Thursday, January 7, 2010

In tzara asta prashesc eu...

Alte comentarii..inutil.

8 comments:

  1. n-ai cu cine bah...niste tarani!
    :)

    ReplyDelete
  2. Trist man, dar ce e mai trist e ca dupa cum merg lucrurile in tara asta mai toti "care este" o sa vorbesca la fel. Mutumim guvernului pt. grija pt. educatie, mai ales ca la cat de in cacat e invatamantul din Romania, numai un bozgor putea fi numit ministru.

    ReplyDelete
  3. alex, ministru bozgor nu e la educatie

    ReplyDelete
  4. "Pionierii de azi, utecistii de maine..." :)))) Exista o solutie pentru astia. S-a aplicat si in cazul mistretilor. Tiriac stie amanuntele :) Sa nu spuneti ca instig la violenta, sa stiti ca s-a demonstrat ca euthanasia nu provoaca o moarte violenta.
    Si acum sa fim nitel mai seriosi. Fratilor, e groasa rau. Am fost invadati. De tampiti si manelisti (scuzati pleonasmu'). Pai cum sa scoti tara din cacat? Pai daca tara asta e de cacat, plina de cacati, condusa de cacati, cum s-o scoti din cacat? Concluzie: suntem intr-o mare buda. Si acolo ramanem pana cand nu are loc o epurare la toate nivelurile. Nu ma gandesc la eliminare fizica, e prea urat si infricosator, dar o solutie trebuie gasita rapid, pana nu ne bat si mustele.

    ReplyDelete
  5. Pana atunci insa, eu zic sa ne distram si sa le facem pe plac. Il propun pe Vadim la presedintie, pe Marko Belo il propun prima doamna, pe Bercea Mondialu' la MAE, pe Florin Salam la Ministerul Alimentatiei, pe Guta la Sanatate, pe Adrian Copilul Minune la Ministerul Tineretului, la Culte pe Costi Ionita, pe Vali Vijelie la Mediu, Vanghelie la Educatie. Alte idei nu mai vin acu, ca m-a pornit rasul :)))))))))

    ReplyDelete
  6. :-)) Hai bă, că nu-i aşa tragic, de ce vedeţi lucrurile atît de negre, de parcă v-aţi uita prin ochelarii pentru eclipsă.
    Astea nu sunt personaje adevărate, sunt personaje de circ, de desene animate sau... de bîlci.
    Niciodată nu o să întîlniţi peaicişa sau pe coloşa oamenii ăştia. De fapt, mai corect spus, o să îi întîlniţi dar nu o să interacţionaţi cu ei. În fond, e nevoie şi de oameni de ăştia în patria noastră: cineva trebuie să are ogoarele, să plătească taxele, să fie executaţi silit de bănci, să îşi vîndă casele pe-un butoi de vin. L-am auzit odată pe unu, om serios, cu afacerea lui (lucra în divertisment/branşa jocurilor de noroc - avea o tarabă cu alba neagra). Spunea: ”Dă Doamne să trăiască proştii, că noi pe spinarea lor trăim!”
    Iar ăla din clip care spune ”e frumos pe-aici dar nu prea” este un mare filosof, mi se pare genial. O să o ţin minte, e o afirmaţie de mare efect şi subtilitate :-)))))))))).
    Aveam un coleg care, atunci cînd venea de la cîte o cumetrie şi era întrebat cum a fost spunea ” Lume multăăăăă....oameni puţini”
    Oricum, prefrumos montajul, iar oamenii sinceri: adevărul e că e multe rebuturi şi paraşute.... :-))))))

    ReplyDelete