Tuesday, January 5, 2010

Epoca "lipsa" 2012 - fictiune sau realitate romaneasca ?







2012..o sa belim pula..sau n-o sa belim pula ?.Va fi apogeul crizei ?
Vad o gramada de scenarii "holiudiene" facute de x pitzi..care mai de care mai pesimisti si mai sumbri, in care ni se prevesteste o inevitabila catrastofa..dar atentie..totul privit din punct de vedere natural,geofizic.
Pula mea...o fi fost Nostra` ala intr-o ureche..da io cred ca omu` nu parlea asa pe nestiute. Io zic ca treaba e totusi cit se poate de ingrijoratoare.Hai sa privim kakatu din punct de vedere economico-social:
- Basinile astea cu ochi din parlament pun pe chituci virsta a treia. Alti basinosi ce-i drept, ce traiesc din banii nostrii, dar totusi, au muncit si ei o viata..si 80% din ei sunt vai de kuru lor.Sa isi merite oare soarta, avind in vedere ca majoritatea lor au votat cu focul violet ? Nu stiu..2012 ne va da raspunsul.



- Din invatamintul si asa facut praf si pulbere, generator de lichele, frecatori de menta licentiati si viitori manelisti si cocalari cu parinti bogati, sugatori de pula si mincatori de kakat pe la partidele lu tata..vor mai pleca si putinii din cei ramasi.Nu multi..numa vreo 10.000 de dascali.Extrapolati situatia asta, dati inainte cu doi ani si apreciati cam unde va fi invatamintul romanesc atunci.Si mai ales..cu ce cretini va trebui sa merga tzara mai departe in mileniul 3 sh`un sfert.Nu stiu..2012 ne va da raspunsul.



- Infrastructura tzarisoarei e vai nioasca ei, drumurile sunt facute praf, nu se mai construieste nimik in afara de banci si cladiri de birouri, industria e la pamint, din mari exportatori am ajuns sclavi importatori.Interesu poarta fesu, iar ai de stau pe gramezi de bani cu pulele conducatorilor in gurile lor aurite, inghit slobozu da` marca cascavalu gros.Guvernul e vai mama lui, plin de incompetenti, de corupti, de indiferenti, de hoti, de lichele, de manelisti, de betivani si unde mai pui ca tot in acelasi guvern alaturi de muistul si porcul presedinte jucator sta imbracata "LEJER" pe o gramada de 3.5 milioane de euroi gata sa-o ia-n pizda (contra procente la bujet), preacurvia sa pitipoanca, incompetenta si tuta de Udrea..Doamne.. de ce ne dasi Doamne blonde pe pamant..



Usor , usor, locul lichelelor scofilcite de imbuibare si avutii, de curve si chiolhanuri va fi luat de solbozul materializat al acestora.De progeniturile lor, fatate prematur si tinute in puf pina la 30 de ani.Oare spermatozoizii astia cu oki stiu ce e ala salar de 8 milioane sau pensie de 2 ? Nu stiu ce va fi..chiar nu stiu..dar totusi prevad o noua revolutie.Nu stiu..poate 2012 ne va da raspunsul.



- Cica "sa traim bine",in mortii mamii lui de betivan mincinos.A lins in pula
manelistii de pretutindeni, a pupat in kur electoratul naiv si cretinoid, a dat sperante anumitor categorii sociale..si acum..le da o mare muie porcovanu`.Dupa ce si-a urcat si ultimul BOC in carutza isi ia la revedere ,drum bun. Suntem veriga slaba din kakatul cel tare.Uite cam ce ne pregateste beshica jucatoare si guvernul acolit pe anul asta: MAJORARI SUBSTANTIALE la toate produsele alimentare, la benzina, la energia electrica, la tigari, la alcool, cit si a taxelor si impozitelor, si toate astea pe fondul inghetarii salariilor, pensiilor si a altor venituri atit in mediul bugetar ci si cel privat.



Deci..domnilor..eu prevad inca o revolutie. Basescule esti mai tiran si mai porc decit Ceausescu ba kuaie..Ala ne infometa da barem nu stiam ce bagau altii la matz si nu ne arata berbecu` cam ce puteam imbuca noi de fapt. Dar tu libidinosule..infometezi o tzara ce vede mii de produse in magazine dar abia poate sa isi cumpere strictul necesar sa poata trai de azi pe maine.Da pe tine jiocatore te doare la bashcheti si in virfu pulii de ce se intimpla cu tzara ta.Tu ai grija sa slobozesti pe muia curvustinei tale, sa ii maresti bugetu, sa arunci cu banii tarii in st-sisti, sa indopi sri-ul si alte panarami de astea.Tu ai grija ca rapandula aia de fica-ta sa dobindeasca succesuri noi inspre binele si armonia patriei si a fraierilor ce traiesc in ea. Nu stiu ce va fi...dar catastrofa e din ce in ce mai previzibila.Nu stiu..2012 ne va da raspunsul.



Nu stiu ce a prevazut Nostradamus asta..da eu imi fuck previziunile mele si ma inspaimant.Vai pula noastra kuaelor ce va fi cu noi.Toate problemele astea nu au cum sa treaca fara a angrena in timp miscari sociale, acte de violentza, acte disperate de viatza si moarte, si alte cele.Pe fondul unei astfel de situatii economice e clar pulelor ca socialul va sari in aer.Crime, jafuri, sinucideri, revolte, greve si tot kakatu aferent,ne vor inconjura zi de zi.Dar voi kuaelor..voi credeti ca va interesa pe cineva ? NU !



In final..ma mai intreb si va mai intreb o data: 2012..fictiune sau realitate romaneasca?
Astept comentariile si parerile voastre privind Epoca"lipsa" in viziunea mea si a voastra.
Imi completez discursul cu 3 linkuri ce vor intregi imaginea dezastrului:
1. Senzational, nu ratati !
2. Să nu uitaţi niciodată, maneliştilor!
3. Antena 3

P.S. e loc mult de bagat pula.nu ezitati.comentati.nici ei nu ezita sa va dea o muie pe cinste. :)

14 comments:

  1. nu man, 2010 e apocalipsa romaneasca

    ReplyDelete
  2. Cam trebuie sa-ti dau dreptate "cuane". Se apropie 2012 cu Marea Belire. Nostradamus, mayasii, toti au prevazut-o. Chiar si Urania noastra a zis-o acum 2 ani. Asa ca, daca nu vin extraterestrii cu ajutoare, ar trebui sa punem in practica ce se mai difuzeaza la emisiunile alea cu tehnici de supravietuire sa stim ce goanga dracu' putem manca fara sa ne ia diareea rau de tot si sa invatam autoaparare. Ca va creste numarul de nebuni si cretinoizi pe metru' patrat. Cuane, permis de arma, iti spun eu. Nu stiu... 2012 ne va da raspunsul.

    ReplyDelete
  3. asta e inceputul, stai sa vezi Spartacus.

    ReplyDelete
  4. mane e de cacao toata treaba..ne-am cam cacat la semnal.. variante viabile: emigrarea in masa.. ce pula mea ne leaga de tzara asta? acasa e acolo unde te simti acasa..asta inseamna multe..bah romanilor daca mai stati in tara asta de dragul parintilor sau a locurilor de bastina ..SUNTETI PROSTI! se traieste mai bine in vietnam si in congo decat la noi..suntem o natie capabila dar lenesha.. asa ca miscati-va hoiturile spre tari mai calde si mai normale..deci parerea mea ! cat despre 2012..stai sa ajungem acolo...mai avem 2 ani in care putem murii de foame si in care ne vom tarai care mai de care in noroiu improscat de cacatii asti care ne conduc, 2 ani in care vom ajunge sa platim pentru o paine acra cu o roaba de fise, castigate cinstit...2 ani in care iti trebuie un adevarat plan de afaceri doar ca sa cresti un copil..2 ani in care vom lua tone si tone de muie.. io unu nu pot sa inghit...mi-a ajuns.. fac pe dracu in patru sa ma car..si daca plec, plec cu gandul impacat ca macar am incercat (de mai multe ori). fara nici o suparare horhhe, acest subiect este evident pe buzele tuturor.. dar decat sa ne irosim energia in a comenta si a ne plange ca ce cacat de tzara avem ...mai bine facem ceva..ori daramam tot ce e in bucuresti ori ne bagam pula si plecam .. a doua varianta fiind cea mai viabila, zic eu.
    no toate bune

    ReplyDelete
  5. aa si inca ceva: fie painea cat de rea..romania da-te in pula mea!!!

    ReplyDelete
  6. bine punctat Hudini, bine punctat.Brava.

    ReplyDelete
  7. Eugene, ai si tu dreptate.Intradevar de anu asta au inceput "filmarile" la cea mai mare "productie disaster" de dupa 89` incoa.Sper sa nu vedem premiera "filmului" niciodata.Dar asta depinde si de noi.Cu cit ii dam mai repede jos cu atit au timp altii sa mai schimbe ceva.

    ReplyDelete
  8. Da man, e de bagat bagat pula la subiectul asta ca nici pula lui Terente nu ajunge, aia pe care scrie "Fut bine si apasat la cioc". La noapte man...

    ReplyDelete
  9. Dacă mai faci vreun workshop, pune-mă şi pe mine pe listă. O să ai de cine face mişto, o să fie vesel.

    ReplyDelete
  10. Vlad..nu fac misto de nimeni cuane.Viatza face misto de noi.Pastrez totusi un ton mai mistocar dar nu neaparat neserios si asta doar din ratiuni de sanatate.Nu vreau sa imi iau cimpii de la 33 de ani.
    Toate bune barosane si sper sa nu-ti mai rupi titiu pe miile de kilometri de AUTOSTRADA a patriei noastre.

    ReplyDelete
  11. asa tzarani si manelari, asa conducatori

    ReplyDelete
  12. macar iesim la lumina cu turismul.. face udreaua teren de golf. suntem salvati !

    ReplyDelete
  13. Ba cu Basescu macar stim ca e "tara lui", daca iesea Geona cine stie la ce "moguli" ne mai vindea. Da-i in pula mea pe toti, nu vezi ca vor sa puna taxa pe fast food. Eu stiu oameni care aibia isi pot permite o saorma pe zi, ca lucreaza la patroni cocalari si traiesc doar din ciubuc. Azi-maine o sa puna taxa si pe futut, ca o fi si asta viciu: iti baci pula in prietena/amata si dai banu' la fisc (asta pana cand o iei de nevasta, ca dupa aia bagi banu' la nevasta si iti bagi pula in fisc). Ce pula mea, la cat de in cacat e tara asta nici nu mai stiu astia din ce sa scoata bani pt. "buget"-ul lor. Nu vezi ca au ajuns sa se imprumute de la banci... In halul asta eu zic ca nu mai apucam 2012. Nu vezi ca invatamatul si santatea e pe mana ungurilor: ori fi ministrii aia mai competenti, dar cum la noi e politica de curvasarai si omul face ce ii dicteaza partidul, o sa vezi ca o sa scota astia limba romana de la bozgori si o sa auzi tot mai des "nem tudom". Aia care sunt sanatosi ii indobitocim. Pai de ce pula mea nu le-a dat si MApN si MAI-ul si ca bonus "tinutl secu(o)iesc". Ba asa imi vine sa imi bag pula in tara asta, de fapt sa ma cac, ca poate mai iau o bola venerica... P.S. Man, ai grija cu besinile ca te taxeaza la noxe :), ca in tara lu' Basinou' de atat griji nu mai poti inchide o Geoana, ca auzi un Boc-Boc pe creier si pula ti-e Blaga si na-i Nica. Sa ne pastram Honor-ul si sa-l Ud(re)am cu un Ber(i)ceanu. Ai observat U drea(m)?

    ReplyDelete
  14. asa mare dreptate aveti...eu mi-am bagat de mult pula in ea romanie...as renunta in 2 secunde la cetatenia pulii romane de mare cacat

    ReplyDelete