Monday, January 25, 2010

34 de..geaba



34 de ani fututi cu brio pe o planeta imbecila.
Ne nastem, crestem, mancam, bem , futem ..pen` ce? Pentru traiul zilnik si de cacat de azi pe maine. Ne zbatem sa fim mai buni, mai drepti sau mai hoti..da pen` ce ? Pentru satisfacerea orgoliilor personale si a falsei senzatii de "om mai bun".34 de ani de incercari in a ma descoperi asa cum sunt.34 de ani de cautari, frustrari si nereusite, de incercari inutile de a defini termeni uzuali ca "frumos", "urit", "senzatie", "alb", "negru", "bun", "rau", "duce","sarat".O viatza in dinti de fierastrau si o multitudine de intrebari fara raspuns.Ce am gasit pina acum ? Nici un raspuns.



Mai caut, atit cit o sa ma lase astia "liber" pe ogorul rotund.
Nu sunt crizat..si nici depresiv.Sunt doar ingrijorat de bilant, de viitor si in special sunt dezamagit ca puteam avea norocul sa ma nasc in galaxia vecina, dar nu s-a intimplat asta.
Sa-mi fut una.E o zi ca oricare alta.E luni..si lunea nici iarba nu creste.
Eu, Horhhe iti urez tie George, un sincer "La multi ani FRAIERE !" si "transhumantza" usoara.Esti doar o goarna stricata intr-o fanfara de oligofreni.



De dimineatza bunul parinte si pretin David Postatny "ma unge" cu imaginea de mai sus.V-am spus doar..nici asta nu e sanatos.
Cum evident ca se cuvine am mers si noi ca oaminii la crisma.Nu ca asta ar fi ceva iesit din comun.Acolo se nimeri si tovarsu` ZbanGee-u cu caramida de git.Iacata ce iesi

La o "ciocneala"


Djunioru, nevasta-mea si Dante ( de la st. la dr.)
De ramrcat ca DanT , poet national, omu cucujetu nu avea jaka pe el.Treceti data in calindar.


Paicisha..da nu prea, tovarasii de partid Betivan Ratat, Dismorfic, ZbanGee-u si Io salutind audienta si cantind "crezu`". Crez` tu asta..


Io si Dismorficu intr-o criza de identitate


Pacala si Tandala..sau invers, descoperind "grenada". Serie de 3.




Dismorfic, Io si Betivan Ratat in lupta pentru putere si grade.Dismorficu a ales sa lupte "undercover", cu punga de un leu.S-a lasat deconspirat doar pentru a-i face nevestesii o surpriza (placuta cred): "Uite iubi ce ma lupt eu cu viatza dupa serviciu"


Dante (poetu`), ZbanGee-u si Io.Rares se uita la skula lui de parca atunci o vedea prima data.Io cred ca se admira in ultrawide.Fromosu lu tata.E liber ca rinduneaua (pe cine intereseaza )Io..pe acolo.


Dismorfic si Betivanu Ratat in dialog cultural pe teme nedefinite.Ramane un mister si acum ce dreaq puneau oaminii la cale.Sigur nu-si impartaseau din viatza de familist.:))


Alexu`, omu` cu doua viteze, sudor de pall mall, roacher si cu dejtele-n sus.Aici era putin luat de flama.Sudase din Jack fara protectie, desi avea limitatorul la el (nevasta).A preferat totusi ochelarii.


Un personaj drag noua.Bea, maninca si fumeaza.Da mai ales prima si ultima.Om de constructie tehnica, prefera firele si botoanele.Aseara avea numa` firele la el.Dupa ceva Jack isi cauta fara succesuri usb-urile.A nimerit totusi in ceva.Un barbat bine ce aici ne aminteste de copilarie.Djunioru. :)) Oare a facut armata ? :D




Putin obositi...



Va urma..deseara :D

47 comments:

  1. LA MULTI ANI!!!! RESTUL...E TACERE(DUPA BETIA DE VINERI) :))

    ReplyDelete
  2. pe fotomagazin te urmaresc de mult da zau ca nu stiam de blog :))

    ReplyDelete
  3. La multi ani, George, asa cum ii vrei tu! La fel si lui Horhhe! As zice ca merita sa traiesti chiar numai pt asta. Pentru arta, asa cum o faci tu. Succesuri!

    ReplyDelete
  4. Man, planeta nu are nimic. Specia e de vina. S-apoi, viata noatsra e infinit mai buna decat a celor de acu 2-300 de ani. Ia-o si asa. Se intoarse roata de acu 1 sapt? Schimbaram rolurile de "zi proasta". Da lasa mana ca trece. Orice necaz trece. Trea sa faca loc urmatorului. La Multi Ani!

    ReplyDelete
  5. La multi ani cuane, sa ai multi ani fericiti de amu incolo alaturi de Mihaela, sa aveti grija mare unul de celalalt si va doresc sa descoperiti impreuna secretul libertatii si sa ni-l impartasiti si noua. Cat despre un chef in sine, ne-om intalni, om bea si om rade ca nebunii, apoi ne-om uita in buletine si om plange ca prostii. Hai sa ne traiesti! David, Adina si Radu

    ReplyDelete
  6. ..sa traiesti ...! vodka si muraturi la greu ...!

    ReplyDelete
  7. la multi ani nene. sa traiesti sanatos si sa te bucuri de micile placeri ale vietii.

    bre, criza asta io o facui la 30, nu la 34 ... :)

    ReplyDelete
  8. nu e criza man.e un fel de lehamite.
    multam fain de urari.

    ReplyDelete
  9. pacat ca nu vezi ce-ai gasit.
    "Nimic" or fi prietenii astia minunat de nebuni care se strang in jurul tau, locurile si oamenii pe care i-ai cunoscut, eu, imaginatia ta frumos de bolnava...etc?
    bani si faima? - sunt iluzorii... stancile sunt in alta parte...
    poate ca in galaxia vecina ai fi fost singur, iar Nimic ar fi fost Totul.
    La multi ani cu dragoste!

    ReplyDelete
  10. "La Multi Ani!" Si un sfat!!! Asculta-ti nevasta ca bine zice!

    ReplyDelete
  11. ma refeream la lucruri dicolo de material.dincolo de prieteni, masini, casa si bani.mi-as fi dorit mai multe raspunsuri.

    ReplyDelete
  12. Mai, La multi ani !!! Sa ne vedem la 35....

    ReplyDelete
  13. La Multi Ani cuoaie! Faptul ca iti pui intrebarile de mai sus dovedeste ca nu iti este locul pe planeta asta de cacat in mocirla asta primordiala, da na, si tu si sltii s-au nascut tot din bacteriile si organismele astea uni sau bicelulare (cocalari cu mai multe celulare), care ne inconjoara! Dai in pula mea pe ei, pe politicieni, fisticurile si cardurile din plastic si tot ce e iluziorul din lipsa de imaginatie a societatii. Important e ca tu sa te regasesti in Universul Tau, in Galaxia Voastra, restul NU EXISTA. Va doresc (tie si doamnei) un naufragiu cat mai placut pe insula asta plina de "oratanii", si in caz ca va faceti o pluta in cautarea Eu-lui pierdut, sa imi rezevati si mie un loc! Va iubesc si va urez sa ramaneti "imuni" la infectiile din jur, curati ca lacrima in "oceanul" asta plin de dejectii! Sanatate si pace sufleteasca si de o fi ceva "dupa" sa ne regasim cu bine!

    ReplyDelete
  14. LA MULTI ANI cuane. As vrea sa dau si io o urare inteligenta, dar s-a dus inspiratia cu caldura sa beie un toi de tuica din aia buna, asa ca ma limitez numai sa iti zic LA MULTI ANI! Si mai da-le-n pizda ma-sii de bilanturi, ca viata e frumoasa, tavarasi!

    ReplyDelete
  15. La Multi Ani! si sa-ti implinesti menirea ...,
    sa fii fericit si mai optimist.
    Dupa un timp de cautari o sa ai impresia ca ti-ai gasit rostul, dupa care iar cazi, asta e viata. Bucura-te de ce ai si vor veni si restul.
    Florin M.

    ReplyDelete
  16. Cel mai bun comment tot fumeia ţi-l dădu domnul Georhhelu!
    Pen'ca n-ai matale neşte raspunsuri, ia te rog nu-mi fă planeta imbecilă! :P
    Şi tu chiar crezi c-ai trăit degeaba pînă acu' la 34 de frumusăţi di anişori? Şi eu cred la fel! Pentru mine, binenţeles!:D

    La mulţi ani! :) Şi să fiţi sănătoşi încă pe atăt! :)

    ReplyDelete
  17. sa avem pardon! punga era de un leu si doojde bani bucata, mirosea a recuzita foto si carnati de casa......cat despre nevasta.....dormea cand m-am dus acasa...nu am avut norocul sa ma dea afara ca sa ma intorc la carciuma.....

    ReplyDelete
  18. M-am distrat tare bine..ma gandesc ce bine v-ati distrat voi :)
    La multi ani pretine !!!

    ReplyDelete
  19. acum vazui pozele de la bairam. pacatosilor, rau imi pare nu putui veni si eu. Da' las' ca va binecuvantez data viitoare, cu ocazia urmatoare adicatelea. Cata risipa bine gandita....

    ReplyDelete
  20. La multi ani! Ma intreb ce s-o fi intamplat dupa. Pentru mine e un mare mister... :D

    ReplyDelete
  21. adevaratul chef a inceput in alt bar, unde canta o formatie rock.....dar, de acolo nu o sa vedeti poze, ca il amendeaza Ceneaul pe George....

    ReplyDelete
  22. :)) am schimbat crisma dupa.. :))

    ReplyDelete
  23. La mulţi ani cu sănătate, că-i mai bună decât toate!
    În privinţa galaxiei vecine nu e sigur că era mai bine, dar nici mai rău... cine ştie...
    Partea bună este că ai câţiva prieteni faini şi împreună cu ei este posibil să găseşti adevărata ta misiune pe pământ... sau poate să o duci mai departe pe cea începută până acum.
    Mult succes în continuare!

    ReplyDelete
  24. 34 Blues:
    Un studiu paleontologic de ultimă oră a returnat următoarele rezultate cu caracter ştiinţific 100%:
    1. În primele cinci mii de ani după facerea lumii, artistul nu primea recunoaştere nici în timpul vieţii, nici după. Singura sa menire era de a alerga cît mai repede şi de a atrage vînatul către suliţele tribului.
    2. În următoarele două mii de ani artistul primea recunoaştere postmortem. El avea rolul de a desconsipira spre ştiinţa generaţiilor următoare starea naţiunii în care subzista.
    3. Începînd cu 1 Ianuarie 2009, prin rezoluţie a Naţiunilor Unite, toţi artiştii primesc recunoaştere 3D în mod automat, odată cu împlinirea vîrstei de 34 de ani!!! Se dau şi diplome cică. (3D, adică în 3 dimensiuni, una profesională, una financiară şi una la latitudinea artistului, exprimînd dorinţa acestuia).

    În rest ce să vă spun despre cîrciumă? Fraţilor, a fost greu, dar am învins!!!!
    A fost şi tandră rebeliunea, pînă a căzut năpasta pe bunul şi inocentul Gavroche....

    ReplyDelete
  25. La multi ani, bre! Sa traiesti. Multa sanatate , fericire si tot ce e mai bun!
    Stii cum se spune, primii 34 de ani sunt mai grei..

    ReplyDelete
  26. la multi ani si sa incanti si de acum incolo blogosfera cu povestiri spirituale!

    ReplyDelete
  27. si cu ceva pule..ca adoarme baietzii.. :D
    Mersi fotoval

    ReplyDelete
  28. La Multi Ani cuane!!! Sa ai multa sanatate si mult Whiskey :)

    ReplyDelete
  29. George, Cuane, Horhhe, cum pana mea dejaba?! cand ajungi in pana mea la 60 ai mei sa faci bilanturi, nu acu!
    Va iubim, frumosi nebuni, nebunia voastra e contagioasa

    ReplyDelete
  30. Multimim tanti Sanda.Salutal si pe nenea Ionel.Tot cu "apa de gura" se clateste dimineatza ? :D :))

    ReplyDelete
  31. George, io fusai, postai de la tanti, c'asa se nimeri.
    Tot cu apa de gura disdedimineata, se poate altfel?! :D

    ReplyDelete
  32. Tu zici degeaba... eu din ce vad zic cu folos... Sincer eu mai vreau inca 40-50 de ani de astia :) La multi ani!!!!!

    ReplyDelete
  33. La multi ani man... sa fii sanatos si fericit. salutari la toti de ati fost la carciuma ...si mai ales salutari la aia de ar fi vrut sa fie la carciuma..
    hai sa ne traiesti coane .. si cuconitza :)

    toate bune, ma inclin cu respect

    ReplyDelete
  34. Mulţumesc pentru că exişti! La mulţi ani!


    Cuane văd că ai mai pus un an pe răbojul iecsistenţei dumitale pe gugloiul ăsta care ne mai suportă (cât o mai face şi asta) , dar văd că şi ai oareşce stenahorie. Toţi le avem. Şi trecem – fieştecare cum poate, dacă poate - prin kktul aieste de viaţă (aia de zi cu zi, că de e sporovăi p-acilea), cu visele făcute ferfeniţă, zdrenţe sau din ce în ce mai mici şi mai „realiste”. Între timp adunăm în găvanul de sub perucă tot mai multe întrebări dar răspunsuri...ioc. Întrebări gârlă şi care se tot adună.
    Mă bucur cuane de faptul că, măcar virtual, eu am avut marea bucurie să te cunosc. Când nu belesc uochii dup-e tot feliul de kkt-uri d’ale zilei, sau lăbărelile celor care zic, de-a proasta că ne-or conduce, mă refugiez pe blogul tău. El este un fel de Vanish, OMO, Dero sau alte labe triste detergent-istice. Blogul, postările, comentariile şi tot ce descopă p’acilea mă spală de toată mizeria zilelor şi mă face să cred şi sper, ca un bou şi idiot ce sunt că, încă, n-am dat cu picioarele de fundul unei căcăstori uriaşe cât ţara asta şi că gugloiul ăsta, dar mai ales paizanii mioritici mai au oareşcare şanse! Nu multe dar le au! Pentru că mai iegzistă, băi pulikă, şi unul ca tine! Şi că mai iecsistă să ecsite oameni veseli cu feţe triste – aşe ca tine şi cum ţi’s pretenarii or ciracii domniei tale! Ejti un fericit, băi cuiae! Ai parte de nijte priteni de invidiat! Iar despre doamna vieţii tale ce să mai zic?! Ai parte de o bijuterie de fomie şi numa’ sufleţelu’ ei (de ziaristă, hârşâită cu munca ei unde cât ie zioa dă mare are parte de tot felul de mangafale, tâlhari, gugumani, tembeli şi cretini etc) jtie ce are la uşă, alăturea şi mai ales cu ea! S-o pupi şi pe unde a trecut când era d-o şchioapă, cărările şi drumurile patriei pentru că – zic şi io, nu dau cu paru’ – pare să te fi adunat de pe drumuri. Dar mai ales că îţi dă nas şi ghes în gaşca pretenarilor tăi, aceşti adevăraţi frumoşi nebuni ai zilelor tale! D-ai zic frăţie că eşti un fericit! Că ai parte de toate câte-s mai frumoase pe lomea asta! Dragostea unei fomei cum alta nu-i, nejte pretenari buni la toate cele şi dacă pui carabele p-un aparat foto şi îi futizezi neşte futegrafii... plângi cu vorbe, lome!
    Aşe că, să nu mai dau cu vorba’n naţiune d’a surda şi o închei zicând, cu drag, să ne trăejti cuane Horhe şi un milion de ani d’acuma’ncoolo să ne bucuri cu tot ce face un prinţ al futegrafiei dar şi al vorbelor urâte! Succesuri, şi ferejte-te de făclia movă că pârlejte rău te tot!
    androidu01

    ReplyDelete
  35. Ba la multi ani si fericit de viata ta ""banala""..Alexandru cel Mare era deja mort de un an ...dak erai in locu lui:)))))))

    ReplyDelete
  36. LA MULTI ANI! Nu regreta nimic! Baga mare maine poate fi mai rau sau mai bine! Bea o bere si ptr. mine! CC

    ReplyDelete
  37. la multi ani!
    SUperbe imaginile!
    Si nu uitati:
    A photograph is a secret about a secret. The more it tells you the less you know.
    Diane Arbus
    You know what a camera is? A mirror with memory.
    Author Unknown
    A photograph is neither taken nor seized by force. It offers itself up. It is the photo that takes you. One must not take photos.
    Henri Cartier-Bresson

    Si desigur vi se potriveste imens asta maestre:

    You don't take a photograph, you make it.

    - Ansel Adams

    ReplyDelete
  38. La multi ani :) Salutari de la mare distanta si voi bea un pahar de vin in cinstea ta si a sotiei :)

    ReplyDelete
  39. :))La multi ani !!! cred ca ti-a stat limba pluta aseara:))
    faine momente... si eu stau ca prostul in constanta:)

    cu bine!

    ReplyDelete
  40. Man, nu stiu cu cata credibilitate ma creditezi tu pe mine, da io gandesc profund. Si stiu ca oamenii ca tine, oriunde s-ar duce pe lumea asta nu o sa gaseasca raspunsuri. Pentru ca asta e menirea artistilor. Sa caute fara sa gaseasca, iar daca gasesc, sa caute mai departe. Nu esti om de stiinta pe care sa il multumeasca o reusita, o descoperire, un raspuns. Esti un vesnic intrebator. Si bucura-te de asta, pt ca atat timp cat nu geasesti raspunsuri, le creezi. Cel putin pt. noi. Asa ca pune mana, nu te lenevi si aduna material si zbate-te pt vernisaj. Macar acu, cat exista sanse sa te mai ajute unii, altii.
    PS. Nu uita de berea aia fara alcohol din 2020, daca din poze m-ai sarit. (Sau n-am apucat eu sa se incinga aparatele destul)

    ReplyDelete
  41. multuesc voua de urari.
    Coane Iogene..nu venise skula cit fusei netale prezent.

    ReplyDelete
  42. La multi ani! Dintre toate implinirile si neimplinirile cele mai bune sunt intrebarile. Insista cu ele, sunt un inceput bun!

    ReplyDelete
  43. Buna treaba, adunarea voastra! Faine si pozele!

    ReplyDelete
  44. Ca uitai, LA MULTI ANI GOARNA STRICATA!

    Semnat, STUTUL de la trompeta unui oligofren!

    ReplyDelete