Tuesday, January 19, 2010

Peste ani...


musai tre` sa asculti cintecu`.nici nu concep.




"Poţi trăi o sută de ani dacă renunţi la toate lucrurile care te fac să-ţi doreşti să trăieşti o sută de ani."
(Woody Allen)
.

16 comments:

  1. Daca traim "goi" pe dinauntru prindem 100 ani, asa e! SUPERBA opera de arta!

    ReplyDelete
  2. faina prelucrare ...cand faci un uorcshop in care ai sa arati cum se fac astea ..sunt primu pe lista
    ma inclin cu respect

    ReplyDelete
  3. ”Decît să trăieşti murind, mai bine-i să mori trăind”

    Da oare pentru cine au lăsat un loc liber pe bancă? Şi pe cine caută cu privirea în dreapta?
    Frumos tablou. Frumos se întîlneşte marea cu cerul. Foarte sensibilă compoziţie. Totul e foarte frumos.

    ReplyDelete
  4. coane, imaginea nu o mai comentez, ca nu vreau. da te rog, pt sufletul meu, baga odata si una mediocra! is curios daca esti un om intreg sau ai un handicap - ti s-a dezvoltat prea mult genialitatea!

    ReplyDelete
  5. iti place sa judeci fara sa cunosti...
    intrebare: de ce esti atat de sigur ca sunt prietena cu kitsh-ul?
    vad ca unul din cititorii blogului tau spun ca genialitatea ta a atins cote mari... daca e asa, te rog sa vorbesti cu mine in continuare, vreau si eu sa invat cat mai multe...astept cu nerabdare raspuns la intrebarea mea. cat mai detaliat. merci

    ReplyDelete
  6. Discutia asta o sa faca subiectul unui post separat.Unde vei fi centrul atentie daca vrei si vei avea ocazia sa dai raspunsurile preferate.Maine cred.
    Intrebarile le punem noi :)
    Cit despre judecat..nu am vorbit asa pe de rost.Iti rasfoisem putin blogul..si d-acolo si constatarea.Atit.Nimik mai mult, nimik mai putin.
    Succesuri.

    ReplyDelete
  7. Si..ca sa refac firul povestii.
    Pretina noastra comenteaza in urmatorul fel la postul de aici : http://tudorchirila.blogspot.com/2010/01/cum-ai-face-tu-cruciada.html
    1. Citez: "Romanie! Un veac de cultura nu ti-ar ajunge sa izbutesti sa recastigi tot ce ai pierdut. Ai alunecat in subcultura urbana, ai imbratisat kitsh-ul fara pic de remuscare. Romanie, ai ajuns sa traiesti cu atata nepasare... Ti-ai pierdut formele ca o femeie trecuta de 50 de ani, al carei corp, daca nu e ingrijit, devine inform si nu mai poate fi imbracat astfel incat sa arate frumos! Romanie esti confuza! Nu stii ce sa alegi- religia sau politica... Alege cultura. Ea e in stare sa iti deschida mintea si te va ajuta sa gandesti, sa vezi lucrurile bune si minunate din viata. Vei redeveni fiinta. Deschide fara teama aceasta usa numita CULTURA. E simplu, nu-ti sta niciun obstacol in cale. Invata sa iubesti teatrul, muzica de buna calitate, cartile, imbratiseaza moda adevarata, viziteaza muzeele, mergi la un concert de muzica clasica. Nu lasa nimicul sa te descompuna pentru ca tu insuti ai sa devii un nimic. Imbratiseaza cultura!"
    2. intru la tine pe blog, si reactionez.In acelasi post.citez iar:"@Madalina..lasa prostioarele si fa ceva util.Esti mai prietena cu kitsh-ul decit ti-ar place sa recunosti.
    Barosane..tu chiar ii suporti pe toti ? :))"
    3. inchid sesiunea si uit.

    Dar tu..ca o gajika adevarata te maninca la lindik si ma provoci.Ok.
    Eu raspund
    End of story.
    Si nu kitsh-ul ar fi problema numaru` uno..cit faptul ca pe ogorul tau se afla o mie de lucruri care probabil nu iti apartin si de care sunt convins ca nu ai un accept pt a le posta.
    Sunt deschis la provocari.
    Astept provincia.

    ReplyDelete
  8. ogorul meu e al meu si fac ce vreau cu el\ pe el. tu a trebuit sa raspunzi, pentru ca asa ii sta bine unui barbat, sa raspunda la provocarile unei dame.dar cu diplomatie.
    "inchid sesiunea si uit"- nu ar fi trebuit sa uiti, ar fi trebuit sa lasi comentarii acide pe blogul meu si sa spui transant ceea ce nu iti place si care sunt lucrurile care nu imi apartin "pe ogorul meu". fii adevarat pana la capat!
    si da! gagicile adevarate simt mancarimea la lindik. ma gandesc ca tu trebui sa stii deja asta.
    cu siguranta si sotia ta, pe care eu o vad o femeie deosebita, nu neaparat foarte frumoasa, a fost aleasa de tine tot pentru ca e o adevarata. femeie care nu se lasa calcata in picioare si care raspunde la provocari. caci pana la urma cine a provocat, nu tu? dar asta ma vitalizeaza, ti-am mai spus, ador provocarile.

    ReplyDelete
  9. ADEVARATO :)))
    INGHITE "provocarea" asta.

    ReplyDelete
  10. bre, stiu ca'i pe langa ce spun eu, dar nu mai tii rubrica aia de top pocnitori? nu de alta dar era o lectura interesanta. :) cat despre blog, baga mare ca bagi bine.

    ReplyDelete
  11. fain citatul... e in stilul ''decat sa traiesc 100 de vieti ca o biata oaie (eventual chiar beata :D), mai bine una singura, de tigru''. (sau lup, ca tot era vb de asta intr-o alta postare).

    ReplyDelete
  12. Aş putea să trăiesc 100 de ani dacă aş vrea. Dar de ce aş vrea să trăiesc 100 de ani?

    Mă întorc la imagine (pentru că îmi place şi am intrat în rezonanţă cu ea) şi îmi dau seama că ori am făcut o fixaţie, ori sunt un bou lipsit de imaginaţie, ori sunt copleşit de lumea nouă de afară. Ori toate astea sunt adevărate, dar:
    Dacă mi-aş cumpăra un cîine i-aş pune numele ”Cîine”. Lipsit de echivoc şi de posibilitatea de a greşi.
    Dacă m-aş opinti să dau un titlu lucrării ăsteia i-aş pune numele ”tablou”. Din aceleaşi considerente pe care le-am avut în vedere cînd mi-am botezat viitorul meu animal ”cîine”.

    Mădălina, am văzut legătura de pe blogul tău între noul fotomodel Luis Viton şi Romînia Culturală şi nu cred că e chicioasă, e doar blondească. Cît despre drepturile de autor ale materialelor pe care le-ai presărat pe ogor la tine tu ştii mai bine.
    Eu te compătimesc pentru faptul că ai furnici pe lindic şi în condiţiile astea, în pat îţi tragi singură poze pentru profilul dupe blog. Este totuşi trist pe lume! :-))
    E bine că ceri egzplicaţii, poate te scoate cineva din beznă, dar totuşi, nu cred că ţi-ai ales bine educatorul.

    Îmi place şi ideeea lui Spartacus, o transform în provocar, poate o să le placă şi pozarilor criticaţi de Horhhe:
    George, te provoc să faci un ”top goarne” cu cele mai proaste lucrări ale tale!!! Ai aşa ceva?
    Ia să te văd, te postezi şi tu în fundul gol pe blog, autocritic?

    ReplyDelete
  13. :)) e chiar o provocare betivane !

    ReplyDelete