Monday, January 4, 2010

Drumul Amintirilor







"Se spune ca evenimentele din viata noastra devin cu adevarat frumoase abia atunci cand devin amintiri. Cu cat praful e mai gros pe raftul cu amintiri, cu atat devin mai frumoase... ca o fotografie veche din care iti zambeste un bunic care a plecat putin si a uitat drumul inapoi spre casa. Iar noi trebuie sa ne obisnuim sa nu-l mai asteptam sa vina. Si atunci ne aducem aminte ca "a fost frumos". E trist cand iti dai seama prea tarziu ca "a fost frumos".
De cate ori nu avem impresia ca am mai trait candva, undeva anumite senzatii... de la o simpla adiere de vant, de la o ploaie de vara, de la un cuvant, de la cearta vecinilor, de la scartaitul rotilor de tren... Acum stam amandoi si ne uitam cum trece timpul si nu ni se pare nimic deosebit in asta.
Intr-o zi ni se va parea atat de frumos ca stateam si numaram amandoi timpul. Sau timpul ne numara pe noi... Am imbatranit... Ce fericire tarzie..."
(Mihaela Gradinaru)

8 comments:

  1. ai umblat la coarda sensibila Mihaela ...frumos!

    ReplyDelete
  2. imi place ce ai facut cu blogu ..arata altfel..mihaela sarumana aceste cuvinte imi incalzesc sufletul:) horhhe poza si mai ales melodia ...sunt minunate ..mai lipseste piticul din Twean Peaks :) deci ma inclin cu respect in fata amandurora (sper ca am scris bine) :D

    ReplyDelete
  3. wonerful image and words..fascinating as always!

    ReplyDelete
  4. faine, poza, meloada, vorbele cel putin extraordinare! vazui ca sunt ale soatei! :D felicitari!
    dar nu mai mere titlul bloagei bre!
    cu albul io nu prea, la blog numai! :D

    ReplyDelete
  5. da, frumos. si lumina si cuvintele. mai horhhe, ti-a pus careva cocolina in Jack de te-ai inmuiat asa? :)))

    ReplyDelete
  6. :))))))))))))) nu,nu nene Radu :)))) e calmul dinaintea furtunii.. :D :))

    ReplyDelete