Friday, February 12, 2010

Shkuala, pe val ori..

Trageti voi singuri concluziile.Azi n-am chef de scris..



"Cu omul neşcolit şi prost,
Nu lupt, că n-are niciun rost;
Dar duc o luptă infernală
Cu prostul care are şcoală."
(Eugen Albu)

"Se spune depre Eva că n-ar avea talent,
Dar asta este numai aparent
Şi vă spun să ţineţi minte,
"Talentul" ei se află sub veşminte."
(Mike Farkas)


P.S. Update la Avanpostul
.

9 comments:

  1. Ca mesaj, imaginea e daramatoare... ai mai pus si citatele...
    Cateodata, vezi tu, nashule, e mai bine sa fi de partea ast'lalta a gardului - simti "libertatea" altcumva, nu te simti inghiontit de "canoanele" de dincolo...
    Imaginea asta e unul din cele mai bune manifeste vazute de mine!

    ReplyDelete
  2. eu consider ca un om rational e mai usor de redus la tacere

    ReplyDelete
  3. la naiba, nu pricep nimic...
    sa aiba legatura cu un comunicat pe care l-am primit astazi cum ca sindicatele din penitenciare vor face greva alaturi de cele ale profesorilor ?! :)

    ReplyDelete
  4. Deci sunt doi ghimpi care stau relaxaţi pe o sîrmă şi păzesc viitorul lor. Ăăăăă....cred că sunt doi ghimpi buni.buni.
    Imaginea asta vine ca o cataplasmă din ardei iuţi peste cenzura plină de curtoazie din postul anterior. Maiestre, ai un cur sucit şi boii fugiţi din bătătură. Unde or fi fugit oare? dupe gard?

    ReplyDelete
  5. hm.. se inteleg multe de aici ...scoala e ingradire.. fara cultura esti in "afara"...si mai am cateva ...da le tin pt mine.
    mesajul e puternic, interpretabil (ceea ce e bine, fiecare intelege ce il duce capul) dar puternic

    ma inclin cu respect

    ReplyDelete
  6. Mesaj puternic, intr-adevar. Judecand poza asa cum o vad, adica din afara scolii, eu o interpretez ca o restrictie de acces la scoala. Fiind vorba de o scoala de arta, o vad ca pe o ingradire a accesului la cultura. Ceea ce e perfect adevarat... Oricum scoala e fututa rau in tara asta. Cum dracu se gandesc idiotii astia nu stiu! In clasa a 2a copii fac ecuatii de gradul 3 cu 3 necunoscute. Desigur, ei nu stiu modul normal de rezolvare, asa ca trebuie sa le rezolve intuiti...ceea ce eu nu am reusit, desi nu sunt chiar boul boilor. Nu le mai dau note ci calificative...is vo 4...asa ca nu mai exista departajare. Abia incep trimesctrul ca deja le da vacanta de 1 sapt...si tot asa. Ca sa nu mai zic de manualele tampite si de schimbatul programei scolare de cate ori li se scoala. Din rau in mai rau. Si bomba: la o scoala s-a facut o lista cu copiii care sunt de acord sa renunte de buna voie la corn si lapte. La o alta, daca copilul nu incepe cornul si laptele, nu are voie sa plece cu ele. Le arunca vacile de invatatoare la chiuveta...Fratilor, cred ca am gresit profund cand mi-am luat arc. PSL trebuia.

    ReplyDelete