Wednesday, February 24, 2010

Lamborghini Day - Ziua 2 Workshop si paranghelie-partea 3

Dupa poznele facute pe Platoul Crint, am inceput partea de coborire spre sat.De poze nu prea mai avea chef lumea, lumina nefiind asa prielnica.Am coborit pe un traseu frumos, pe cursul riului Sibiel.Copaci inalti, aer tare, bogat in iod, si o liniste de nici mecanizata parca nu mai urla asa tare.
Fiind in coborire Petre a lasat tractoretele mai libertin, asta implicind si niste salturi "in grup" mai puternice.




Ghinionul lui Dira, care statea cu outzele pe coada de topor din dotarea lu` Petre.Luat pe nv la un moment dat de configuratia terenului, omu` nostru uita sa-si mai propteasca turloaiele in mecanizata si lua frate o pereche de outze de coada toporului de simtiram si noi durerea din remorca.Da om viteaz, Dira nu chitai prea mult, neputind ascunde totusi durerea din ochisori.



Pe drum, "aproape" de sat, gasiram in cale, pe marginea drumului, un foscor aprins si in jurui banci de lemn, frumos incropite de lucratorii padurii.Bucuria noastra.Petre opreste tractoretele, ne dam jos si ne punem infrigurati in jurul focului.



Petre al nostru savirseste un al doilea miracol cind scoate din cabinutza o "canicula" de vre-o 40 si ceva.Mai frate, bagaram la apa de foc cu asa o patima..de ni se urca direct in mijlocu la creer.Alt rind de poze, alte borcanele date pe git, si atmosfera incepea sa se incinga, veselia sa curga prin vene, alaturi de canicula lu` Petre.



Bagaram iarasi o poza de grup cu noi calarind mirtzoagele putere, apoi in cintec, chiuituri si veselie mare, porniram spre sat.Se inserase binisor.Pentru toate poznele de mai sus am folosit skulanu lu` parintele (D700 / 24-70mm)
Tot in perioada asta Hudini isi capata si porecla de Dira.
Aici va povesteste Dismorfic cum.

.

7 comments:

  1. Eu zic ca Dira a avut noroc cu coada aia de topor pana la urma, pentru ca izbitura a fost din scurt. Daca nu se oprea in coada de topor se oprea pe cuiul remorcii si patea si niste hemoroizi. Macar omul n=a mai stat jos, ca se plictisea :D Faina aventura, oricum.

    ReplyDelete
  2. Apropos, canicula era la 50 de grade. Arsita, nu gluma.

    ReplyDelete
  3. ioai doamne ... si acum inghit in sec..

    ReplyDelete
  4. In ultima poza parca sunteti revolutionari de la '89.. sau '48?? Nu imi mai aduc bine aminte.. oricum, faina tura si faina gasca. Sa aveti bafta

    ReplyDelete
  5. Ce-am mai ras :D Faina gashca, faina poveste, faina treaba, tzucu-v-as canicula :) Noroc bun!

    ReplyDelete