Wednesday, February 10, 2010

Sburatoare "sus puse"

cind statutul social si financiar nu-ti lasa posibilitate sa "capturezi" secvente din realitate, incerci sa furi bucati din ea si sa aduci realitatea la tine, asa cum ti-ai dori sa o vezi.

colaj, CS3+imagini personale



10 comments:

  1. o barza in picaj, ceva? vreun nebun fara parasuta?

    ReplyDelete
  2. Interesant. O sa pun si io ceva zburatoare, sa dam leapsa la popor.

    ReplyDelete
  3. nu poti sa schimbi personajul principal din colaje, avionul, cu o pasare? Ar iesi, ele colajele, mai romantice.

    ReplyDelete
  4. Nu multumesc.De berze se ocupa domn` Baleanu. :)

    ReplyDelete
  5. Ei lasa si tu acum modestia cu "statutul social si financiar nu-ti lasa posibilitate sa..." si recunoaste odata. Oricum cred ca lumea s-a prins deja. Spune-le si tu adevarul ca sa se termine cu barfa. Recunoaste ca esti spion rus, antrenat la vechea scoala a KGB (fosta NKVD), specializat in contraspionaj si fotografie si te-or trimis rusii in Romania ca sa distrugi fundatia scolii de fotografie prin imagini psihedelice si zgariate excesiv. Iar astea sunt imagini de la antrenamente. Si cu asta basta. Iar cand te-or prins americanii sa-ti spele creierul, li s-o defectat spalatorul de creiere din cauza ca or gasit in sange niste particule "friendly" de Jack si le-o dat eroare. De unde credeti ca are viziunile cu razboi si alte alea? Dar uniformele si armele. Offf, recunoaste mai omule odata. Si obiectivele rusesti pe care le folosesti. Voua chiar nu va bate la ochi?

    ReplyDelete
  6. (continuare) Horhhe - Хорхxе e numele de cod, pentru misiune. Numele real e Джордж Cадовник (traduceti cu goagalu) si pe linie masculina e stra-stra-stra-stranepot mai indepartat al lui Rasputin. Nu ati vazut ce cautatura are la ochi? E o linie sangvina de patrimoniu si e protejata de Kremlin. Asa ca mucles.

    ReplyDelete
  7. Позвольте мне коротко представить Кремль, что нужно сделать несколько фотографий товарища Путина быстрее, иначе мы пришли за тобой и сократить ваши шарики с бензопилой. И если я расстроен никому знать, что мать Россия не спит, и я знаю, что когда она просыпается тело в руке и с шариками на носу. Пошли.

    ReplyDelete