Tuesday, February 16, 2010

Caravana "Iubitiva mult" , mireasa de pe capota

si mesaju` de supt poze.riportaj in doru` lelii
Nu bat nicaieri.Capitala poate sta relaxata.
Oricum..multi cred ca sunt ocpuati la ora asta cu trimisul de pocnitori la concursuri internationale.Eu le urez multa bafta si medalii un sac.

click pa pesa, apoi pa poza





Ma nene..cu capu rau de tot belitii astia din Prejemer..
Distractie maxima, si multe zimbete si veselie pe capu`la cetateni.
Aici avem o frontala cucaravana lu` baietzii.Mircea sa nu fii invidios..astia is niste "bagabonti frumosi" care te copie pe matale, odata pe an.Da bine.
Avem ca personagii mireasa machitoare urcata pe capota ondulata a caravanei prezidentiale, condusa la patru maini de "Binladen" si.. mainile lui stingi.2 la numar.
Nus` cine si ce facea cu calu` in spatele caravanei.Sper ca nu se imbatase unu si dadea o muie din mers la mirtzoaga.Deh..un cal putere suje mult.



Aciulea caravana lu` baetzii intra in sat..ca deh pentru orash nu le dadura parafa.
"Inaintashii" lu` miresuca dau shfoara-n tzara ca se aprochie videtilii cu zarva mare."Obama" sufla in tignalu` ala de-i iesira ochii din bostau` negru de copt, iar mie tot aeru` din trompele lu` Eustache."Becali", mare boer (cel din nijloc)era si el in cautare de noi mioare la Stelutza.Ala cu magaoia de urlat in laba nus pe cine vrea sa faca.
Undeva prin spate distingem distinsa madam Horhhelita lichita, pardon, impreuna cu mestiru di nunti, al nostru Pulbere Rares.Veselie mare frate.



In aceasta fotoradiografie observam cu interes procesul de curatare interior exterior a lu` "fasching prejmer", mirtzoaga mecanizata a satului.Unu la trafalete, unu la bidinea faceau gagiumanii un "qvartet de cuarde" la patru maini in tandem cu stergatoarele "blindatei" intru curatirea jamului, curat de altfel.Intrebarea fireasca di abe` amu` se pune: Cari bre` mana mirtzoaga?



Ooo Doamniiii, doamni se futu mecanizataaaa...! Maaare agitatie.De fapt, nimik deosebit.O scurta oprire printre zecile de opriri anterioare pentru a mai turna oleac` di apa di fantina in radiatorul facut ciur a blindatei.Bai frate..avea mecanizata niste gauri in radiator, de tot ce turnai, in 20 de minute era pe tzarina stramosheasca."Binladen" ordona, mainile lui stangi executau.




Miresuca noastra in plina glorie, cu "poPULAritatea" crescurta si marjelilii atirnind.Saluta cetateanu` ce la rindu-i ovationa printzesa.O fatza vesela, plina de incredere, optimism si tuleie de la bargheritu` proaspat.Un munte de om si de altfel sursa deformarii capotei.Dupa cum observati, modelina defileaza incotoshmanata intr-o mirobolanta si alba tinuta Hotz Curtiur asortata ca muraturile cu sclipitoare bijboterii Cocotz Strudel.Remarcati tignalu` Zvarovschi, accesoriu zgomotos si nelipsit al minunatului eveniment.



Videm amu`, tatii videtilii facute gramada, adikatelea cari vreu sa spun, ordonate fromos, si pregatite sa fie trase-n pozna.Zimbete cuceritoare, priviri tandre si atitudini pozitive.Si cind iti fu` lumea mai draga, se trezeste Obamica de-si aminteste ca nu mai suflase de ceva vreme in tignal..
Moartea pasiunii tignalu asta boerule..



Observam cu interes in ultima roadiofotografie cum..paza buna trece primejdia rea.Mesajul este unul compex, adinc si bine pozitionat pe spatele macanizatei.Muzica urla din saraundul blindatei, steagurile falfaie (ca si lor, ca si voua) semn ca intraram cu capota-n Ieuropa, iar RenBou` oficialei coloane pregatit sa intrevina promt ( de la promter, Mircea stie..)cucutzatu` din dotare intru apararea si sigurantza videtilor din si de pe linga caravana.
Iu..iu, iu, iu.. fanfara urla, cainii latra, carava trece fraierii raman.
Za iend.

Pentax K20d, danubia 135mm m42.
Locatie: Prejmer, Brasov (14 feb 2010).

14 comments:

  1. Foarte tare seria,unde gasesti asemenea moace?Ce zapaciti,super beton gasca,bravo.

    ReplyDelete
  2. multam de vizita Sorine.Sper ca te-ai distrat. :)

    ReplyDelete
  3. Excelent reportaj, măiestrie la maxim.
    Felicitări!

    ReplyDelete
  4. foarte fain! :))))) zapacitilor!

    ReplyDelete
  5. Foarte tare seria! Şi îmi par mai şi mai tari fotografiile luate una cîte una. Un teatru perfect cu actori unul şi unul. Celebrau dragobetele?
    Oricum, mi-am schimbat părerea despre ardeleni. Aveam impresia că sunt mult mai rezervaţi atunci cînd vine momentul pentru ”dat în stambă”. Ăştia însă n-au nici o greaţă.

    Am fost la un concert CARGO în Piaţa Sfatului cu fică-mea. Eu mă agitam lîngă boxă cu un pahar de bere în mînă. Fică-mea se agita în cîrca mea cu o acadea în gură. Ardelenii de lîngă mine se agitau în gînd privind rar şi cu înţelepciune la formaţia instrumental vocală care presta. Mai mult se uitau la bîţîiala mea şi a copilului. Simulau că mîncă floricele ca să-şi poată face cruce cu limba-n ceru gurii.

    Dap. Revenind la seria de fotografii, io cred că ai obţinut mai mult material dintr-un car alegoric decît alţii dintr-un mare festival. A, da, ultima îmi place cel mai mult.

    ReplyDelete
  6. Faina dulce nebunie. Fain reportajul.

    ReplyDelete
  7. bravo frate is bestiale comentariile la fotografi ... multumim pentru prezenta voastra si va asteptam si la anu

    ReplyDelete
  8. Cu mare placere.Si daca lasi un numar de telefon o sa venim sa va dam si pozele pe hirtie foto.Ati fost bestiali !!! Bravo.

    ReplyDelete
  9. my brother HORHHE eu sunt Borcan Olaba :))) bestiali ati fost nene cu comentariile =)) rad ca un becalii in crizele lui de ras :))) uite nr meu 0748.338.575 daca vrei cum ai zis sa ne dai pozele pe hartie ....sa veniti in fiecare an nene ca noi vom fii aici cu ideii de nici in america nu gasesti :))) astept rasp tau .bafta

    ReplyDelete
  10. ati fost faini rau de tot

    ReplyDelete