Monday, February 8, 2010

Intre Ormenis si Budila - capitolu` prim

Fusai deunazi pe coclauri cu ceva pretini.Cum fumeia era pe locatie cu uorku la un eveniment organizat de Gigi Belu ( Dismorfic) in satul Holbav, luai bimviu, pe Rares , Alexu` si Valahu si plecaram la cersit de gogosi prin Orminis si Budila.Adica facuram simbata si duminica o naveta intre „Ungaria”(Orminis-90% unguri) si „ROM-ania” (Budila-90% romi).Fotografii mai putine, frig mai mult, gaz si mai mult.
In fine, cam ce a iesit si merita sa va arat o sa vedeti mai jos.



Fiu` si tacsu`
Fiu`: Taticule, oare s-or usca ginsii lu` matale pina in aprilie ?
Tacsu`: Dumnezau stie Attilo`..io ma gindesc cit de bocna is chilotii lu` mata.Cristosii ei de iarna...



Alain Delon de Budila.In gramada ordonata creata de aglomeratia sateasca, gagiu` asta simte un DSLR ce beleste obectivu` la el, se incordeaza si da tot ce poate din fizic.Budilwood scrie pe jaka lui.Cu dantura statea mai prost, o sa vedeti in capitolu` secund.El si calu`, aceleasi priviri pierdute si intrebari retorice.Ma dau oare la zear?



Navetist in miscare.Browniana as completa io`.Ori nu avea tzoacla echipa cu tirlicii de iarna, ori isi injectase in computeru` (bostanu) de bord ceva antigele cu margele de la crisma lu tanti Veta. Un lucru e sigur. Drept, clar nu pedala.



Alaiu` cu ciumpalaci. Am fugit dupa transportoarele de enoriasi de ne-au sarit ochii din bostane.A dreaq bulangii, nu prea vroiau sa faca escala pe nicaieri.Dadeau geales la curu calului si chiuiau de zor de ziceai ca tre sa ii prinda amurgu pe la Calafat.Primaru in frunce`, fanfara alaturea si prostii (presa si vre-o doua tiliviziuni la curu alaiului). Ii dureau la opinci. Dupa un kilometru de mirosit bashinile cailor am cedat si ne-am refugiat ca oamenii sanatoshi in crisma din tzentru (Malibu Club ii zicea)
Va urma.

Camera: Pentax K20D
Obiectiv: Danubia 135mm, M42

P.S. Din cauza frigului cacatu de obiectiv se cam gripeaza, inelul de focus se misca din ce in ce mai greu, iar cind rotesc repede dreapta se desfileteaza din montura.Futui.

8 comments:

  1. Foarte tare textul iar imaginile pe masura. Bag seama ca ai dat-o-n manual :))

    ReplyDelete
  2. :) ... a meritat alergatul dupa carute!

    ReplyDelete
  3. io am crezut ca esti cu Gigi si cu Miha ba ooa. :)

    ReplyDelete
  4. Pai nevasta-ta aia e si mai secretoasa ca tine ...

    ReplyDelete
  5. bai PROSTILOR! CUM ADICA 90% ROMI LA BUDILA, VOI SINTETI ROMI, HABAR NU AVETI DE NIMIC, PROSTILOR!!!

    ReplyDelete