Tuesday, February 23, 2010

Lamborghini Day - Ziua 2 Workshop si paranghelie-partea 1

Ma frate, asta fu` ziua de andurantza.Vai bucilii si spatilii lu` baietzii..
De cu dimineatza asa, ne anuntza parintele ca merem in tura cu tractoru`.Noi, bucurie mare.Omu, parintele adika, ne intreaba finutz daca nu vrem sa luam grataru` in remorca si ceva alimente, sa punem de-o prajeala pe traseu.Noi, nu domle, eh..mai stam amu` la gratare, las ca luam ceva de rontzait, 5 portocale si merem in misiune, ca ne-om intoarce iute si bagam carnea la pirpalit in curtea pensiunii.Fix pula, daca stiam ce ne asteapta..luam 2 porci si 3 gratare cu noi.


(mecanizata lu` Petre, cu portera lambda si sanii drept banchete.In prima plan Hudini Silviu zis Dira, la dreapta lui Petre calaretzu cailor putere si undeva prin fundal, Rares Pulbere zis Fochistu`.)

Si uite asa, vine omu` cu tractaletele, un Lamborghini original, alb, suplu, 4x4 si alte alea pe el, inclusiv remorca. Sofer: Petrica, un salistean cu bun simt, respectuos si nevasta de 19 ani.Ne basculam in mecanizata, ne pitim pe ici pe colo in remorca amenajata stil kusturica si dam bice la caii putere.


(In dreapta Mihaela Gradinaru, Iulian Anghel, si undeva dupa el Pisi a lu` Iuli.Observati daunatoarea de 2.5 l din coltzu` imaginii.In stinga Radu Postatny zis Parintle Bossniak, Gigi Belu zis Dismorficu si Ionut Todoran)

Amu`, care a mei mers cu tractaletele stie ca nu e chiar o plimbare cu sareta pe bulevardu` de la sala Dalles, da sa vezi tu vere, vai pula lu` matale sa te dai cu mecanizata of road.Aici sa va vad io, cum mai faceti voi incadrari si compozitii, ca abia reuseti muica sa apesi botoanele care trebe.Cu una din maini, ca ailalta o folosesti pe post de coarda.Dira stie.In remorca, mai o poza, mai o bere, fiecare ce putea si cum putea.


(Parintele, Fochistu, Mihaela si Iulian in remorca.Dira la curu soferului, agatat de purtatoare)

(Fochistu, cu zimbet larg si carbuni albastrii in loc de ochi.Nu se vede pe BW.Sorry.In spate, Parintele si Ionut in discutii aprinse cu restu.)

(MIha, Iulian si Pisi, cu Dira pe marginea remorcii.Dira asta sigur nu o sa moara acasa.Peste tot unde era ceva de catzarat, el era primu`.)

Si uite asa..cu 10km pe ora..am mers futui de am behait pe dealurile Salisteti.Am facut o scurta oprire la o manastire de virgine (cica) unde am mai facut ceva portrete, ceva natura, Iulian si Dismorficu au pozat in balta pina au speriat pestii si nentu` parintele Bossniak dadu un pomelnic in cinstea celor drepti de la capitala.. :)) Dira stie.


(Iulian Anghel cu skula din dotare.Bun baiat.Haios si respectuos.Cureseaza la Dalles, apropo..)

(Dismorficu, cu privirea lui de domn` derector.)

(Parintele Bossniak, cu namila din dotare.Desi D700 nu e deloc un aparat mic, in mana lui Radu, totusi pare o compacta gata sa fie strivita atit de casca de metal cit si de carabele lu` popa.Aici e treaz.)

(Pisi lu` Iulianus, adikatelea doamna sa sotie.Posesoare de 350D, deschisa la minte si fara probleme de adaptare la vocabularul si comportamentul nostru.Sarna si salutari din partea enoriasilor)

(Ionut Todoran, sibian da` deportat la Bucale in interes de serviciu cit si alte interese :).Nikonist si posesor a unei lentile pentru care l-as fi last prin padurile alea.Beutor cot la cot cu lumea, fumator si posesor de Dacie)

(Hudini Silviu, zis Dira, o sa aflam in partea a doua de ce.Agatator de orice e mai inalt de un metru, posesor de umor bun si sony alfa.Tura asta a fost si model si pozar.El e omu care termina cam tot din stikle.El ar mai fi beut..da nu prea duceam noi cit putea inghite el.)

(Aici ne intoarcem de la maicilii lu` domani doamni catre mecanizata Lamborghini)

Plecaram de la maici si ne indreptam "in goana mare" si urlete de mecanizata spre Poiana Soarelui.Pe drum, pe masura ce urcam, frigul se intetzea iar zapada incepea sa domine peisagiu.Alte poze, alta lumina, alta bere.
La tabara de scluptura din Poiana Soarelui, facuram o pauza sa admiram niste fromoase sclupturi, un curcubeu extraordinar (nu iese pe BW futui) si pe Racanu` Dira si Parintele Bossniak dindu-se in stamba in fatza aparatelor de futografiat.Pun si io` ceva surprins pe locatie.











Boon, deci ne luaram ramas bun de la Poiana Soarelui, un loc minunat pentru fotografie conceptuala cit si peisaj, ne imbarcaram in tractaletele lu` Petre si voiosi, si cam obositi aflaram ca nici la jumatea excursiei nu eram. :D
Ne indreptam amu` spre Sipotul Mosului, unde am oprit pentru un minishooting intr-o stina parasita.Pe drum, mai opream mecanizata din loc in loc pentru a ne bucura de peisagii frumoase si fotografii bune.Din remorca, evident.









va urma..

14 comments:

  1. Foarte incitant workshop-ul!
    Îmi place la nebunie ce faceţi voi!

    ReplyDelete
  2. Aventura in toata regula. Pai voi credeati ca inchiriem Lamborghini doar pentru 2 ceasuri? Las' sa circule, ca hotaru-i mare. Io v-am zis sa luam haleala. Voi nu. Rares a fost cel mai vehement: "No food!" si dupa aia se batea cu furnicile pentru firmituri. Noroc ca nu ne-a sarit nici un caine in remorca, ca aveam meniu vietnamez. Da' nu va mai plangeti, ca a fost super fain. Imi revin mai greu, inca nu mi s-a stabilizat imaginea dupa hurducaturile suportate, dar tot am fost mai castigat ca altii ca nu am sezut pe coada de la tesla, pardon, de la topor. Si plus ca mai aveam atatea lucruri faine sa va arat? Data viitoare, ca-i ziua mai lunga, mergem mai departe :)))))

    ReplyDelete
  3. Da man, a fo` fromos.Multumiri pentru gazduire si tractalete.

    ReplyDelete
  4. Constantine, te potim si pe tine data ce vine.De fapt, a fost o chestie deschisa pt orcine dorea sa participe.

    ReplyDelete
  5. Unii sunt vânători de fantome, alții de căprioare, voi de imagini cu suflet. Ce faceți voi, demonstreaza că se poate și viața merită trăită.

    ReplyDelete
  6. Faina iesirea foto off road (se pare ca ati inventat un nou gen fotografic, foto off road)... va invidiez. Da' las' ca da ea caldura si poate fac si io rost de ceva bani de gazolina si de rca si scot motorizata.. Atunci sa vezi off road.. numai ca nu stiu daca am sa apuc sa fac si fotografii...
    Toate urarile de bine si de succes

    ReplyDelete
  7. :) ce adunatura de nebuni!

    ReplyDelete
  8. Sa va fie de bine si mie spre vecinica ofticosenie ca n-am fost. Si sa mai mergeti ca sa merg si eu.
    (Cuane, de data asta mi-a placut si cum ai scris reportaju ala)

    ReplyDelete
  9. Deci, să tragem o linie pentru un prim subtotal:
    ”La ţigănci” aţi fost. V-aţi aburcat organismele îmbibate cu alcool pe Montmartre du Sibiu. V-aţi parcat Lamburghiul lîngă biserica de Sacre Coeur. V-aţi jucat de-a nebunii şi hortiştii. Aţi ”tras” poze din titicar, ca japonejii la Disney Land.
    Pînă aici foarte bine organizat. Ceea ce excede algoritmului în care pricep eu lucrurile e de ce aţi luat după voi mai ales bere şi mai ales puţină. Adicătelea, domn director dismorfic are pe stoc vin de buturugă autentic, pe puţin 50 de litrii...Unde-ai ascuns jefu licoarea aia? Vezi că ie promisă!

    Data aviatoare, dacă nu se suprapune peste data cînd fată fata vin şi eu. Îmi iau în spate o butelie de 30 de litrii cu ştuţ, aşa cum au ăia care-ţi dau ceai rece pe plajă, şi mă autoinvestesc în funcţia de Mare Paharnic.

    ReplyDelete
  10. Domnu Betivan Ratat, ca sa raspund nedumeririi dvs anticipez putin povestea lu' Horhhe si va spun ca am avut un inger pazitor in privinta asta. Ne va spune si el cu siguranta in episodul urmator. Oricum a fost o surpriza minunata, care a picat exact la momentul oportun si ne-a incalzit sufletelele zgribulite si poponetele batatorite, astfel incat la intoarcere cantam si hohoteam cu totii de parca atunci am fi plecat la drum...

    ReplyDelete
  11. Frumos, de mi-i ciudă tari pi voi! Dar nah .....
    Faci treabă bună domnule Horhhe-lu! :)

    ReplyDelete
  12. o fo fain...mai mult nu zic ..il las pe Horhhe sa de cu cuvinte ca o face mai bine ca mine ..

    Domn' Parinte !!!! mai vreau niste canicula de aia de 40 si ceva de grade :))

    ma inclin

    ReplyDelete
  13. Foarte faine toate : fotografii,poveste,locatii,super si comentariile baietilor pe care ii salut cu drag,marea problema este insa ca dupa 3 zile de paranghelie si umblat pe coclauri nu mai vreau la scarbici si io imi iubesc meseria...
    Dom' profesor observ ca ati pozat si godzila in padure pe drumul catre maici sau marele defect al pentacsului este ca imbatraneste si deformeaza nu ISO(dadeam o bere de ma scoteati cu fro' douji de ani si fro'20 de kintale mai putin ca doar sunteti master la Ps.Sa ma prezint io nu-s nici pisi ,nici pitzi ci pisit sau sik si mai raspund si la apelativul de ma-ta.In rest numai de bine si astept noi paranghelii...(salutari si imbratisari lady M)

    ReplyDelete
  14. pe tipu asta hudini il cunosc .......e fratele la o tipa andreea care a fost in clasa cu mine ...... Eu sunt Sorica Adrian (Borcan Olaba) stie ea ..... ce mica e e lumea :))) ..... e foarte taree ce faceti voi !!! bravoo voua

    ReplyDelete