Thursday, February 11, 2010

E=mc2

si de aici..inceputul sfirsitului.






"Materia nu-i decât energie acumulată; şi energia poate lua toate formele, de la căderea unei pietre până la gândirea omului. Materia şi spiritul sunt două aspecte ale aceleiaşi substanţe, ale aceleiaşi existenţe, ale aceleiaşi energii."
(Niccolo Machiavelli)

CS3, 5 imagini personale.

9 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Comentariu sters.De acum discutam fix pe tema.Nu o mai luam prin balarii ca iar se inflameaza cei de la capitala.

    ReplyDelete
  3. Poza-i miştoacă, aşa cum sunt în general. Dar:
    1. În stînga imaginii/dreapta personajului e o tigaie? O scăpare?
    2. Citatul lui Niculiţă Manivelă e potrivit dacă am înţeles bine că în cadru e şi materie şi un personagiu care priveşte şi emană gînduri. Cum vine însă treaba cu formula lui Ţvaiştain?
    Bag io seamă că lumea a căzut pe gînduri şi nu mai comentează fix pe temă. Nici eu nu m-am prins cum e treaba cu formula pe indicator.
    Aparent e un fel de fandoseală pretenţioasă.
    Cred că ne-ar prinde bine o explicaţie de la autor, astfel încît să ne dezlegăm limbile.
    ?

    ReplyDelete
  4. hai ca nu e greu.oleac de miscare neuronala.
    chestia din stinga nu e o tigaie :)) e o bucat` din geanta unde-si tinea cutia de la masca.e lasata acolo pentru a nu trage poza prea mult dreapta.
    citatul nu are legatura strict cu momentul actiunii din imagine.e mai mult o cugetare a personajului, o autoincurajare inaintea sfirsitului care se apropie si spre care priveste resemnat.totul a inceput cu o formula, ca mai apoi sa se termine cu o aplicare a ei.finala.

    ReplyDelete
  5. ”Aşa deci” constată tandru maimuţa beţivancă, scormonind curioasă în nara stîngă. Explicaţia e bună, rămîne în arhiva cu jurisprudenţă. Cu toate că nu simt o rimă perfectă între personajul aflat într-o reverie extatică şi tărîmul din ţara formulelor celebre.

    ReplyDelete
  6. Tradus mai simplu ar fi cam asa: reactii nucleare, era atomica, viitor sumbru, resemnare.

    ReplyDelete
  7. Da, frumoasa tema pe care incerci sa o transmiti si reala in acelasi timp.... trista din pacate..
    Respecte.

    ReplyDelete
  8. Intreb si eu. De unde vine umbra aia, de fapt partea finala a umbrei personajului, cea care seamana cu un far de bicicleta (este mai aproape de tubul metalic)? Ca tot duc raze imaginare sa vad cine creaza aceea forma si tot nu-mi iese. Si acum dupa ce-am vazut-o, imi tot distrage atentia. In rest, interesanta atmosfera.

    ReplyDelete