Thursday, February 4, 2010

Terraforming

Pentru cine e interesat de constructia lucrarii poa` sa puna intrebari aciulea`.



"Felin si agresiv, vanatorul pasi pe solul planetei. Abia asteptase depresurizarea si deschiderea usilor navei. Nerabdarea i-o justifica panoplia sa de pe planeta casa, care avea sa poarte – iata – trofeele unor animale nemaivazute. Doar pentru asta platise o avere.
Instinctul de pradator ii purta repede pasii departe de locul asolizarii. Nu baga de seama nici casele suspendate ale localnicilor, nici grabenele si dolinele afundate si nici tum-urile ce se ridicau din solul plaetei, arid si crapat. Mergea spre rasarit, spre muntii plini de vegetatie, avand in fata lumina crepusculara cu care soarele urma sa lumineze fata planetei. Strangea in maini arma si isi dadu seama ca era puternic si de neinfrant. Pradatorul suprem.
Si astrul rasari.
Lumina rasfranta in ochiuri de ape luci si pe sufletul lui si vazu dintr-o data
cuvinte scrise de pasari in zbor si auzi linistea de piatra a stancilor. Gusta fructele coapte, pline de roua, vazu ceata ridicandu-se dintre vaile muntelui, simti iubirea si, el, vanatorul perfect, lasa deoparte armele."
(Spartacus)

11 imagini personale (k de fiecare data)- 9 imagini obiectele, 2 imagini texturile
soft: Adobe CS3

8 comments:

  1. Io vreau sa stiu cum ai pus barza aia acolo. :P

    ReplyDelete
  2. nu el a pus-o. s-o fi inscris in aafr si noi nu stim nimic?

    ReplyDelete
  3. da dom'le...vad ca esti pe calea cea buna. Un singur lucru am de obiectat: cu asa lucrari complexe risti sa bagi juriul in sedinta. Ceva mai simplu, doar cu barza si scoica ala cred ca ti-ar fi adus mult mai multe premii :)

    OT: nu prea-mi plac umbrele...si nici vantul parca nu bate cum trebe

    ReplyDelete
  4. De impact. Marca GGrădinaru. Apropos de marcă: de ce nu pui wattermark pe foto? Nouă ca romîni ne place mult furăciunea. Te bazezi pe faptul că e prea mică imaginea pentru a fi utilizată?

    ReplyDelete
  5. Felicitari!

    Toate admiratia mea pentru lucrarile tale.
    Esti la blogul sapatamanii.

    O zi frumoasa

    ReplyDelete
  6. LE:
    ...şi desigur un text pe măsură, marca EGomboş!

    ReplyDelete