Wednesday, March 24, 2010

Un TUN antiAERIAN

sau despre cum sa faci cascavalu` "sa sboare"






Citesc pe neturi cum cacare este, CSAT (Consiliu Sa Ajutam Tunul) a aprobat firar achizditzionarea a doushpatr` di aveoane F Shaispii.Bre..tatii bunii zic io. Decit obositele MIG-uri cu care se tot ara in ultima vreme pe ogoarele patriei, mai bine ceva americanisme fishnetze si "bine dotate", dar..ca mereu e un mare dar.. apare problema costurilor si a virstei utilajelor sburatoare.Sunt 24 de seconduri futute si rasfutute pe toate "scaiurile" posibile, apoi azvirlite cu bolta si aterizate fortzat in ograda armatei romane.Armatei romane..care armata?..in fine.
Deci..baietzii astia ce put de inteligentza cronica avansata, de o metastaza cerebral-oportunista se gindesc ei ase..sa faca sa sboare un miliar de coco inspre "Flipsurile" mecanizatelor americane pentru a le sustine portantza pina pe "Kogalnicescu"
Orice cretin, cu oleac de de bostan si nu cacat in loc de creer, poate afla in 20 de secunde ca pretul unui F shaispi nou, nou din fabricutza ajunge la 30 de meleoane de coco. Dupa aflarea pretzului per sburatoare, si dupa cel mai simplu calcul posibil (pentru CSAT pare greu), ajungem la concluzia ca de banii ce vor astia de la CSAT "sa-i fluture", ne putem cumpara de fapt 33 de aveoane niu lejereanu.Tot de-a lor.Din fabricutza.Care este..
Noi, ruminasii, in cretina noastra naivitate ne gindim sa "tunam" 24 de "ciori americane" la preztul incorect de un miliard.
Deci domnilor matematicieni, strategi cacati la cur si murdari de coruptie sub unghii, nu ma mai mir acum de ce o anumita doamna despre care am discutat mai deunazi (Anca-Cristina Zevedei ) poate ocupa functzii importante ce tin de securitatea si "bunastarea" nationala.
Daca e TUN, apoi TUN sa fie domnilor, da barem sa tunam si noi ceva.Chiar ne luati ase..de fraierii pulii, atit de cretini incit sa punem botu la "tunurile", minciunile, prostia, coruptia si hotzia voastra ?
Hotilor!.Cacanarilor!.Poate o sa ajunga copii nostri ziua in care o sa crapati dreaqu toti.Sa umpletzi pushcariile !!. Fara numar..de la nashu mare !

specificatii F-16

Aici se duc salariile dvs domnilor profesori
Aici sunt pensiile voastre dinozaurilor
Aici sunt autostrazile noastre domnilor covrigari si apasatori de pedala
Aici sunt medicamentele compensate si echipamentele ultramoderne din sanatate
Aici sunt ajutoarele de somaj
Aici sunt tunurile adevarate.

P.S. Fuck You, Tovarasi !
Apropo..cum comentatzi ?
Jos..e ditamai locu de dat cu pula peste ei.

16 comments:

  1. ce ma amuza ca astia numai achizitii de petarde si relicve fac, dar daca atat isi permit.. ?! :)))

    ReplyDelete
  2. ma, f16 e ok.muult mai ok decit migu`.
    dar sa dai un miliard de dolari pe 24 de pasari second hand..aici miroase treaba.

    ReplyDelete
  3. Acu, e foarte bine ca spuneti ce spuneti. Problema e ca romanii aveau o zicala... vorba zboara... daca nu se face nimic, vorbiti inca 20 de ani... si tot asa...
    Stiti ca trenul face acum mai mult de la Sibiu la Bucuresti decit in 1920??? Sau ca recordul bucuresti brasov de mers cu masina il are Petre Cristea in 1938? O ora jumate... fara sa fie inchisa circulatia... acu puteti merge intre cele doua orase intr-o ora jumate cu masina?
    Asta ar trebui sa ne puna pe ginduri.
    In linii mari ce se intimpla seamana cu ce facea Romanica in `30, cu dosarul Skoda si cu alte paranghelii... si ce vorbiti Dvs se spunea in ziarele vremii... se spunea, si ce daca? Ciinii latra, caravana trece...
    Problema e ca inainte mai erau niste oameni tari, un Iorga, un Maniu, un Codreanu... printre altii... azi, muie, nu mai e nimeni...

    ReplyDelete
  4. Asa e nene Dinu.Dreptate mare avetzi.NU rezolvan nimik doar cu spusul..da ce putere avem noi in rest?
    Nu pot face nik pt a schimba ceva.Vreau, dar sforile le tin altii.Si barem vorbim.Sa vaza coiosii de la tzentru ca nu suntem atit de cretini pe cit vor ei sa ne creada.
    Faza cu masina si cu trinu e tare rau de tot.Si dureroasa de asemenea.Chiar o sa caut ceva si despre sesizarea facuta de dvs.
    Iorga, Maniu, Codreanu.. ori TEPES Doamne.Valori politice in tzara asta nu vom aplauda curind.Valori morale, crestine, stiintifice, si de alte sortimente..doar lucruri pierdute odata cu istoria iluminata a tzarisoarei de altadata.
    Vorba dvs domnule Dinu.Muie.Muie.Muie.Sunt singurele lucruri ce le putem obtine gratis de la cirmuirea tzarii.Muie strazi, muie sanatate, muie armata, muie justitie, muie politie, muie salarii, muie pensii, muie ajutoare sociale, MUIE DEMOCRATIE ! Doar..NIMENI !
    Amin.

    P.S. Sa muim bine !

    ReplyDelete
  5. Domnilor, e chiar greţoasă paiaţa asta de instituţie care cheltuieşte din buzunarul nostru mai abitir decît un miliard de neveste încinse de / la shopping!!!

    Oricum, genul ăsta de escrocherie publică e făcută după o schemă clasică. Nu aveţi o senzaţie de deja vu? E o eroare în matrice...

    Doamne, iartă-ne co proşti mai suntem!!! Vedem, înţelegem, lătrăm ca proştii, apoi plecăm la culcare flămînzi, schelălăind degeaba.

    Sper să nu treacă totuşi de Parlament iniţiativa asta. Sau, dacă trece, să se găsească unul cu o puşcă ”tunată” cu un teleobiectiv deasupra care să le bage minţile în cap. Am spus minţile? Să le bage în cap o fărîmă de ceva...

    ReplyDelete
  6. o bucata de plumb..da.un calibru mai marisor asa..sa mearga la sigur.cred ca tot poporul gindeste la fel, dar va exista vreodata cineva care sa fie capabil sa se sacrifice pt o actiune de genul asta ?..nu cred..sau poate totusi se va gasi cineva ce nu mai are nimik de pierdut.

    ReplyDelete
  7. Ce mi-e Migu' 21 si F-16, amandoua niste epave din vremuri apuse. Pai cum sa-si schimbe SUA rablele? Licuricu mare nu stie pe unde sa-si mai azvarle fieru vechi si il trimite in loc de REMAT la Romanica. Iar cainii se gudura si dau din coada, fericiti de ciozvarta aruncata. De ce nu luam Eurofighter daca tot vrem sa luam ceva nou, asta nu mai trebuie sa spun.

    ReplyDelete
  8. Eu unul am o nedumerire... daca la un rahat de ford ka din 1999, cu airbaguri si aer conditionat, cu un amarat de motorache de 1.3 costa taxa de mediu 900 de euro.... La un F16 cat o fi inmatricularea? Ca banuiesc ca aste-s non-euro. :D :D :D :D :D :D :D O sa scrie pe ele aici sunt banii dvs.?

    ReplyDelete
  9. Daca nu se plateste inmatricularea la ele, vreau si io unul. Pentru nevasta-mea, ca face naveta saraca.

    ReplyDelete
  10. :)))) si io vreau unu, si io, si io..sa fuck ceva orgshoape cu babuinii prin orientu` nijloshiu.

    ReplyDelete
  11. Nu te prosti, ca nu sunt echipate cu munitie :)))))) te duci la moarte sigura. Man, si e posibil sa consume mult, nu cred ca merita. Eventual daca gasim unu' diesel, ca are cuplu mai bun si papa mai putin. Avantajul e ca are doar 3 roti si mai mult zboara decat merge pe asfalt. Asa ca economisesti si la cauciucuri si bucsaraie, ca scapi de gropi. :))))))))))))) Oare-s cu klimatronic?

    ReplyDelete
  12. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    al dreaq sburatoare..

    ReplyDelete
  13. După marele tun cu fregatele "primului marinar al ţării", normal ca e nevoie si de un tun aerian, dupa ratarea pe care au avut-o cu elicopterele "Dracula" de la Braşov în valoare de 2,5 miliarde de "dulăi", se pare că le iese cu F-16, dar cu mai puţine aparate.

    De 300 de ani trăim într-o ţară FANARIOTĂ, unde cel ce umple buzunarul boierului primeşte contractul, nu contează că este un "fâs".

    Istoria arată că nu mă înşel şi nici că am dreptate, ci este al NAIBII DE REAL......

    ReplyDelete
  14. I agree with what Horhhe says. waste of money, There are other priorities. I wonder which variant of the F16 with or without Midlife update. Without it's better to sick to the mig.

    ReplyDelete
  15. De ce nu cumpara ai nostri Eurofigheru' sau Typhoon sau Su. Dar cum zicea Mircea Badea, parca i-a intrebat careva daca vor sa le cumpere. Le-au dat ordin: "Cumparati-le! Noi suntem americani si va zicem ce sa faceti!" Trebuiau sa ia de la suedezi, macar tineau banii in UE.

    ReplyDelete