Wednesday, March 24, 2010

Bashescu mai scapa..una cu stropi

sau despre cum sa ai convingeri mai mult decit convingatoare.



Se trezeste azi crimaciu unui vas fantoma numit Romania, sa iasa la babord si sa urle cit il tin convingerile:

"Sunt aceleaşi mijloace de culegere de informaţii pe care le utilizează toate serviciile de informaţii din lume. Marea problemă
este în slujba cui şi a ce sunt puse aceste servicii de informaţii. Serviciul a rămas neimplicat politic, neangajat, fără scurgeri de informaţii. Am convingerea că nimeni nu mai poate influenţa politic SRI şi SIE" spune Mainarul Trasnit (train bashescu).

Asta e un alt exemplu prin care cei ce ne conduc si ne fut viatza de zi cu zi ne cred cei mai mari timpiti ai "ieuropei".Amu`, daca sunt cretini printre voi care au timp sa-l creada pe "fauritorul de bine" sa fie sanatosi si sa-mi suga pula.
Da pe de alta parte zbircitu` are dreptate."Am convingerea că nimeni nu mai poate influenţa politic SRI şi SIE" si e normal sa aiba..nimeni in afara de el si gasca lui de lepre guvernamentale nu mai poate controla 2 servicii de mult in cacat si in majoritatea timpului confuze.
Inca o bashina prezidentiala ce ne improashca cu stopi maronii capacitatile noastre de a judeca ce e rau sau bun, ce e adevarat sau fals. "Oamenii" astia cred ca nu dau nici macar un leu 50 pe faptul ca noi putem fi si altfel decit niste retardati ce pun botu la orice cacat.
Bai..cuaie de marinar.. saracia, lispurile, stresul, necazurile si tot cacatu de zi cu zi prin care tu ne obligi sa calcam chiar NU ne spala creerii ce tu, "luminatule", incerci din rasputeri sa-i lustruiesti cit mai bine.
Asa ca..ia-ti bashina inapoi "ilustrule" tine-o bine in pungutza de un leu..si leapad-o printre nonvalorile tale portocalii (fara discriminare de sex, rasa sau religie).Poate acolo are timp cineva sa te creada si poate acolo s-or gasii unii care sa aprecieze aroma cacanie ce te inconjoara.
Sa traiesti bine cuaie, da sa ne sugi si pula ! Ca meriti.

P.S. Fuck You, Tovarasi !
azi..nu ma pot abtine...
.

1 comment:

  1. Un criminal legal. Dedicaţie: http://www.youtube.com/watch?v=mhtzak6T6KI

    ReplyDelete