Tuesday, March 2, 2010

Sa secuiti bine !



"Csibi Barna, unul din secuii care a încercat în trecut să se înroleze în Garda Maghiară şi chiar a creat pe teritoriul României o aşa-zisă Gardă Secuiască, a întocmit chiar un proiect de Constituţie al Ţinutului Secuiesc. Pe blogul său se poate citi o nouă rescriere a istoriei spaţiului carpato-danubiano-pontic: curioşii pot afla că secuii sunt urmaşi ai prinţului Csaba, descendent al lui Atilla Hunul, stabiliţi în Bazinul Carpatic, regiune care făcea parte în negura istoriei din Hunnia. Autorul revendică independenţa Ţinutului Secuiesc pornind de la suveranitatea statului efemer creat de Attila şi susţine că acest ţinut trebuie să fie "un stat suveran, independent, unitar si indivizibil", cu capitala la Târgu-Mureş, şi monarhia constituţională ca regim, viitorul conducător al acestui stat urmând a deţine atribute mesianice ca şi Sfântul Ştefan, primul rege apostolic al Ungariei." (Marius Vulpe, Antena3.ro)
Aici tot articolul



P.S. Un kakat in doua picioare carpato danubiano pontic.Cu ochi.Care este.

11 comments:

  1. tu stii ca pana si caini unguri latra altfel ? ei latra : "hem hem" si pisicile fac :"mioi"
    ca orice padure si ungurii au uscaturile lor...
    a spera nu e interzis.. asa ca nu au decat sa spere ..

    ma inclin

    ReplyDelete
  2. au si ungurii "vadim"-ii lor. Interesant e faptul ca ei chiar cred ca li se cuvine Ardealul :))))))
    Un banc zicea ca Atilla a venit pe cal si a ramas fermecat de tinuturile astea faine si nelocuite, a hotarat sa ramana in zona, cu flotant, si s-a dezbracat omul sa faca si el o baie ca venea din Asia. Si ai naibii romani i-au furat hainele. Si mai interesant e faptul ca ungurii foloseau RUNE in scrierea lor, desi alfabetul runic e de provenienta nordic-europeana iar ei veneau de unde se intorc cocorii. Iar dacii cica nu avea scriere :)))))))))) chiar daca aveau studii astronomice si faceau operatii medicale de mare finete. In fine, majoritatea isi vad de treaba lor, dar se mai trezeste cate unul cu o sinapsa in plus si se crede urmas al lui Atilla. Eu zic ca e nevoie de un azil bilingv, tip Babes-Bolyai, pentru toti nebunii de la noi. Indemnul ardelenilor catre romani: "Casatoriti-va cu unguri ca sa le subtiem sangele!" (citat dintr-un almanah de bancuri) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    ReplyDelete
  3. de ce ai taiat mana parintelui ? cum il mai blagosloveste el acum pe hudini ?

    ReplyDelete
  4. E simplu, George.
    Există oameni în lumea asta handicapată a căror principală calitate este ”ciocul”. Cred că se numesc lideri motivaţionali.
    Ei bine, gagimanii ăştia îşi cultivă talentul convingînd fiecare, după posibilităţi, cîteva duzini de ciumpalaci că sunt cretini şi au nevoie de îndrumare şi un scop în viaţă. În economia de piaţă fiecare lider îşi alege un segment: unul se face guru şi îşi găseşte minore să le majoreze. Altul înfiinţează o biserică; un fanclub; un partid; o firmă de badigarzi sau şi mai bine o asociaţie a artiştilor fotografi. Toţi sunt la fel şi promit la fel: luna de pe cer, căci aia nu poate fi dată, iar prostălăii (cotizanţi sau nu) o vor aştepta cu răbdare stupidă toată viaţa.
    Problema noastră nu constă în existenţa ăstora. Ci în faptul că îi băgăm în seamă.
    Dacă cineva ar trebui să îi bage în seamă, acel cineva ar trebui să fie statul romîn, prin organele lui de cercetare penală:
    Codul penal, Art. 166 indice 1 - Acţiuni împotriva ordinii constituţionale (de la 5 la 15 ani), art. 167 - Complotul (de la 15 la 25 de ani), etcetera,etcetara....
    Dar într-o ţară în care preşedintele cu fracsu şi camarila lui de miniştrii sunt cei mai mari infractori, nimeni nu o să îl bage în seamă pe nebunul ăsta mărunţel.
    Eu personal sunt convins că în SUA, ungurul ăsta moştenitor ori era închis pe viaţă, ori avea cîteva gloanţe marca swat sau cia înfipte în cerebel...

    ReplyDelete
  5. mama,ce cap de moldovean tre sa aibe ungurul asta sa-i ramana infipt glontzu marca swat sau cia,imi aduce aminte de un banc,un bucata ungur soldat nervos rau de tot se prezinta la comandant ca sa reclame ca vesta antiglontz cu care lau dotat nu era buna de nimic,deoarece avea infipt in gat un cutit.....

    ReplyDelete
  6. faza nasoala e ca legea federalizarii intocmita de UDMR deja a trecut de senat !

    ReplyDelete
  7. Julius, relax, man! Proiectele de lege care ”trec” de senat sunt ca mucii care ies din nas în caz de răceală: nimic grav, se rezolvă cu o batistă şi două aspirine.
    Păcat însă că ăia din Senat au pierdut timpul aiurea pe banii noştri.

    ReplyDelete
  8. Cine vrea un cap de moldovean ? In gura, of course..

    ReplyDelete