Tuesday, March 16, 2010

Romania otravita-Gustul unui experiment bolnav

P.S. Te mai miri ca Brasov=Auschwitz ?!, Mi-e scirba de tzara in care traiesc.



"Romanii au consumat deja struguri, cartofi, rosii si castraveti, care au fost tratate cu substanta toxica initium, care poate duce la cancer de colon.

De pe loturile experimentale, recoltele au fost vandute sau date, pur si simplu, localnicilor si fermelor de vite.

Incredibil! Romanii sunt folositi la experimente extrem de periculoase fara sa stie! Tara noastra este prima din lume care a acceptat sa foloseasca un nou fungicid care contine initium, despre care medicii spun ca este cancerigen. Ministrul agriculturii, Mihail Dumitru, a aflat ca substanta a fost testata pe loturi in institutele de cercetare de la Vidra-Ilfov, Brasov si Valea Calugareasca, iar reporterii Click! au fost sa verifice informatia la fata locului.

La Institutul de Cercetare si Dezvoltare pentru Legumicultura din Vidra - Ilfov, fungicidul a fost trimis anul trecut pentru teste, sub denumirea Solanis. Rezultatul? Produsul, extrem de eficient impotriva maladiilor, a primit aviz favorabil.

"Am testat Solanis pe culturi de tomate si castraveti, pe suprafete mici, si s-a dovedit eficient. Noi nu verificam altceva decat capacitatea substantei de a stopa daunatorii", ne-a explicat Victor Lacatus, directorul stiintific al Institutului.

Pentru ca nici Institutul de Sanatate Publica, nici cei de la Mediu nu au descoperit nereguli, substanta a fost testata pe o suprafata de circa 2.000 de metri patrati. La finele anului trecut, recolta a ajuns pe tarabele din piete. "Se intrerupe administrarea de substante cu trei saptamani inainte de recoltare. Daca nu intampinam probleme pe parcursul testului, sigur, legumele intra la consum. Noi le-am dat micilor intreprinzatori din zona", a marturisit Lacatus.

Strugurii i-am dat la sateni

La Institutul de cercetare de la Valea Calugareasca recolta a fost mica si a fost consumata o parte de angajatii institutiei, iar restul a fost vanduta localnicilor.

"Stiu ca a fost testat pe o suprafata mica, dar noi nu stim decat codul producatorului, un sir de cifre. Experimentam zeci de substante si dam avizul daca produsul este eficace impotriva daunatorilor", ne-a spus directorul Petre Badea.

Cartofii de la Brasov, la o ferma de animale

Timp de doi ani, in anii 2007 si 2008, la Institutul de cercetare de la Brasov, fungicidul a fost testat pentru cartofi, ne-a confirmat directorul general al institutiei, dr. ing. Sorin Claudian Chiru.

"Fungicidul a fost folosit pe o suprafata mica, de doar 100 mp. Recolta a fost mica si am valorificat-o la o ferma de animale din vecinatate", ne-a precizat Claudian Chiru."
(sursa articol)



Aici e o petitie importiva folosirii acestei substante

Iata din comentariile simplilor cetateni cu privire la problema semnalata:


"Sunt de acord cu introducerea acestei substante doar intr-o singura unitate agricola, una gen 30 decembrie, din care sa consume doar Mr. Boc si familia sa. Si abia dupa 10-15 ani sa se discute despre administrarea chimicalului in agricultura. Cred ca nu mai este nevoie de inca un drog pentru distrugerea populatiei, oricum prevalenta cancerului in Romania, la om si animale, este extrem de mare. Cand specialistii occidentali primesc studiile noastre (veterinare) refuza sa le accepte deoarece nu cred ca aceasta afectiune - cancerul, are o incidenta atat de mare. In concluzie, scopul este atins si fara acest chimical. Dumnezeu sa ajute Romania ca guvernantii ......." (Dr. Corneliu Braslasu)

"Ce se intampla in Romania este imposibil de crezut. Ca sa ajungem cobai la nivel mondial s-a depasit orice limita din partea celor ce ne conduc de 20 ani. De ce ati acceptat fratilor sa va torturati propiul popor? Romani trebuie sa nu ne lasam amagiti de vorbe frumoase si sa refuzam ca aceasta substanta si multe altele sa se foloseasca in alimentatia noastra. tot ce se face in tara asta nu se tine cont de parerea oamenilor simpli dar le spun guvernantilor: NU UITATI SI FAMILIILE VOASTRE TRAIESC IN ROMANIA. Vasy • Vasy"

"Daca e asa de bun si grozav si a fost testat cu succes in Germania, de ce nu il folosesc nemtii intai la ei acasa? Raspuns- pt ca in realitate nu e bun, nemtii sunt sceptici si s-au gandit sa il testez pe prostii din Romania, pt ca noi am intrat in UE ca sa fim lada lor de gunoi,si prostii pe care se experimenteaza tot ce e mai rau. Noi nu suntem in UE, ci suntem periferia UE, adica zona unde se arunca tot ce e mai rau. • "

"Cati bani au incasat vanzatorii de tara pentru a semna un astfel de acord cand nici o alta tara din lume nu a facut-o?Cine ii pedepseste pe criminalii acestei tari, care fara nici un scrupul acepta folosirea pe scara larga a acestei substante, cand Germania ar fi fost mai indreptatita sa semneze un astfel de acord, daca rezultatele deduse de laboratoarele acesteia au fost atat de pozitive? Dati va rog guvernantilor legume si fructe stropite cu acest produs!Ma intreb daca nu exista nici o structura sau institutie care sa vegheze la integritatea tarii si a populatiei sau toate institutile statului sunt aservite sau chiar inexistente? Ce-i cu debandada asta ca nu mai inteleg absolut nimic?Careva si-a pierdut capul iar cei in drept si obligati chiar sa apere interesele tarii nu fac absolut nimic.Sau au mancat cu totii fructe si legume tratate in laboratoarele nemtesti si acum isi face efectul...nepasarii?Sau tara se gaseste intr-o situatie disperata si se agata de orice propunere de afaceri murdare chiar cu riscul extinctiei totale? Stiti ceva? IMNUL VA ROG!... • T.I."

Iata aici un alt articol si mai interesant..
si inca unul.. si tot asa.

.

3 comments:

  1. Nu mă mai mir de nimic. Atît de blazat am ajuns. Aşa m-au preparat şi educat EI. M-au adus pe PRAG. O să vă spui io într-o zi care prag...

    Nu mă mai mir de nimic. Sunt mai trist. Mult mai trist. Mult prea trist. Cred că-mi AJUNGE dar EI îmi tot dau, nu mă slăbesc deloc. Şi uite că încă O duc. LE duc.

    EI ne dau totul. TOT ceea ce POT produce: Otravă! Oricum, în orice formă, cît mai multă. Nu mă mai mir de nimic: poate să îmi ofere mătrăguna altceva decît otravă?

    ReplyDelete
  2. Culmea este că aşa zişi "ţărani", care fac agricultura de azi caută orice ca să nu mai muncească, ori să gandească, de la ierbicide la pesticide, fungicide; habar nu au cât rău îşi pot face lor şi copiilor lor, Zeul BAN contează... şi apoi "NOI MUNCIM, NOI NU GÂNDIM!".

    ReplyDelete
  3. Nu au tzaranii nici o vina aici.Tot experimentul a fost facut fara stirea nimanui, dar cu aprobarea tuturor celor ce ne conduc.Stiau ce fac, dar au preferat sa taca.

    ReplyDelete