Tuesday, March 16, 2010

Promovarea "adevaratelor" valori



Aflu din presa cum o pitzi portocalie in ceru` gurii, probabil o boala profesionala dobindita de pe falusurile angajatorilor ei, devine peste noapte..autoritate ministeriala, cu drept de stampila si de decizie.Cum ar fi putut ea deveni, daca nu peste noapte? Ca doar noaptea este "sfetnic" bun, si "adevarata" probabil a facut mult culcat-sculat in interesul national al patriei.Intelegeti voi..
Acest specialist blond in probleme de securitate si aparare nationala (cine altcineva ar putea sa ne apere mai bine tzara ), devine din..barmanitza la Bistro Ateneu, gestionara de fonduri europene pentru resurse umane de peste 4 miliarde de euro.


"O fosta barmanita a fost numita de PD-L sefa peste fonduri de miliarde de euro. Anca-Cristina Zevedei a fost numita de Mihai Seitan director interimar al autoritatii de management, institutie subordonata Ministerului Muncii care gestioneaza fonduri europene pentru resurse umane în valoare de 4,2 miliarde de euro, scrie Inpolitics. "
(aici articolul)

Cristinutza..sincer acum, la cite "obiecte de cult" te-ai inchinat si cite ai pupat sa poti ajunge la nivelul asta? Erau cumva toate portocalii, sau ai mai intilnit si d-alea negre ?
E curios cum pitzi de bistro poate avea atitea facultati si functii si totusi nimeni sa nu auda de ea, unde mai pui..impingea tava prin bistrouri..


"Presa a dezvaluit ca Zevedei lucra acum 4 ani ca barmanita la Bistro Ateneu, linga Ateneul Roman.
Dupa ce s-a maritat, si-a deschis o agentie de topmodele, Vision Models, si un salon de frumusete in incinta Athenee Palace (Hilton), dar si o firma specializata in plasarea fortei de munca in strainatate.
S-a mai facut remarcata la reuniuni mondene unde participau Elena Basescu ori Elena Udrea."

Puteti citi mai multe si aici:

P.S. Fuck You, Tovarasi !
.

15 comments:

  1. Rahat nene! Da care-i soluţia? Că eu deja cam încep să-mi pierd orice speranţă, pula mea de speranţă! :(

    Apropo, eşti supărat tare pe conducerea voastră, nici nu zic că nu trebuie să fii, nu locuiesc acolo ca să ştiu cum e, dar cred că nu e paradis, însă ce-ai zice dacă ai trăi în Republica Moldova? Cred că te-ai sinucide cît rahat există în ţara asta! :(

    ReplyDelete
  2. Aceasta tentativa de politician nici macar nu cred ca poate fi comparata cu Elena Udrea. Actualul ministru DRT a demonstrat in nenumarate ori ca isi merita functia pe care o ocupa si ca isi asume cu responsabilitate atributiile ce deriva din aceasta. Are proiecte frumoase si de bun simt.

    ReplyDelete
  3. trist, foarte trist. Dar asta este Romania si nimeni nu face nimic, ii acceptam si injuram in continuare...solutii?

    ReplyDelete
  4. da.sunt citeva.le enumar: COASA, FURCA, TOPORUL...

    ReplyDelete
  5. ...PULA...
    (asta ca să continui enumerarea)

    ReplyDelete
  6. Si cate nu si-au castigat averile asa? Look around, cate Q7, X6, bemveuri si mertzane sunt conduse de cate o pitzi de 20 de ani, cate nu sunt "patroane" sau facultati si mastere la facultati la care au fost in plimbare?
    Tipic romanesc. Nimic nu ma mai mira.

    ReplyDelete
  7. Nu ştiu dacă mai merge cu COASA, FURCA sau TOPORUL, a fost o ocazie in decembrie '89, dar se pare că am ratat-o. Ne-a plăcut mai mult să ne uităm la TV în loc să ne asumăm conducerea a ceea ce s-a numit la început revoluţie, dar s-a transformat într-o "frumosă" lovitură de stat.
    Ar trebui ca cei care mai gândim să ne unim şi să găsim soluţii, părerea mea... nu ştiu dacă este bună...
    Atâta timp cât acţionăm de unii singuri, nu vom avea nicio şansă......

    ReplyDelete
  8. Frumos,bravo si crezi ca e singurul caz de dupa 89'?De ce crezi ca merg toate atat de bine de 20 ani?

    ReplyDelete
  9. Măi, io nu place vorbește politică, chestii, dar, un DAR așa cum se vede, oare de ce am crede tot ce se scrie în presă? De multe ori s-a dovedit că nu vrea decât să-și vândă numărul, iegzact ca o????!!!! ca o????!!!!! CURVĂ domnule!
    DupE cum spunE iei și voi c-ar fi femeia!!!!
    NU spun că e ușă de biserică, la cât e de frumoasă nici n-ar avea cum, dar, da, iar dar, io auzii altuceva, aseară, când forțată fiind de împrejurări, am ascultat o emisiune de pe antenă, nu știu care, nici emisiunea, nici antena. Toace șouri d-alea de rahat, de e sătulă lumea normală, aia puțină, puțină, unde se bârfește în numele bunului simț și al trezirii românilor la realitate, sanchi!!!!!
    Binențeles, unul din subEcte, fata cu reacțiunili! Care a și trimis un răspuns! Care era, două puncte: da, a fost barmaniță sexy acum CINSPREZECE ani, în timpul facultății, așa cum mulți studenți se întrețin singuri!!!!!!

    De ce am sări să credem tot ce scriu unii reporteri? De ce n-o putem crede pe ea? Pentru că face parte din .....? Presupun, pentru că nu mă interesează absolut deloc, dar prea sărim la jugulara unora, pe spusele altora, când nu-i știm, nici pe unii nici pe alții?!!!!

    ReplyDelete
  10. Bai Jorj,concluzia?
    Solutia e sa ai fofoloanca nene,nu diplome sau valoare.

    ReplyDelete
  11. Nimic nou supt soare...

    ReplyDelete
  12. Ogarafgan, daca te uiti peste cv-ul si istoria ei..si daca pui botul la ceva de acolo...
    ma gindesc amu..daca se insura fofo cu 3 facultati cu unu rupt in cur de noarmal, vre-un ingineras cinstit de uzina, ii mai sareau oare flocii pina la nasu` puterii ? eu zic ca nu.
    inainte de casatoria cu rusu noname era doar o pitipoanca ce o ardea prin medii incerte, in conditii incerte.da..poate o cunoaste totusi cineva personal si ne da mai multe detalii.. ti-ai gasit ! :))
    P.S. Nu mare mi-ar fi mirarea sa aud ca a terminat si cursurile de la Dalles.Cine poate stii..

    ReplyDelete
  13. Valahule..asa e nene.pozitia pe scara valorilor e direct proportional cu numarul de gauri "dempartit" la numarul de neuroni activi.Pacat ca formula asta isi pierde valabilitatea in cazul femeilor normale, cu bun simt, muncitoare.

    ReplyDelete
  14. Hehehe Horhhehe, și io termenai cur surile de la Daleles .... amu șeva anișori!

    ReplyDelete