Tuesday, March 16, 2010

Aviara revine, guvernul se scarpina la cuaie



Sunt trei variante.
1. Ori treaba e pe bune si se vor lua masuri cind va fi prea tirziu (deduc asta dupa interesul acordat problemei de guvernantii pulii)
2. Ori se impute rau de tot treaba cu rabufnirile si indignarea ruminilor si trebuie musai sa ne serveasca puletii puterii "umpic" de diversiune.
o sa aflam noi, mai incolo.
3. Ori trebuie justificate urgent niste milioane de euro, disparute subit pe undeva prin buzunarele imbuibatilor sau chiloteii prada a curvelor ce se-nvirtesc in jurul puterii "cacoaiele-n" galeata sociala.

Citez din articolul postat pe situl antena 3:


"Un focar de gripă aviară înalt patogen de tip H5N1 a apărut la o fermă de păsări din comuna Letea, judeţul Tulcea. Informaţia a fost confirmată printr-un comunicat al Comisiei Europene. O confirmare a venit şi de la Bucureşti, de la Ministerul Sănătăţii. Consilierul ministrului, Geza Molnar, a declarat că focarul de gripă aviară a apărut în două gospodării din Letea, unde veterinarii au găsit 49 de păsări moarte.
Analizele făcute în laboratoarele comisiei europene arată că la Letea este vorba despre virusul gripei aviare H5N1 cu înaltă patogenie. Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a anunţat însă că nu există niciun pericol privind gripa aviară, după ce la Letea au fost aplicate toate măsurile de prevenire şi combatere a bolii."

Daca adunam citeva "necunoscute" si anume : somajul, salariile, pensiile, sanatatea, infrastructura rutiera, justitia, porcina (si porcii) si mai nou aviara (si gisculitzele de palat), cred ca va dati si singuri seama de viitorul stralucit al tarii.Tot sa traim bine..nu ?!
.

5 comments:

  1. Iar se pun astia pe macelarit pasaret si nenorocit tarani...

    ReplyDelete
  2. ...ori productia de carne de pasare din Tulcea incurca pe cineva-n afaceri. Dar nu inteleg, ce masuri ai vrea sa ia guvernu, daca aia de la DSV au intervenit, au maturat pasaretu omului din curte si cica au stins focarul. De obicei, cind guvernul ia masuri, ia masuri finale, vezi data trecuta, cind au omorit o gramada de pasari si nu li s-au confirmat decit extrem de putine cazuri, daca nu chiar deloc (ca nu mai stiu si mi-e lene sa caut).

    ReplyDelete
  3. ...ori producţia de detergenţi/farmaceutică e la pămînt şi trebuie să se revigoreze niţel...să se mai spele iar cauciucurile maşinilor care intra pe teritoriul infestat sau să se inventeye vreun alt vaccin ceva...
    o mare manipulare gripa asta zburatoare....

    ReplyDelete