Friday, December 4, 2009

oameni la patrat








26 comments:

  1. intrebare (poate idioata, poate nu): cand faci un portret, TU personal, ce anume cauti in chipurile trase in poze? :) (mie una mi-e si groaza sa ma apuc macar sa incerc sa fac vreunul, deoarece nu stiu cum sa "caut" imaginea potrivita, rezultatul fiind bomba, nu pocnitoare).

    ReplyDelete
  2. Chiar abusrda intrebarea .... "Chipurile trase in poze" trebuie sa exprime sentimente, precum bucurie, fericire, triste, ingandurare, etc ... daca tie iti e groaza de asa ceva perimte-mi sa iti zic un adevar tragic si crud: esti lipsit de talent atunci si prin munca nu poti compensa.

    ReplyDelete
  3. si astea ce pula mea exprima papagalule..?
    daca te tin kuaiele da si tu un link la petardele tale.daca nu o sa dau eu unul..sucevean pupinbasist. :))

    ReplyDelete
  4. Domnu "papagal" eu nu vorbeam despre ceea ce fac eu .... si despre ceea ce faci u .... adica un "cacat" si se mai viseaza mari si buni, mai ales ca ei sunt mai praf decat ceilallti. Acuma ca nu poti o parere despre lucrarile tale, care din pacate este adevarul .... imi pare rau pt tine ... si chiar esti patetic.

    ReplyDelete
  5. anonim: si de ce ar fi asa de absurd sa intreb pe careva care chiar STIE ce face?! Hai fii tu maestru si ilumineaza-ne :| A, da, mai bine muncesc, intreb si exersez decat sa fac cretinitati si sa le spun "mari fotografii" (si io astept o capodopera de la tine, sa stii)

    ReplyDelete
  6. Nu te supara pe mine camytzi dar nu am inteles nimic din ce ai scris anterior, a sti sa scrii e un lucru bun, dar a stii sa folosesti cuvintele ca ceilalti sa te inteleaga e un lucru mare. Discipol precum maestru ... aroganti dar fara noima!!!!

    ReplyDelete
  7. a treia imi place in mod deosebit.....nice work!

    ReplyDelete
  8. Pai nu ai inteles pentru ca esti prea incuiat. La fel cum nu intelegi fotografiile lui horhhe din aceleasi motive: esti mult prea incuiat. Ce e asa de greu? Oricum, nu stiu ce plm iti pasa tie CE si DE CE il intreb io pe horhhe, la EL pe blog.
    Si acum hai sa iti traduc (asa, ca pentru prosti):
    1. de ce ar fi asa de absurd sa intreb pe careva care chiar STIE ce face?! (e o crima sa intrebi? De cand?)
    2. Hai fii tu maestru si ilumineaza-ne (tot nu ne-ai prezentat tehnicile tale de fotografiere si motivele pentru care TU te crezi suprem)
    3. a, da, (adica aici urmeaza o concluzie personala, si prezint modul in care doresc eu sa invat a fotografia) mai bine muncesc, intreb si exersez (si aici urmeaza o antiteza, pentru ca prezint abordarea negativa a ceea ce inteleg eu prin "fotografi) decat sa fac cretinitati si sa le spun "mari fotografii"
    4. INCA astept o capodopera de la tine...

    (horhhe, sorry pentru scandal...)

    ReplyDelete
  9. Hauleo maica, Horhhe, ce capete "patrate" comenteaza la tine pe blog!

    ReplyDelete
  10. minunat ...io nu mai satur de commenturile astea ..oameni buni o sa fac un blog in care nu aveti decat sa va trasati puli in gura unu altuia si sa ne lasati pe noi (astia care ii intereseaza fotografia) in pace..toata lumea se crede fotograf daca are in mana un aparat ...gresit!!! aia care au aparate in mana si aer in cap sunt "pozari din greseala", sunt in schimb altii care nu au aer in cap si nu tin capul doar ca dop sa nu ii ploua in gat si fac ceva vizibil (mai mult sau mai putin discutabil) care asteapta o critica constructiva, poate un sfat poate o apreciere DIN PUNCT DE VEDERE ARTISTIC SI FOTOGRAFIC nu vrajeli de mari artisti. Senior Horhe ma inclin. Imi plac cadrele tale dar nu inteleg prea bine ce e cu penultimul cadru,pare ratacit intre ceilalti..spor

    ReplyDelete
  11. si tre sa mai zic ceva :
    Inteligenta este un judetz obscur in imperiul stralucitor, omnipotent al prostiei.

    ReplyDelete
  12. Ok, imi cer scuze pentru disconfortul creat de o simpla intrebare de-a uneia care inca invata (da mai, da, nu is profesionist, omorati-ma, na), adresata unuia pe care il admira.
    Nu credeam ca va fi privita ca pe un act de cea mai joasa speta...
    Acestea fiind zise, am sa ma limitez doar la a-mi delecta privirea cu fotografiile expuse.

    ReplyDelete
  13. nu ai inteles camytzi ...deci: nu era vb ca ai intrebat tu ...foarte bine asa inveti intreband si cautand raspunsuri... era vb de marii fotografi care dau cu pula in populatie (adica tu in cazu de fata) ca ce destepti sunt ei.(punct) sfat pentru tine si pentru restu nu va mai luati in gura cu prostii ca au mintea odihnita..:) toate bune

    ReplyDelete
  14. a, am inteles ce ai zis, dar tot imi pare rau ca s-a ajuns la balacareli pe blogul omului. Atata tot :)

    ReplyDelete
  15. Great series...you have captured some beautiful expressions, Wonderful!!!

    ReplyDelete
  16. Io nu ţeleg, hîc, carevasăzică de ce l-ai inclus pe grohul ungur între ţăranii rmîni. Rom. Romîni. Nu zic niic de celelalte portrete, ele exprimă foarte clar, hîc,dar grohul crăcit şi poziţia memmbrelor superioare exprimă indicînd că el are de oferit dintre picioare! Ceea ce le doresc la aproximativ 50% dintre votanţii de ieri!

    ReplyDelete
  17. Sa sugeti pula de frustrati incepand cu domnul fotograf!

    ReplyDelete
  18. popcorn careva?

    @Anonim, macar de-ai avea coloana sa te identifici, deocamdata esti nul din toate punctele de vedere. Asa ca, tot ce faci sau zici e zero. Sfat: suge-o singur, si daca nu-ti ajunge pana in gura, trage-o pan' sub gaura curului si caca-te pe ea.
    Anonim esti si insipid, si incolor, si invisibil.

    ReplyDelete
  19. Anonim, faci parte din jumătatea de popor dobitoc, de găozari pasivi care merită futută în cur! Asta ca expoziţiune.... În ceea ce priveşte postul tău, eşti cretin şi eşti pe jumate, cum ţi-am spus! Ăsta e blog cu vorbe urîte de fotografie. Dacă faci eforturi să înţelegi asta, du-te-n pula mea la computer, fotoshopează-i ochiul stîng ălui de te-a numit găozar, şi taci din gură: ai vorbit în 6 decembrie şi miroase a căcat deja.
    Horhhe, acum mă întorc la fotografia cu pistolaru. Prelucrarea e excelentă, desigur, unghiul, chiar ”dintre de sub” picioare nu mă lezează, problema e cu mîinile care au o poziţie contorsionată...planul în care sunt le fac prea mari...le pot înţelege doar în contextul în care eroul de vodevil e marionetă şi mîinile lui sunt subiect de joacă pentru un păpuşar agitat.

    ReplyDelete
  20. :)))))))))) foarte tare.nus cine esti..da "urit" le mai spui :)).ce ar fi ca eu sa pun pozele si tu sa faci textul la ele?! io nu le am deloc cu spusul.multam mane.

    ReplyDelete
  21. :-)) Lasă Horhhe, că le spui foarte bine. Zeamă de cuvinte rele şi adevărate dai din tine. Se prefac unii păduchi că nu înţeleg, pentru că e preferabil să te considere OAMENII prost de mori decît să te considere lepră. Cine foloseşte pieliţele de lîngă tîmplă ca să AUDĂ, ÎNŢELEG. Cine nu, NU, D-zeu să-i ierte!

    ReplyDelete