Friday, December 18, 2009

APOCALIPTICA

Asculta, citeste, priveste si mediteaza.Nu fi superficial.Incerca sa intelegi si apoi sa comentezi daca e ceva de comentat.


"Nu pot infirma posibilitatea existentei lui Dumnezeu, dar aceasta este atat de improbabila, încat nici nu merita să-mi mai bat capul".(Isaac Asimov)"Daca este vreun miracol pe lume, este acela ca atat de multi oameni chiar cred ca Dumnezeu exista".(John Mackie)"Ideea de Dumnezeu este cea mai practica si cea mai periculoasa idee din cate s-au conceput vreodata. Pe ea se salveaza si pe ea se prabuşeste omenirea".(Emil Cioran)"Primul om care a preferat să înjure decât să dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizaţiei".(Sigmund Freud)"Suntem nascuti din aceeasi tarana, praf aruncat în ochii existentei.
Suntem suflete pierdute ca florile-n oceane de furtuni.
Suntem dispersia luminii în picaturile de sange, radiatii ale aceluiasi spectru divin.
Suntem studiul continuu al disectiei pe propriul creier, sub protectia unei iubiri iluzorii.
Suntem zeii placerii si zeii durerii si zeii facerii lumi..." (Ionut Caragea)"Daca urasti pe cineva, urasti ceva din acea persoana care face parte din tine . Ceea ce nu face parte din noi nu ne deranjeaza".(Herman Hesse)"Istorie se cheama ceea ce s-a intamplat cu adevarat, nu ceea ce am vrea sa se fi intamplat." (Nicolae Iorga)"Visul este mitul personal. Mitul este visul public" (Joseph Campbell)"Toate adevarurile sunt usor de inteles de îndata ce acestea sunt descoperite; important este sa le descoperi." (Galileo Galilei)"Daca pot trimite floarea natiunii germana in iadul razboiului fara cea mai mica remuscare, atunci cu siguranta am dreptul de a elimina milioane de oameni din rase inferioare care inmultesc precum parazitii." (Adolf Hitler)"Destinul este acea parte din Timp în care Istoria îsi imprima vointa ei asupra noastra. De aceea trebuie sa-i rezistam, sa fugim de el, să ne refugiem în Spectacol.

Pe Pamant omul e dator sa traiasca numai viata. Moartea lui adevarata o va trai în Cer. Daca încearca sa traiasca moartea pe pamant, pacatuieste si se mistuieste în deznadejde. Si atunci, nici nu traieste cu adevarat, nici nu moare. E ca un fel de strigoi.

Dar ce poate însemna o iubire? Cat poate ea dura? Nimic nu dureaza în lumea asta; totul trece, totul se preface, totul moare ca să se nasca din nou, altfel, în alta parte, cu alti oameni." (Mircea Eliade)"In fiecare din noi exista o sursa secreta de rautate: instinctul."(Carlo Maria Franzero)"Adevarurile oficiale sunt de multe ori iluzii puternice." (John Pilger)"Frumusetea lucrurilor exista în mintea celui care le admira." (David Hume)
"Imaginaţia este începutul creaţiei." (George Bernard Shaw)
"Imaginatia este mai importanta decat erudiţia." (Albert Einstein )"Omul reprezinta o parte dintr-un intreg numit Univers, o parte limitata de timp si spatiu. El isi regaseste gandurile si sentimentele ca un lucru separat de restul, un fel de deziluzie optica a propriei constiinte. Aceasta deziluzie este un fel de inchisoare pentru noi, restrictionandu-ne dorintele si afectiunea catre cateva persoane care ne inconjoara. Sarcina noastra este sa ne eliberam de aceasta inchisoare prin largirea acestui cerc al compasiunii pentru a imbratisa toate creaturile si toata natura in toata splendoarea ei." (?)

Toate lucrarile sunt realizate in adobe CS3 avind ca stoc numai imaginile personale.

14 comments:

 1. Deosebite si cu foarte mult tâlc!

  ReplyDelete
 2. buna treaba coane geo,buna treaba si vorbele desi acuma o sa iti pui in cap pe toti cei care pupa mana popii abia folosita pt stii tu ce.

  ReplyDelete
 3. Io gasesc sa zic mane, ca la tine pana si apocalipsa e frumoasa!

  ReplyDelete
 4. Pot sa ma linistesc..sa beau un ceai fierbinte si sa fumez o tigare calduroasa, datorita muzicii si imaginilor placute. Iti multumesc, apreciez munca buna pe care o faci si atitudinea Sprite. Spune pe bune :)

  Pace

  ReplyDelete
 5. DA. ut pictura poesis. DA

  ReplyDelete
 6. tata!!! ai facut un terci de zile mari! nu mai bine incerci sa te rezumi doar la imagini? asa numa sa dam cu citatul sa facem pe interesantii?ce sens are? era poate interesant sa creezi un sir de idei care sa se lege, sa pornesti de la ceva care se dezvolta intr un anumit fel...n are coerenta, zic eu

  ReplyDelete
 7. Se leaga foarte bine intre ele.le poti lua ca pe niste legi ce impreuna iti vor folosi cind o veni vremea.
  Si da..sper ca sunt mult mai interesant decit iti dai tu cu presupusul..si clar de 3x mai interesant decit tine. :)
  Asa suntem noi ruminii..ne dam interesanti pina nu mai interesam pe nimeni.
  Kuaie fiule..pe vreme de foame e bun si un terci ..nu ? cel putin pentru tine vad..
  Daca e ceva sa nu se lege..apoi atunci Singurul loc unde se intimpla asta e bostanul propetate personala a lu matale.
  In fine..ma uit la semnatura ta si nu ma mai mira nimik.
  Toate bune.

  ReplyDelete
 8. http://absurdityinflict.blogspot.com/

  ReplyDelete