Monday, May 17, 2010

Vin minerii ?!..Doamne-ajuta !!!


"Ion Popescu, presedintele Confederatiei Meridian, a declarat duminica, la Realitatea TV, ca minerii din Valea Jiului sunt nemultumiti de scaderea pensiilor cu 15% si se pregatesc sa vina cu trenul la Bucuresti.
Liderul sindical a precizat ca "a stat toata ziua pe telefon" cu minerii pensionari din Valea Jiului, care sunt hotarati sa vina la Bucuresti. Popescu s-a declarat "ingrijorat" de situatie si a spus ca "in Valea Jiului se anunta o furtuna a celor pensionati, nemultimiti de reducerea aceasta a pensiilor cu 15%", iar in Targu Jiu este o "atmosfera complicata", pentru ca "foarte multi intentioneaza sa urce in tren (...) si sa ne pomenim cu ei in Bucuresti", potrivit NewsIn.

Popescu a precizat ca "e o miscare de jos in sus", adaugand ca el nu poate interveni in decizia minerilor, ci cel mult poate face un apel la retinere.

La Confederatia Meridian, potrivit site-ului acestei organizatii, sunt afiliate "Federatia Sindicatelor Miniere a Cuprului din Romania" si "Uniunea Sindicatelor Miniere Maramures"."
(articol aici)

P.S.
IESITI IN STRADA!. Nu cedati si nu va lasati intimidati de marionetele politice. Daca e nevoie recurgeti la orice fel de act pentru a va mentine sau obtine din drepturile fundamentale. Nu va fie teama si nu renuntati la proteste. Guvernul trebuie sa cada si odata cu el presedintele si camarila lui politica.

8 comments:

  1. sa dea foc la cuibul de viespi.
    eu le cumpar chibriturile.

    ReplyDelete
  2. HORHHE, ai uitat ca astia au ciuda pe oamenii cu plete :)

    ReplyDelete
  3. :))) vaii..tre sa ma tund fratzioare..sa le pot tine stikla de benzina. :))))))))))

    ReplyDelete
  4. "recurgeti la orice fel de act pentru a va mentine sau obtine din drepturile fundamentale" de kkt frate hai stiu ca poti mai mult... use your brain ca slava domnului ai de unde.

    ReplyDelete
  5. N-o sa fie sange. Poporul roman nu mai e cum era in 89. N-o sa fie nimic. Bogatii o sa-si numere banii, manelistii o sa ragaie si pulimea o sa suga in continuare.

    ReplyDelete
  6. de asta mi-e teama si mie Iogene.ca pulimea nu se va ridica peste nivelul impus.

    ReplyDelete
  7. vad ca iti sunt simpatic de miai pus iar poza :))=))).........deja am 4 identitati....marian vanghelie,borcan olaba,banel nicolita si mai nou un miner din valea jiului.....nu dau nume ca apoi ma cauta securistii lui basescu ca vreau sa il dau jos futulas in gura si bagaias madularu in gat

    ReplyDelete