Friday, May 28, 2010

POCNITORI deconectate


Vazusi de curind o expozitie de tot cacatul..ce sa mai zic..si cel mai prost m-am simtit cind am vazut printe imaginile expuse si una a nevestemii
Evident ca o astfel de actiune nu putea fi facuta decit de mediocrii de pe BOG.
Am o curiozitate..cine-o fi "executat" selectia ?

Un top rusinica a acestei expozitii ar fi alcatuit din urmatoarele imagini (link pe numele autorului):

1. vlad eftenie

2. Raz

3. Barcsi Alexis

4. Filipoiu Marius

5. Marcovici Sebastian

6. Paula Margarint

7. photo fun

8. Stamate Alexandra

9. Andrei Cojocaru

10. Pleteriu Razvan

Astea sunt dupa mine cele mai retarde poze.
Sunt si multe altele proste dar astea m-au lasat gura casca.

Concluzie: O expozitie de kakat, espusa din pacate intr-un loc cu rezonanta culturala, gindita, facuta si expusa pe genunchi.

Felicitari BOG.

P.S. Va recomand cu caldura sa vedeti mai bine un film bun.

19 comments:

  1. esti tu gelos ca nu ai avut poza expusa acolo :))

    daca astea sunt pozele expuse, e nasol...sunt sigur ca expozantii au poze mult mai bune...
    poate a fost o greseala de eroare la selectia pozelor?
    dracu stie...

    ReplyDelete
  2. Imi place site-ul asta, ca ne trimite multi vizitatori in fiecare luna, de pe care facem multi bani cu care organizam expozitii de cacat. Si ne luam al doilea Ferrari.

    In rest mi se pare chiar penal sa joci pe moralistul si sa-ti incepi comentariul cu o greseala de gramatica din primul cuvant. Inteleg ca folosesti perfectul simplu la misto ... da' ce sa zic, prostu nu-i prost daca nu-i si fudul, iarta-mi cliseul.

    Expozitia stiu ca e buna, selectia e muncita si e facuta cu cap, nu trebuie sa-mi confirme toti saltimbancii de pe net. Ma bucur ca ai inteles si titlul expozitiei, n-ai inventat apa calda nici de data asta, cat despre pozele enumerate, cateva sunt chiar printre cele mai bune din expozitie, bine ca le-ai pus sa le mai vada lumea.

    Mihaela si Gheorghe, daca cumva va jignim cu selectiile noastre va rog sa ne anuntati, sa nu va mai deranjam. Asa mi se pare cinstit.

    Merci c-ai trecut pe la expozitie, pacat ca n-ai venit la vernisaj sa-mi zici in fata ce de cacat e BOG-ul si alea alea, toata poezia. Poate la anul, cine stie ... facem o expozitie cu vulcanii noroiosi, un subiect dificil de abordat pentru neavizati dar in fapt un subiect inepuizabil mai ales in varianta cu cer photoshopat, vignetare etc.

    Oricum, continua sa faci treaba asta buna pe care o faci cu PR-ul, fara tine am fi jos de tot.

    ReplyDelete
  3. =)) :)))))

    LOL!!!

    OMG!!! WTF?! Are you nuts? Astea au participat la expozitie??? C'mon... you gotta be kidding...

    Man, felicitari ca i-ai facut de cacat; s-au facut ei de cacat, dar nah... ai pus punctul pe G... ăă... adica pe i. Acuma ca-i "Mihaela si Gheorghe" sau "Mihaela si George"... nu mai conteaza, stim clar ca domnu' de se supără mai devreme nu greseste. La corectari gramaticale macar e mult mai bun decat la pozareala. Chiar daca are scapari. :D

    Domnu' Ciprian... lasati-o dreq de pozareala, aia-i expozitie? alea-s poze?? Io-s mai incepator asa intr-ate pozarelii, si admir lucrarile lui Horhhe, vad ce inseamna artistic, frumos si estetic, am citit teorie despre pozareala, stiu sa tin un aparat in mana, dar NU imi permit sa postez sau sa fac expozitie cu asemenea pocnitori Nici macar sa declansez. BOG e de rahat, prea mediocru pt noi astia incepatori... v-as intreba daca dumneavoastra ati printa si expune in camera dvs. de zi vreuna din imaginile la care ne-a trimis Horhhe mai sus. Sau daca ati pune pe desktop-ul calculatorului vreuna din acele imagini pentru a le admira zilnic. Sper ca nu...

    !

    ReplyDelete
  4. Eu nu as putea spune despre fotografiile expuse ca sunt de cacao.Pot doar sa adaug ca unele nu imi plac.Si dupa cum stim fotografia ca si arta in general e o chestie subiectiva.

    De aici si pana a spune ca BoG-ul face sau nu treaba buna,las pe altii sa decida.
    Oricum,pupincuristi sunt cu gramada ...si acolo.

    Succes !

    ReplyDelete
  5. Primele trei de acord cu tine. Dar a 4-a?! Poponețul nu l-ai găsit tu interesant?! Sau măcar floarea? :D
    La Marcovici sunt f multe poze, din care sunt destule bune! Vrei să spui că toate-s pocnitori?!
    Codița-mi place! :)
    7 îh, aaaa, nush ce spune! După titlu însă, are un, un, o ceva acolo.
    8?! Cum faci domnule un almost Adam, pocnitoare? =))))
    9 ntz, ntz, de acord
    10, îmi place și dacă aș fi bărbat, urechile șelea mi-ar dădea o stari euforică, mi-ar clănțăni dinții-n gură și mi s-ar ridica părul MĂCIUCĂ di pi mânecuță, deci cum să nu îmi placă?!!!!
    Dar stai ca nu îs bărbat!
    Da tot placi! :)
    Luai atitudine, nu stătui ca buaua! Okiei? :)

    ReplyDelete
  6. Omule in timp ce citeam articolul ma gandeam ca poate exagerezi putin, dar dupa ce am deschis pozele noooooo...nu se poate...nu se poate...iar eu nu am standardul chiar atat de ridicat. Ce dracu se intampla cu fotografii astia nu-mi dau seama...parca sunt copii. Am inteles, ca incearca sa gaseasca o unicitate a creatiei proprii dar daca nu este buna de ce crezi ca da bine pe peretele unei galerii...nu stiu.
    Controlul calitatii lasa de dorit in Romania iar standardele sunt low low low

    ReplyDelete
  7. Imi place ca ai dat dreptul la replica si nu ai cenzurat comentariul lui Ciprian. Despre fotografie...un prieten virtual spunea "fotografia iti place sau nu iti place". De curand, am fost la o expozitie cu Picasso si Rembrandt. Nu prea mi-a placut Picasso, dar celalalte picturi au fost grozave. O cunostinta de-a mea, care a vizitat aceeasi expozitie, era super incantat de Picasso si degustat de restul. Ce vreau sa spun, este ca, ce tie iti place altuia poate nu ii place si viceversa. Nu sunt de acord nici cu Ciprian...nu e usor sa lucrezi cu Photoshop, si nu toata lumea o face asa bine ca Horhhe. Iti trebuie putin talent, imaginatie si rabdare ca sa editezi niste fotografii intr-un mod profesionist si sa scoti din ele niste opere de arta.
    Na, ca mi-am dat si eu cu parerea :P

    ReplyDelete
  8. Pozele ca pozele, dar ati citit comentariile aferente?

    ReplyDelete
  9. Ba... hai sa fim seriosi... ce mama dracului...
    Daca selectia e facuta de Ciprian Ciocan aka BoG Admin... atunci e de inteles - uitati-va pe pozele lui - mediocritatea si plafonarea sunt reprezentative.
    Alta idee, in alta ordine: cu ce deranjeaza "cerul fotosopat"? Daca esti atent la detalii si vrei sa obtii atmosfera vizualizata dinainte, bagi prelucrare - si pe film se lucreaza asemanator - se poate pune cer din alt cadru - folosind geam, carton... e adevarat ca nu in toate situatiile poti face acest artificiu.
    Dar, sa revenim: BoGu' e plin de pupingaozisti, asta nu e nimic nou. Ce e mai nasol este ca multi considera bogu' ca un fel de barometru - ba! reveniti-va!!! o stiti p-aia cu chioru' rege in tara orbilor (fara tenta politica aici :))
    Si in incheiere, zic asa: petardele prezentate, au fost alese din alte mii de petarde, bine macar ca nu au fost alese alea si mai de cacat, ca sunt o groaza pe bog.
    Altceva?

    ReplyDelete
  10. Daca alea sunt poze de expozitie nu mai zic nimic. nu ca nu as avea ce, dar sincer nici nu-mi vine.
    nu ca as fi eu profesionist, dar daca stiu ca nu ma pricep, mai bine stau in banca mea.

    In rest bafta cu blog-ul, mie mi se par foarte frumoase si interesante subiectele.

    ReplyDelete
  11. hmmm...m-am amuzat putin ce-i drept citind post-ul si comentariile.adevarul e ca expozitia a fost cam...hmm...nasoala.daca astea erau cele mai bune lucrari,restul cum or fi fost.
    sa fiu sincer mie mi se pare ca BoG-ul e plin de obsedati de buci si sani (tzatze frate!sa fie,o mie,intr-o galerie).
    intr-un fel nu ma mira selectia,este reprezentativa pentru tot ceea ce inseamna site-ul ala.
    Acolo view-uri multe au niste oameni pupati in fund de toti user-ii si snapshoturile cu tzatze si nudurile mediocru-artistice.
    orice sfarc si orice buca e arta.grozav principiu!

    ReplyDelete
  12. intrebarea e "cate expozitiii faine ai vazut in Romanaia?" Eu nici una in cei doi trei ani cat m-am preumblat. Poate trebuia sa astept fo zece cinspe... Pozele sunt mediocre, dar asta a avut , cred...

    ReplyDelete
  13. Mihaela dragostea mea. Care e imaginea cu care a participat la mult hulita expozitie, fara sa isi dea acordul nevasta dumitale? Ati putea sa ii dati in judecata daca nu au avut acordul dansei- sau ar putea sa nu isi dea acordul sa participe la asemenea evenimente care iti provoaca scarba. Sau, faceti o terapie de cuplu ciudata, in care ea trebuie sa te enerveze? Ipocrizia asta de doi lei, rechinii care sar afara din borcanul cu fasole parca se muleaza perfect pe caracterul romanului. Si vlad Doftene incepe sa o suga, oricum pe fata - big time - delicioase si discutiile de aici, si de aici http://badorgood.com/blog/gserban/post/in-jurul-marii-negre-161 ;) Fotografie si vorbe urate scrie sus, si avem doar partea a doua - de ambele parti citate mai sus. Romanesc. Tipic romanesc.

    ReplyDelete
  14. Tipic romanesc este sa promovam lucrari de cacat (asta ca sa ma incadrez in a doua parte a motto-ului acetui blog, desi nu tin neaparat), vezi www.foto-magazin.ro . Nimeni nu vrea sa progreseze, sa invete despre arta si tehnica fotografica, dar toti se dau mari pozari cand se trezesc cu una bucata "deselere" la gat. Cu datu-n judecata in draga noastra Romania, stim cum este... vorbim sa ne aflam in treaba. Domnule anonim, in speranta ca mai intrati aci pe blog... horhhe face ceva deosebit, atat in ale pozarelii, cat si in ale initierii altora in fotografie. Poate si in vorbe urate. Dar asta cu vorbele urate este tot a noastra, e romaeasca - si, de ce nu, ne mandrim cu ea. Urmareste seria Moonlight Drive de pe www.foto-magazin.ro, si vezi ce poate horhhe, nu in materie de photoshop, cat in materie de imaginatie si arta. mai arunca un oki pe 1x.com, si apoi da-ti din nou cu parerea despre pozele care au participat la expozitie. Hai toate bune!

    ReplyDelete
  15. Pentru domnul ala ofuscat, ala cu expozitia de shituri, uite aici ce mai fac si altii prin alte tari. Daca e arta expozitia de pe blogul ala, atunci ce fac astia, cum se numeste?
    http://www.dpchallenge.com/

    ReplyDelete
  16. Anonime, trebuie sa faci diferenta intre fotografie si fotomanipulare. Nu zic ca e ok nici ce promoveaza badorgod in expozitie, doar ca ramura asta a fotografilor amatori/profesionisti se imparte in subcategorii. Cei ca Horhe, carora le place zeama de fotoshop, recompun, modifica - un soi de deviantart.ro - si exista multe alte categorii de artisti (daca mi se permite) care au la baza imaginea captata pe un suport - pana la cei care expun direct pe hartia foto si o scaneaza dupa ce o fixeaza. E aiurea sa compari doua lucruri diferite, desi, generic, fotografie se numesc. Asa ca degeaba lumea zice ca Horhhe e tare la fotografie, fiindca el nu acopera decat o felie - iar - cearta ca una e mai buna, alta e mai proasta e fara sens - e ca si cum Horhhe sta cu oile si zice cat de meseriase sunt oile lui fata de gastele celor de pe bad or good - cata lana dau, cat de frumos behaie, ce privire calda au .... sa zicem.
    Bad or good, daca il decojesti de 90% din imagini, 95% din discutiile de pe forum si 99% din imaginile de pe prima pagina, e un site de fotografie destul de ok - parerea mea. Cat despre site-ul pe care recomentez acum, eu cred ca ar trebui sa se numeasca 'fotomanipulare si vorbe urate', ca poate mai sunt unii care spera.

    ReplyDelete
  17. bai kuaie cu oki..vreti sa iti arat ceva fotografie, fotografie ?!
    sau poate vrei ceva originale ca mintea ta cit koiu sa citeasca eczifu ?
    mars jigodie..

    ReplyDelete
  18. Nu cred ca ai fotografie mai fotografie si mai putin fotomanipulare decat ce ai postat aici pe blogspot.
    De ce te urzici si vorbesti gratuit ca un birjar? Blogul tau, scrii cum vrei, cum poti, in limba ta.
    Oricine nu iti apreciaza arta la nivelul la care te astepti e jigodie? Cum iti scriam mai demult - abia astept sa tin in mana revista de fotografie care o sa iti aloce o pagina si un text, care te va da exemplu de "asa da" - dar infatuarea, lipsa de modestie si de cultura care curge din ceea ce scrii, in mod deosebit, cred ca te va tine departe de lumina vreunei edituri. Imaginile care iti ies, arata doar ca ai un oarecare skill la fotoshop, dar ar trebui sa incerci niste psilocybine, si sunt sigur ca vei avea o optica mult mai buna asupra lumii, si munca ta va arata altfel. Poate imaginile tale vor purta si un mesaj, fiindca pana acum, nu prea l-am vazut, doar am citit despre el.
    Sa fii iubit.

    ReplyDelete