Monday, May 17, 2010

"Bag Pula-n Lume Si V-o Fac Cadou"




Zimbiti, Romania e frumnoasa si aici noi traim cum nu se poate mai bine.
Avem cele mai putine impozite din Europa, cel mai mic TVA si cea mai mare borta a curului in care guvernatii si in general sistemul politic si social rominesc ne-o trag constant de 20 de ani incoa`.
Avem costurile la utilitatzi cele mai mici din Europa, cele mai multe autostrazi, spitalele cele mai performante si mai avem o gura impresionant de mare..doar atunci cind statul trebuie s-o umple de dejectiile celor ce..de 20 de ani se pisa in capu nostru iar noi..cretinii, acceptam tacit sa le inghitim cacatu putred.
Avem locuri de munca..de trebuie sa mai chemam si din Germania, Italia, Spania sau Frantza sa mai lucreze la noi..infrastructura rumineasca fiind in criza de fortza de munca.
Avem salariile, evident, pe masura cererii si ofertei, luna de luna zimbim linistiti si fericiti cind vedem sumele importante in euro, cum ne umplu cardurile si protfoelele din chele de croko.
Bunastare ne-a cuprins tzarisoara, calmul si fericirea predomina plaiul mioritic.Natalitatea e in crestere de 10 ani iar pensionarii isi traiesc plini de speranta si liniste zilele cele din urma.
Romania..esti tzara mea frumoasa..si o singura dorintza mai am de la tine:

SA-MI SUGI PULA PRAMATIE !
.

9 comments:

  1. Man.. in romania si binele o duce rau !

    ma inclin

    ReplyDelete
  2. Cred ca energia extraordinara pe care o da disperarea, ura pentru ce nu se vede, dispretul pentru ce se vede, starea de critica profunda, ar trebui sa se canalizeze la cei care pot intr-o formidabila energie creatoare, in crearea de imagini, situri, lucrari, care sa urle, sa arate, sa miste muntii. Un mare muzician, un compozitor, nu poate face mare lucru decit sa ia o smardoiala de la jandarmi daca face git in fatza guvernului, dar poate crea o piesa uluitoare care sa faca sa se chinuie in focurile iadului guvernul ala.
    Care e teoria mea... degeaba ne revoltam pe o lungime de unda care nu ne caracterizeaza...

    ReplyDelete
  3. Ai dreptate nene Dinu.Pe unii da, nu ii caracterizeaza.
    Eronat indusa ideea ca un pictor, sau fotograf, un muzician sau un scriitor nu poate avea porniri..violente sa le spunem..ori patriotice?! Oare cum ar suna mai bine ? (vezi marii compozitori, scriitori, muzicieni, artisti care au trecut dincolo de a creea condfruntindu-se in mod direct cu "asupritorii")
    Care e si teoria mea... degeaba scrim, compunem, sau ne dam de ceasu` mortzii in ale artei daca tot nu e nimeni care sa aprecieze si sa promoveze adevaratele valori.Daca tot e sa "ard" in flacari violent-artistice, intai si intai tre sa fuck ceva..sa ma asigur ca din generatiile ce vor veni se vor gasi barem o suta de insi normali la brein care sa zica: uite ba..cuaie ala a vrut ceva de la viatza, la vremea lui.
    Multam de vizita nene Dinule.

    ReplyDelete
  4. Un asemenea refren merita un alt titlu de melodie si alte versuri, eu unul sunt satul de atatia frustrati, toata lumea se plange, niciunul nu misca un deget sa schimbe ceva.

    Tara e de kkt pt ca oamenii sunt de kkt. Numai manelisti si frustrati,cocalari. Strainatatea rade de noi pentru ca noi ne batem joc de valorile si traditiile noastre, e plin net-ul de filmulete cu prostii ale strainilor si daca citesti comentariile romanii spun: "Pffff! Numai in Romania vezi asa ceva!" ...cu toate ca personajele si actiunea nu au nici o legatura cu Romania, dar na....asa e frustratul roman, un dobitoc cu mentalitate de sclav ordinar.
    20 de milioane de nesimtiti care arunca ambalaje la intamplare si apoi se plang de mizerie. Trezirea in plm!

    ReplyDelete
  5. Man, mie imi place sa mi-o iau de la Guvern! Am ajuns la concluzia asta dupa ce mi-am dat seama ca mai stau pe pamantul asta de vreo 20 de anisori. Asa ca am sa ii dau Guvernului asta ultima SHPAGA!

    "Îi invitam pe toţi cetăţenii liberi ai ţării acesteia ca VINERI 28 MAI 2010 ora 18.00 sa depună o moneda de 10 bani pe trotuarul din fata clădirii Guvernului României si a Prefecturilor judetene. Haideţi sa le dăm ultima spaga si apoi sa ne lase în pace!"

    L-am primit pe mess si pe urma l-am citit pe aici: http://maneanm.blogspot.com/2010/05/ultima-shpaga.html
    Hai sa incercam si sa vedem ce-o iesi! Poate or iesi ei sa ia banii, asta ar fi ultima dovada de nesimtire ;si s-ar trezi toata lumea.

    ReplyDelete
  6. asta cu ultima spaga mi-a placut, dar sa nu ne miram daca hamesitii astia de ne "conduc" iau banutii de pe jos si o pun de-o glaja de wiskey, eu ii vad in stare, oricum m-am convins inca odata duminica in capitala tzarisoarei noastre ca nu dau nici un banutz pe oameni
    duca-se in pustii de belitzi!!!

    ReplyDelete
  7. Nu le ia nimeni dacă le lipeşti cu super-glue :)

    ReplyDelete