Tuesday, November 10, 2009

jump banned

5 pic., cs3, colaj



Traim intr-o tara de lemn..in care nici o basina nu mai putem trage daca nu are aromele dorite de sistemul ce ne fura secunda de secunda.Daca ei zic sa sari..80% din tara asta, reprezentata de manelisti, curve, si analfabeti..chiar o sa sara. Vrei libertate.. ei iti ofera libertate..dar dupa ce iti umplu gura de pule..sa te saturi de strigat libertate.Muie mai mare ca rominu..nu cred ca stie sa ia nimeni de pe lumea asta..bine, e drept, nici nu o sa mai vezi pe lumea asta un asa guvern, o asa conducere.. plina la refuz de lichele, hoti, putori si pupatori de kur.Se bat intre ei care sa fure mai mult..se fura intre ei pina se bat, si intr-un final ne fura pe noi de tot ce nu avem.Daca speranta ar fi fost un obiect..atunci am fi trait in singura tara fara speranta din Univers.
Vor voturi..? Le dam voturi..prin gura.
BASESCU, NU TE VOTEZ
ANTONESCU, NU TE VOTEZ
OPRESCU, NU TE VOTEZ
GEOANA, NU TE VOTEZ
VADIME, NICI PE TINE NU TE VOTEZ
De fapt..nu votez pe nimeni, nu votez hotii, nu vreau sa votez pentru un viitor de kakat si nici nu vreau sa votez pentru bunastarea celor care ma fura. Nu vreau sa votez pt indiferenta, nu vreau sa imi dau muie cu stampila mea. Nu vreau sa fiu acuzat de ruinarea unei natiuni.Las prostii sa traiasca cu o constiinta incarcata. Eu vreau sa sar..dar, pentru ca asa vreau eu.
MUIE ROMANIA !
MUIE HOTILOR !

13 comments:

  1. uneori viata e un compromis,oriunde sari tot in baliga cazi...

    ReplyDelete
  2. bine zis cuane.kristoshii mamii lor.

    ReplyDelete
  3. Domnu' Geza Simo, dar mai exista si un 1% sanse sa cazi pe pamant cu iarba, iar daca totusi cazi iar in baliga, fa-o cu demnitate.
    Domnu' Horhhe, du-te bre la vot (stiu ca in momentu asta mi-am luat o pula pe spinare), dar du-te la vot, intra in cabina, pune stampila pe toti sa nu se supere, SI DESENEAZA O PULA PE BOLENTINU DE VOT, MACAR SA LE DAM MUIA SI FAPTIC, BRE!

    Hai sa fim noi sanatsoi la trup, ca la cap... nu mai avem mult!

    ReplyDelete
  4. Domnu' Simo Geza, am fost superficial in exprimare si sper sa nu o luati la modul personal. Nu ma refeream la dvs. (sunteti printre preferatii mei intr-ale fotografiei), vorbeam numai la modul general. Rectific, deci: "Cand cadem in baliga, macar sa o facem cu demnitate!"

    ReplyDelete
  5. nu ma supar eu asa usor,nu va speriati domnule Eugen B.Stiu ca trebuie sa fim optimisti si e bine ca ati precizat asta.Eu incercam sa il fac pe horhhe sa inteleaga caci uneori trebuie sa alegi din doua lucruri rele,una mai putin rea.Nu ajuta la nimic a nu vota,sau a mazgali foaia de votare.Stiu ca toti ne-am saturat de a fi fraieti si manipulati,ne-am saturat a ne increde in alte personaje care se pot dovedi si ele incompetente.Dar nu prea avem de ales.

    ReplyDelete
  6. Problema acestei tari nu e ca sunt prea multi prosti. Peste tot in lume sunt multi. Aici problema e ca prostii sunt lasati sa puna frana. Evident, ma refer la la onorata noastra clasa conducatoare, manelisti, etc...stiti voi.

    ReplyDelete
  7. Sa ne adunam astia nebunii la un loc si sa o punem de o autonomie locala :) Ne facem imn, drapel, constitutie si eu propun ca numele noii tari sa fie Republica Anormala Fotografia. Si in semn de respect, il punem presedinte pe George H.H. Gardner (ce nume cu rezonanta prezidentiala) ca are si prima doamna pe aceeasi lungime de unda. Acum, ar urma ca Horhhe sa aleaga un prim-ministru si sa facem guvernu'. Eu aduc tzuica :)))

    ReplyDelete
  8. cred ca o sa urmez sfatul cu desenatul unei puli p buletinu de vot!cacamash pe mormintele lor!

    ReplyDelete
  9. Ba,e bine in tara asta ..ce aveti maaaaaaaaaaaa.
    Scuze:remarca asta am zis-o cand eram in concediu in Grecia.:)

    ReplyDelete
  10. eu n-as merge la vot pt ca sunt de acord cu tine, dar pe partea cealalta ma gandesc ca merg altii batuti rau in cap si cine stie ce aleg:( dar daca merg tot n-am pe cine vota:(de cei care ii pupa pe toti in fund si de lingusitori m-am saturat si eu, dar vad ca sunt din ce in ce mai multi:(oamenii nu suporta sa le spui ceva ce nu-i pe placul lor si uneori din cauza asta primesc in schimb priviri urate si in gand o injuratura sau ceva de genul"da, si asta e invidios".
    merci pt comentariu pe blog:P eu nu ma supar, stiu ca din punct de vedere tehnic nu prea le am cu fotografia(ma mai "cultiv" cand am timp), mi-au mai spus si alte persoane, ba din contra mi-au dat si carti sa citesc,poate se prinde ceva de mine:)) poti scrie ce vrei pe blogul meu, eu nu sterg comentariile care nu-mi sunt favorabile:)

    ReplyDelete