Friday, November 27, 2009

alba neagra si WORKSHOP cu beutura..





Ba..io ce imi fata mie mintea sa fuck. Ma..de ce sa nu cistig si io un ban cinstit din tot ce stiu despre fotografie, depsre procesare digiata si restu..
Ma tot uit pe netu asta si vad numa petardisti si pozari de flori si caprioare cum fac nene bani la greu din kakatu asta de activitate, din workshop-uri, si din alte alea.
Aud numai de n gornaci care predau cursuri foto de incepatori si avansati.Fix pula. Ma interesai si io de vreo 2,3 de astia si ma lamurii nene de ce siturile si forumurile din rominica sunt pline de pocnitori, grenade si mine antipersonal.
Asa ca..







..am decis sa incerc domle si io sa fuck acelasi lucru..da nu de mintuiala, ci pe bune..un workshop cit de cit realist, cu tematica, cu intrebari , cu explicatii, cu dumnezei si pule si daca se cere..si cu scatoalce dupa ceafa..ca deh..ruminului pina nu ii futi una sa ii trezesti interesnu..nu baga la cutie.







Deci..daca sunt kamikaze interesati sa invete ceva ii rog sa lase mesaj domle in postu asta si sa se inscrie la marea incercare :))
Toata fenta se va desfasura pe oarece coclauri..nici io nu sunt decis unde anume..da clar in zona Brasovului.Tema va fi portret.Nu e grea, dar nici simpla.Cine pozeaza peisaj a belit pula si pleaca acasa.Mergem pe dealuri sa invatam sa pozam muiane si modeline.Shusta va avea loc in zilele de 11,12,13 decembie anu asta.clar :D
Daca sunteti doritori si vreti sa va bagati, atunci mergem inainte si facem treaba.Intrebari despre jmecheria asta le puteti pune la 0754.706.911
Eu am zis asa..






ca pe 11 decembrie ne intilnim de dimineata (ora 11), ne cazam fromos la tanti in cosmelie, bagam vreo 1200 de jack daniels apoi merem pe dealuri unde o sa imi stric eu gura cu voi vreo ora..dupa care va alerg la pozat baieti si fete.
Evident..nu putem numa be pe matzu gol..ca pula mea..nu o sa mai faca fatza stabilizatoarele din cauza glicemiei..asa ca sa fiti pregatiti de o ceafa bine rumenita si niste cartofi copti in jar.In tot timpu asta tre sa trageti portrete pina sa va sara mucii, pentru ca..o sa ajungem seara inapoi la tanti in prispa si atunci o sa va tratez cu pule-n git pe toti cei care au esuat in misiune (in urma vizionarii capodoperelor de peste zi vom stabili si topul pocnitorilor cit si pe cel al fruntasilor).
A doua zi va fi la indigo cu prima..adika poze, bautura, mincare, distractie si pulele de la sfirsitul zilei.
A treia zi mai ne invirtim prin zona, mai socializam..asa ca cocalarii de vitza nobila, apoi stabilim si recompensam pe cel mai cel din zilele astea dupa care va trimit dreaq acasa la voi..ca sigur o sa-mi mincati ficatii..:D :))

Preturi:





Toata fenta va costa 100 ron fara cazare si fara masa.Asta e ce incazez io ca mi-am batut capu cu voi.
Daca aveti intrebari,adresati-le..poate o sa va raspund.
Termen limita de inscriere 8 decembrie.
Workshop-ul se va tine daca sunt minim 5 participanti inscrisi.
Numar maxim de participanti - 10.


Locatie : Moeciu de Sus, Pensiunea Roua Diminetii (unde facuram noi cununia civila)
Preturi : cazare 80 ron/zi/cam , masa 60 ron/zi(trei mese), 100 ron bataia mea de cap.
Alte variante de locatii:
- Holbav, Brasov
- Viscri, Brasov
- Biertan, Sibiu
Rog ginditi bine treaba si incercati sa va hotarti.

27 comments:

  1. ma ofer model....nu cer scump...Jack Daniels cat pot bea....doritori?

    mane, succes si la cati mai multi clienti!!

    ReplyDelete
  2. In sfarsit man, ti-o venit mintea la cap' faci si tu ceva constructiv, sau mai bine-zis iti bati gura pe bani. Eu ma bag, sper ca o sa ai doritori, poate iti faci si pu(b)licitate si pe unde mai postezi... Multa bafta si sper sa ne vedem pe 11, ca deh sunt in concediu!

    ReplyDelete
  3. Cam nasol alese zilele. 12-13 ar fi ok, dar pe 11 sunt la munca. Interesata as fi, ca sunt proaspata posesoare de Nikon de D80 de la sotioara dvs, si vreau sa invat cit mai mult.
    Daca va mai ginditi cu zilele poate reusesc si eu sa vin.

    ReplyDelete
  4. poti veni pe 11 dupa ce termini munca.e ok ?
    nu rata o distractie foarte utila. :)

    ReplyDelete
  5. man, cred ca mai multe detalii despre cazare si costurile ptr papa, ar ajuta potentialii doritori de "uarkshop" in luarea unei decizii ..... zic si io....

    ReplyDelete
  6. man, vreau sa organizez ceva mai special.si trebuie sa vorbesc cu anumite persoane inainte.luni maxim voi anunta toate detaliile.

    ReplyDelete
  7. Asteptam ziua de Luni cu nerabdare, atunci ;)

    ReplyDelete
  8. Buna initiativa, sper sa si iasa cum iti doresti, iar la al 100-lea sa ai aceeasi dorinta, ca stii cum e romanu', ii piere chefu la un momentdat, dar daca iese banu face de mantuiala... despre pret, e ca si moca, cred ca se merita un pic mai sus. La un momentdat sper sa faci unul si pentru procesarea colajelor.
    Numai bine si bafta la workshopuit.

    dorin v.

    ReplyDelete
  9. Bafta George! Dar daca primesti si incepatori, in 3 zile vei reusi sa-i inveti sa iasa poza nemiscata. O sa vezi si tu ce inseamna sa-ti bati capul (pentru bani, normal).

    ReplyDelete
  10. This is my first visit & yours is a beautiful blog. the shots are amazing.....every click is natural & portrays a beautiful expression!

    ReplyDelete
  11. multzam de invitatie horhe, sper sa ajung si sa trag de sfoara si o tequilla dupa mine, asta ca sa facem schimb de experienta heheh

    anunt mai aproape clar, daca da o sa mai am si niste locuri in masina. chip in taci :)

    ReplyDelete
  12. da!
    Ma bag, zici ca mai am de invatat :)

    ReplyDelete
  13. salut. bai moshule traiti-ar familia..vreau si io ma sa fuk parte din aceasta mare debandada pe care vrei tu sa o organizezi. Respect fara numar pentru initiativa. hai te-am pupat pe portofel si te astept cu detalii

    ReplyDelete
  14. Revin cu detalii:

    Locatie : Moeciu de Sus, Pensiunea Roua Diminetii (unde facuram noi cununia civila)
    Preturi : cazare 80 ron/zi/cam , masa 60 ron/zi(trei mese), 100 ron bataia mea de cap.
    Rog ginditi bine treaba si incercati sa va hotarti.

    Inscrisi sigur pina acum: Alexu, Hudini.

    ReplyDelete
  15. Alte variante de locatii:
    - Holbav, Brasov
    - Viscri, Brasov
    - Biertan, Sibiu

    ReplyDelete
  16. Ba zici ca iei 1 mil pe zi?
    ba ti-o dau pe aia mica de 3 ani juma trei zile la work draci?

    ReplyDelete
  17. Aaaaaaaaaaaaa,super ba
    mai respir si io nitel.
    vino ba ia-o ,imbat-o si adu "teroarea" peste 3 zile....
    mama ce viata...merita 100 de ron:)))))

    ReplyDelete
  18. Mah, dar am zis si io ca ma bag, adica ma inscriu!!!

    ReplyDelete
  19. bah parerea mea...cred ca e ok la Moeciu de Sus. eu personal nu vreau sa platesc cazarea pentru ca am de gand sa imi aduc cortu (cort special pentru conditii extreme):)) asta pentru ca am inteles ca nu sunt decat 10 locuri, deci am salvat un loc pentru un alt doritor, asa ca sariti, sariti.... cucuveaua canta

    ReplyDelete
  20. revin cu situatia locurilor.inscrisi pina acum
    Alexu, Hudini, Gelu, Bianca Popa.ramase 6

    ReplyDelete
  21. Man, si la Biertan suna interesant, acu e mai dificil cu transportul pt. cei care nu sunt din BV, dar din cei inscrisi pana acum vad ca toti sunt... Ar fi multe de pozat pe acolo, doar ca presupun ca e cazarea mai scumpa, plus ca se adauga si pretul combustibului. Sper sa ne hotaram de locatie pana cel tarziu joi.

    ReplyDelete
  22. ne intilnim simbata la ora 10 in Piata Sfatului, Brasov.

    ReplyDelete
  23. Excelente imagini. O mica istorie as putea spune.

    ReplyDelete