Monday, November 15, 2010

Fallen Wings





"Inaintea primei misiuni veritabile din viata lor, soldatii special pregatiti pentru lupta pe sol, denumiti kabahta, Incercau sentimente contradictorii.

In toate antrenamentele lor pentru lupta de aproape foloseau arme letale, asa ca nimanui nu Ii era frica de rani, fie usoare, fie grave. Frica putea fi tinuta In frâu, asa cum facusera si vechii razboinici. Durerea putea fi ignorata. Activitatea organelor ranite putea fi restrânsa.... dar acum exista un disconfort psihic de alta natura. Teama de necunoscut.

Cu siguranta aveau sa lupte, sa omoare sau sa moara asa cum erau pregatiti de multe generatii: cu eficienta si fara sentimente. Dar cum avea efectiv sa fie iuresul luptei nu stia nici unul. Postulatul era cunoscut Inca de la primele ore de pregatire: „Teama In fata unui pericol oricât de mare, dar cunoscut, nu se poate compara cu cea din fata unuia mult mai mic, dar necunoscut.

Explicatia consta nu In gradul diferit de periculozitate, ci, chiar In lipsa informatiilor despre pericolul necunoscut” Abia acum simteau cei 19 kabahta ce voia sa spuna postulatul. Nici unul nu stia cum se va desfasura o lupta pe solul unei planete primitive, cu arme primitive.
Nu aveau de unde sa stie ca doar unul dintre ei va ramane in viata, primid pe trup cicatiricile luptei si in suflet dezonoarea de a pleca steagul in fata invingatorilor.

Viata pe planetele de la periferie era diferita de cele ale Congregatiei. Aici durerea si deyonoarea nu apartineu numai celor saraci. Aici, barbarii erau in stare sa taie chiar si “aripile” temutilor kabahta."
(MODELUL)

8 comments:

  1. foarte tari fotografiile coane Geo!
    Modelul expresiv si teribil!

    ReplyDelete
  2. Vezi ca dintii modelei din a doua poza sunt cam praf. :) un pic de consecventa, cu celelalte imagini.

    ReplyDelete
  3. Don Quijote de la Mancha a trecut pe la tine prin studio? Constructiv şi exploziv!
    Expresiv, reflexiv, agresiv, instinctiv!
    Concluziv? Pozitiv!

    ReplyDelete
  4. Coae, ti-e virusat blogul. Pop-up-uri cacalau. E mare foamea vere, e mare foamea.

    ReplyDelete
  5. domnule,vad ca p'acilea e inca rezbel.ma trag mai la umbra.sper sa invingeti!...da nu pe voi!

    ReplyDelete
  6. ce sa facem nene Vasili..daca tot satu ruminesc e asaltat de poznaci duminicali..stradutzele cartierelor de eroi sociali cu dslr-uri in brate...
    Noi astia mai simandicosii pi undi bre si ni virim.. ?! :))
    multam de vizita nene Vasili si pace lu` matale acolo la umbra.

    ReplyDelete
  7. imi place seria asta :)

    ReplyDelete