Monday, October 18, 2010

gangsters` paradise

Workshop 16.10.2010


Snoop Dogg - My Medicine


Vreme: fututa in dinti si de cacat.Averse de ploaie,ar spune mai frumos meteorologii.
Cu pretentia si-au dat mai multi pe feisbuci, mai ales aripa vilceana, dar cu initiativa s-au inteles doar trei.
Paul Cotor
Zoltan Radics
Ionut Todoran
Noroc cu bunul pretin si tovaras Adi Negura (zis si Betivanu Ratat dupa apucaturi) de ne facu rost din doua vorbe, trei miscari si ceva atentii de o hala destul de maricica si bine luminata (pentru canonisti evident)
Isi mai incorda omu` dopu` de la stekla putin si iacata ne treziram in curte si cu fordu` meseriashu`.Buna masina, pacat ca nu era a noastra.Cind au vazt` fumeile machineta sa le treaca toate orgasmele nu alta.Amu`...inteleg si io de ce la unele li se mai zice aspiratoare.
Au fost multe idei din care am realizat foarte putine.Nu ma intrebati de ce.
Eu personal nu am fost atit de inspirat... ca Zoli de exmplu.
Modelele au inceput in forta dar sau flescait dupa numai citeva ore de dansul lebedelor printre cei trei fotografi.Sa amintim si numele lor:
Alex Gubariu
Diana Fiscaleanu
Mihaela Gradinaru
Codruta Teslarasu
Am fi vrut sa facem mult mai mult outdoor dar din pacate ploaia ne-a cam dat prin gura.Una peste alta, cu baute, cu bune si rele totul fu interesant, fromos, si cred ca o sa se mai repete.




7 comments:

  1. Da, fuse frumos si trecu repede.
    Poate data viitoare facem rost de modele water-proof si bad-weather-resistent :D. Glumesc au fost cat se poate de buni in conditiile date.

    Bravo domnu', pana la urma ai scos ceva din Pentaxul ala :P

    ReplyDelete
  2. buna treaba man...imi face cu ochiu'o' esire'd'asta...cele bune!

    ReplyDelete
  3. treaba asta m-a dus cu gandu la treaba asta: http://3.bp.blogspot.com/_JGQb5NDKK48/S8uDNoLb1eI/AAAAAAAACXc/zmJlJybTgZ4/s1600/MOTORHEAD+%26+GIRLSCHOOL+-+ST+VALENTINES+DAY+MASSACRE+7''.jpg

    ReplyDelete
  4. faina treaba!! va astept si eu la urmatorul workshop de bucuresti pe 13-14 noiembrie! detalii in curand !

    ma inclin

    ReplyDelete
  5. Din poze se vede că a ieşit ca lumea! Atmosfera creată şi modelele au fost la mare înălţime. Şi pozoacele sunt făinoace, în primul rînd că sunt destule la număr, şi apoi au atmosferă şi coaie.
    Am făzut şi pozele lui Zoli, pe feisbuc, şi e drept că foarte fain au ieşit. Dacă are şi bloagă personală, fă-i o ţîră de publicitate printr-un link, că merită.
    Altceva mi se pare însă important: pozarii romîniei au luat act de faptul că organizezi workshopuri atractive, substanţiale.
    Tot şpilul e ca în continuare, să faci un program cu ele. Ai investit în recuzită, ţoale şi altele, ai suportul unor modele faine, totul acum ţine de repetabilitate şi organizare.
    E valabil şi pentru workshopul medieval, şi pentru cel cu Mafia şi pentru WW2, pentru toate... deci, care e programul competiţional în 2011?

    ReplyDelete
  6. Fain scris man... Pacat ca nu te-a tinut scula... :P. E las' ca data viitoare o facem si mai lata, ca de idei si modele nu ducem lipsa...

    ReplyDelete