Wednesday, April 14, 2010

STIRI..din bransha



Ramin din ce in ce mai stupefiat de cine si ce proiecte mai baga pe git la cocalari.
Problema nasoala e ca Fotomagazinpunctro situ` celor mai cei dintre cei mai de subt cei le tine hangu si ii promoveaza.
exemple:

CONCURS pentru ocuparea unui loc la seminarul "fotografia de nunta".Mamaaaaa ce pompos frateee.O mare vrajeala promovata de un site fosila pentru a mai rupe cite ceva cascaval de pe fraieri.Parca ar fi si greu tare-n pula mea sa te duci la o nunta, sa pui aparatu in auto si sa tragi in nestire card, dupa card.Ca asa se practica.
Aici gasiti megaanuntul si fraierii de au pus botu`.
Am ramas socki cind pe finalul postului , intzesat de banalitati pe ilustrate, vazusi insasi observatia organizatorului.Atentie mare:

"Problema cu un concurs de genul acesta este ca cel care face cele mai bune fotografii are cea mai putina nevoie sa vina la un asemenea seminar"

ta..ta.. cul, nu ?! :))
Aici descoperiti din opera si creatia lui Radu Grozescu.Intrati si analizati cu mare atentie competentele omului.

Buun, asta e una.
Acu va spui alta..
Cetiti aici si incercati sa nu rideti.Asta da test. :)

"Primavara a venit! Gingasia si in acelasi timp maretia florilor este imbietoare pentru orice om, dar pentru un fotograf iubitor de natura si frumos este irezistibila. De accea va invit la o zi de cautare si imortalizare a perfectiunii ce se ascunde in orice floare."..bla..bla..
aici gasiti STIREA

Deci domnilor..care va sa zica, ia mai lasati prostiile si uscheaua la pozat buruieni.Vedeti ca mai tre sa dati si bani pt asta.Ca doar florile alea is propetatea omului..teles bai cuaielor ?! :)

Cum v-ati obisnuit, nu-mi place sa vorbesc fara a-mi argumenta scrierea cu portofoliile domnilor pozografi.
Link la om in casa.

Vox-lumen, bubuitum est.Amino..

Alta..si mai:

Curs intensiv de tehnica si arta fotografica

Va dati seama ce minune..mortzii masii de Rumanie.
Inainte sa va inscrieti la acest curs, condus de artistul fotograf Stefan Toth A.FIAP (fondatorul si presedintele Clubului Fotografic "Nufarul" din Oradea, care este si presedintele Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania,A devenit membru al Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania in anul 1967, si i s-a acordat titlul de Artist al Federatiei Internationale de Arta Fotografica (A.FIAP), in anul 1978.
Este de asemenea unul din fondatorii Societatii Fotocluburilor Unite din Romania, al carei secretar a fost.
Este fondatorul Galeriei Foto Art din Oradea (1990), al carei director este si in prezent, in care au fost vernisate la intervale de doua saptamani peste 400 de expozitii ale artistilor fotografi din toate continentele lumii. Este membru permanent si unul din fondatorii Asociatiei Mondiale a Artistilor Fotografi Maghiari – Budapesta (16 noiembrie 2001).
Este de asemenea unul din fondatorii Atelierului Regional de Arta Fotografica (FIAP) „Nicolas Muller” din Orosháza – Ungaria.
Este initiatorul si directorul Reuniunii Europene a Artistilor Fotografi, care din anul 2006 a luat denumirea de Festivalul European de Fotografie si care in anul 2008 s-a aflat la ce-a de-a VII-a editie.
Este initiatorul Bienalelor Mondiale de Arta Fotografica „Premfoto”, organizate sub inaltul patronaj al Federatiei Internationale de Arta Fotografica, al Societatii Americane de Fotografie, al Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania si al Primariei Municipiului Oradea, si care in anul 2008 s-a aflat la ce-a de-a VIII-a editie.
A participat in mai multe jurii ale saloanelor nationale si internationale de arta fotografica, in Germania, Romania, Ungaria, Turcia si Ucraina.
Este membru de onoare al mai multor fotocluburi din Romania, precum si al unor fotocluburi din Brazilia, Pakistan, Japonia, R. Moldova, Ucraina si Ungaria etc..
Pana in prezent a avut peste 60 de expozitii personale, organizate in multe galerii din Europa, precum si in China (Jiaozuo – 2002), Brazilia ( Indaial – 2004) si in Japonia (Kyoto – 2005 si Matsuyama – 2007), China (Lhasa – 2007).
Cu lucrarile sale a participat in cadrul colectiei reprezentative a Clubului Fotografic „Nufarul” intitulata „ Pasi in lumina”, in peste 100 galerii din Europa, Asia, Noua Zeelanda si America de Sud. Juriile nationale si internationale accepta lucrarile sale la nenumarate saloane organizate in Romania si diferite zone ale lumii, multe din acestea fiind premiate.
In 2004 si 2006 a fost distins de catre Primaria Municipiului Oradea si de Consiliul Local cu Premiul de excelenta, distinctie initiata sub genericul Ambasadorul anului , ca recunoastere a activitatii sale manageriale si artistice internationale, iar in anul 2006 cu Medalia de onoare a Primariei Municipiului Oradea .
In anul 2007 a fost ales presedintele Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania, care si-a mutat sediul odata cu alegerea sa in aceasta functie, din Bucuresti la Oradea. )
Va rog vizitati si:
link 1 (un bogat portofoliu)
link 2 ( valorile promovate de dumnealui)
E posibil sa va razginditi.

Deci drajilor de la futomagazin,mai lasati cretinismele si promovati ce merita promovat.Mai lipseste Adi Minune de pe situ` ala...

Cam asta pe azi.Spor va urez.

P.S. Oare A.Fiap (Stefan Toth A.FIAP) odata cu premiile devine parte oficiala a numelui ? :))

12 comments:

  1. man cu sau fara portofoliu important este sa ai stolu de gaste care sa dea banii. asta e tot.. e simplu..nu e prost ala care cere, e prost ala care da..si in romania nu ducem lipsa de prosti..

    ma inclin

    ReplyDelete
  2. Pfiuuuu, Radu ma-nGrozescu e in masura sa tina workshopuri despre fotografia de nunta in conditiile in care nici macar nu a invatzat ca blitzul de pe camera poate fi folosit si in alt mod decat direct? Pe cei interesati de asa ceva ii sfatuiesc sa dea cu ochiul pe workshopurile facute de Yervant, sau cel putin sa arunce un ochi aici: http://www.rares-pulbere.com/blog/ ca tot e romanas de-al nostru. Abia apoi sa ia decizia daca arunca sau nu banii pe fereastra. O fotografie face cat o mie de cuvinte, fotografiile domnului Grozescu nu stiu daca adunate fac cat un cuvant...

    ReplyDelete
  3. Gata, m-am decis: ma las de pozarit ca, recunosc, sunt mediocru, da' ma apuc de inventat titulaturi... acolo va bat la goace pe toti...
    Sper ca renumitele mele expozitii cu participare multi-mega-inter-galactice din Schiau de Sus sau intersectia DN1A cu DJ675 - km23+700, la care am primit cu multa mandrie si lacrimi in coltul c.ochiului medalii de incacelmainedescoperitmetalpretios batut cu cristale Tchaikovski si Rachmaninov, sa va faca, dragii mei, sa ma insotiti la urmatorul meu uorcsop - "Shutterus Captivus" - tema: "Ragaituri Pentaprismice Postneooppopmodernistointerbelicofuturiste de avantgarda"

    ReplyDelete
  4. :))))))))))))))))))))))))))))))))

    ReplyDelete
  5. ah, am uitat, pentru inscrieri, ma gasiti la Institutia Spitalul nr 9, corp 3, etaj 2.... scrie pe usa "sectia cezari si napoleoni"

    ReplyDelete
  6. stiu eu vreo doi in Sibiu care cu o mana filmeaza, cu una pozeaza si cu alta iti baga pula in ea nunta. Cu ala sa faci un orgshop, sa inveti de toate :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Si cica se plang fotografii ca sunt prost platiti in Romania. Oare de ce?

    ReplyDelete
  7. mie cel mai mult la nunti cand o ard cu talanga de gat sa impresionez (ca nu o sa am niciodata valoarea "lor, a fotografilor de nunte si boteze":)) imi place ordefu', sampania si piscotu'

    ReplyDelete
  8. :)) si tortu1 miresei buei.. :)

    ReplyDelete
  9. mie imi place decolteul nashei... dar, e chestie de gusturi :)

    ReplyDelete
  10. http://www.fotocluboradea.ro/Turnatoria_priveligii_aduce-949.html

    http://www.fotocluboradea.ro/Turnatoria_priveligii_aduce-949.html

    ReplyDelete
  11. interesant articol.
    sugerez vizitatorilor sa-l ceteasca.

    ReplyDelete