Friday, April 30, 2010

Rezultate workshop

fotografii de Alex Gubariu






14 comments:

  1. Ultima e cea mai tare!

    ReplyDelete
  2. Maestre v-ati jucat fain... data viitoare sper sa fie sange pe pereti :))

    ReplyDelete
  3. foarte frumoasă serie, felicitări tuturor participanţilor la acest workshop ... bănuiesc că în ultima s-au duelat pentru inima domniţei

    ReplyDelete
  4. Tocmai de aia imi place ultima cel mai mult. Eu pariez pe cel din stanga :D

    ReplyDelete
  5. Frumoase foto Alex, dar sunt doar din prima zi...

    ReplyDelete
  6. brava man ...si nu uita: drumul este pentru fraieri !!! :)))))

    ma inclin

    ReplyDelete
  7. Dl Horhe, stiti ce e foarte trist? ca va Automanelizati!
    Adica in loc sa incercati sa scoateti din oamenii ce va vin la seminarii ce au ei mai bun si mai personal, ii transformati pe toti in mici si caraghiosi epigoni horhe!Nasol si gretos pentru un om tanar, era de asteptat un astfel de comportament de la dinozauri...E cunoscut ca toti lautarii canta "Suzana" la petreceri, da' macar nu i-a invatat Celentano!

    ReplyDelete
  8. poate că cei care vin la workshopul lui Horhhe vin pentru că le place ceea ce face el. altfel s-ar fi dus la dinozauri. la fel de cunoscut e şi că orice elev vrea măcar să îşi ajungă profesorul dacă nu să îl depăşească.
    şi pun pariu că lăutarii care cântă "Suzana" habar n-au cine-i Celentano (şi nu pierd nimic).

    ReplyDelete
  9. @mihaela e laudabil sa sari in apararea sotului, insa fi rationala:

    1 Dinozaurii nu fac workshoape, pt ca singura tema posibila de abordat ar fi :"Ce bun am fost dar iata, fotografia romaneasca nu exista", cel putin asa zice gugal sau agentia magnum

    2 Sa-ti depasesti profesorul nu inseamna sa il incurajezi sa ramana incremenit in proiectul tau,din pacate asta promovati!(Proiect care luat separat e f ok)

    3Ce-ai frate cu Celentano?

    ReplyDelete
  10. @Fotografia24:
    Ar trebui sa mergi si tu la un workshop cu horhhe, si apoi sa scrii pe aici. Eu nu am fost, dar imi imaginez... fiecare om vede acelasi subiect altfel, si pozele ies ca atare. Daca horhhe i-a invatat sa faca un lucru, ei il fac, invata tot ce se poate invata de la el si din acel lucru, si apoi va veni si vremea sa fie ei la randul lor originali, dar cu experienta de workshop, care poate horhhe a "prins-o"-n 'jde luni/ani. Iar tu capeti o mare parte din asta, pe cateva sute de lei si cateva zile de lucru cu el. Mie mi se pare fair, si rezultatele ma fac sa merg si eu la un workshop.

    ReplyDelete
  11. @Fotografia24:
    Ar trebui sa mergi si tu la un workshop cu horhhe, si apoi sa scrii pe aici. Eu nu am fost, dar imi imaginez... fiecare om vede acelasi subiect altfel, si pozele ies ca atare. daca horhhe i-a invatat sa faca un lucru, ei il fac, invata tot ce se paote invata de al el si din acel lucru, si apoi va veni si vremea sa fie ei la randul lor original,i, dar cu experienta de workshop, care poate horhhe a "prins-o"-n 'jde luni/ani. Iar tu capeti o mare parte din asta, pe cateva sute de lei si cateva zile de lucru cu el. Mie mi se pare fair, si rezultatele ma fac sa merg si eu la un workshop.

    ReplyDelete
  12. Nu va mai bateti ma capu` cu cretinii.nu mor caii cind vor cainii.

    ReplyDelete
  13. 1.nu ştiam că snt fratele cuiva, Fotografia24 :D, dar cine ştie în ce încurcături o fi intrat tata în tinereţe... :))))
    2.ce-ar trebui să-mi placă la Celentano ;) ?
    3.un weekend frumos "soro"!

    ReplyDelete
  14. bun...dragii mei voi a-ti luat-o razna!!!
    va tot bagati si va scoateti una alta din unele si din altele.
    exista din pacate o mare diferenta intre fotografie si arta, si care e fotografia de arta pana la urma???
    v-am recomandat acum ceva timp in urma un site cu unii dintre cei mai mari tineri artisti din romania si....pula....nimeni nu a zis nimic...ce e cu voi???nu aveti o replica si pentru aia???
    domnule fotografia 24 ce pula mea e arta???
    domnule gradinaru ce pula mea e arta???
    eu nu mai inteleg ce vreti voi sa faceti aici!!!
    dar pana la urma cine sunt eu sa va critic pe voi?sunt doar un ratat de student la uad cluj care mai are multe de invatat.
    pana data viitoare va dau tema de casa : http://www.plan-b.ro/index.php?/alexandra-croitoru/

    ReplyDelete