Wednesday, April 21, 2010

recomand

















9 comments:

  1. Am vazut Dorian Grey, Sherlock Holmes si The Box ..is faine tare ..

    ReplyDelete
  2. eu nu am vazut nici unu :D
    am intrat sa-ti spun La multi ani !

    ReplyDelete
  3. Dorian Grey minunat film. Pâna acum am văzut in mare parte ceea ce tu ai postat şi pot să zic: aşa da filme:).Merci mult de recomandări

    ReplyDelete
  4. No serios!!!Ce v-a placut asa mult la Dorian Gray?Mie nu mi-a placut deloc.Am citit cartea si apoi am vazut filmul care mi s-a parut cea mai mare porcarie.Nu are nimic din farmecul cu care si-a construit Oscar Wilde romanul.Recomad cartea daca vreti ceva bun.

    ReplyDelete
  5. Parca tie iti placea Andrei Tarkovski de ce nu recomanzi filmele lui?Alea chiar sunt filme de vazut daca tot suntem interesati de arta.

    ReplyDelete
  6. Dude. The Box? C'mon. Cameron Diaz joaca prost in general, dar in filmul asta e crunta. Se screme sa fie naturala si nu-i iese deloc. Mister Langella e ok, dar asta vine din experienta. Efectele sunt putin spus infantile. Ma rog... Mi se pare unul din cele mai proaste remake-uri din ultima vreme. Iar la Dorian Gray nu pot decat sa fiu de acord cu Silvia. Inca nu a aparut regizorul care sa poata face un Dorian Gray bun. Cred ca ar trebui sa fie o combinatie intre eroticul lui Bertolucci in "The Dreamers" si suspansul lui Demme in "The Silence of the Lambs".

    ReplyDelete
  7. ioai cati critici de filme pe aici :))))

    ma inclin

    ReplyDelete
  8. Nu-i place Tarkovski :p. poate doar ca imagine. e mult prea static pentru un om atat de dinamic ca George ;)

    ReplyDelete