Thursday, April 1, 2010

indian summer




...

13 comments:

  1. Waw!Tot uitandu-ma de mult pe blog si admirand o fotografie sau alta mi-am dat seama azi de ceva. TOATE fotografiile unde e Mihaela imi plac.Toate au acel ceva pe care nu-l poate exprima nimeni si care se obtine cu greu . E vorba de dragostea dintre voi, de ceea ce zic fotografii adica sa fotografiezi ce iti place. Cred ca ar trebui sa faci numai fotografii cu Mihaela. Cu imaginatia ta si complicitatea ei si dragostea ei vor fi toate superbe....

    ReplyDelete
  2. da cred ca Monique are dreptate...

    ma inclin cu respect

    ReplyDelete
  3. Drumul vieţii. Fără culoare şi fără finalitate, pur şi simplu deplasare.
    Te (con)strînge între rigole ca o cămaşă prea strînsă pe umeri, ca o cravată prea strînsă pe gît.
    Eşti singur pe drum şi nici un loc de popas. Din cînd în cînd, un ciuline dintr-o margine de drum îţi distrage inutil atenţia de la dorinţa de a zări în orizont finalitatea căutată - happy end-ul.
    Îţi duci cuminte amintirile şi greutăţile pînă cînd drumul te obligă să faci la dreapta. Apoi o iei de la capăt, către altă direcţie.
    Pas cu pas pînă la Marele Nimic.

    ReplyDelete
  4. Frumos vorbit Betivane.
    Un drum batem toata viatza.Si cautam sa stam cit mai aproape de linia tzentrala.

    ReplyDelete
  5. frumos ai spus tu, Monique. şi-ţi mulţumesc. dar o să vină un timp când n-o sa mai pot fi mereu prezentă peste tot. poate plictisesc pe unii. poate îmbătrânesc... :)
    poza asta cred că mă reprezintă cel mai mult dintre toate. aici chiar simt că sunt eu. în multe altele sunt chiar şi pentru mine 'un personaj'. Aşa am plecat cu mulţi ani în urmă de acasă. Tot cu o singură valiză. Acum am două. Şi un om lângă mine. Sunt de două ori mai bogată ca atunci.

    ReplyDelete
  6. frumos ca de obicei,salutari prieteni din Bucuresti!

    ReplyDelete
  7. extraordinara fotografia asta, spune atat de multe...

    ReplyDelete
  8. Si asta merge sa o "pui pe panza".

    PS: Cati km are la bord acel geamantan? :D

    ReplyDelete
  9. Man, acum sunteti doi, aveti doua geamantane. S-ar cuveni sa faceti o poza in doi, mergand impreuna, tinandu-va de mana, iar in mana cealalta cate un geamantan.
    Eu ma bag sa va fotografiez :)
    Si asa e buna poza, dar se poate interpreta si altfel (poate sunt eu mai pesimist de felul meu): Miha isi ia jucariile si pleaca..iar sheriffu` Horhhe... ii face o poza, ce sa faca. :P
    Toate bune va doresc, man. Aveti grija unul de celalalt si drum bun in continuare.

    ReplyDelete
  10. excelent...si inca ceva...are dreptate monique...succesuri!

    ReplyDelete