Tuesday, April 13, 2010

Cretinisme "bedorgudiene"

sau..ce se mai posteaza pe "situl de timpitzei" ce se vrea de specialitate, condus de unu cu durere mare-n pula.

Aici vedeti postu` omului.




Si clar nu e din prostu`, postu` pardon pastelui.Pastele masii de fotografie si de concept fotografic.
Evident, lucrurile astea nu se pot intimpla decit pe trei mari retarzenii de situri:
1 Fotomagazin
2 BadorGood
3 Galeriafoto

Deci sa revenim..pentru inceput citez din anormalitatile autorului:
"uneori iau in ras anumite momente din viata, nu cred ca orice detaliu iti poate schimba viata si am ajuns la concluzia ca pentru o viata mai frumoasa schimbarea vine din interior.
Este un proiect 100% lugeer. Script(poveste)=eu, personaj=eu, toate imaginile contin numai fotografii facute de mine in ultimele 7 zile.
Rog vizualizare pe fond negru
Tin foarte mult la acest proiect, astept pareri sincere
"
Dupa care urmeaza mirobolanta si minunata postare..ale carei intentii, pe deplin imi scapa.
Reclama!? hmm..nu cred, doar cretinii ar pune botu` la asa ceva.
Fotografie ?!..doar "op-artistii" impreuna cu Razvan Baleanu ar asculta muti de incintare "sifon-ia bubuita" si "ar privi" cu dejte tremurinde si ocheanele belite ca pula calulului CUR-cubeu` de colori.
Plictiseala?!..hmm..combinata cu prostie si un simt estetic congelat pina la zero absolut, ar putea intradevar avea drept rezultat betzia de culori, mesaju` si conceptul fotografic divin prezete toate trei in postul de fatza.
Omu e silitor..si vazindu-se neglijat de public..incepe sa ne "expliciteze" din pozne:
"prima poza(1): am incercat prin aparitia in B&W sa sugerez starea mea lipsita de viata(o persoana care se gandeste doar la material) doar momentul cand caut hainele prinde culoare

(2) idem cu (1) biletelul face mai usor de inteles ce se va intampla

(3) momentul in care ma imbrac prinde culoare(fericerea oferita de lucrurile materiale pe care mi le doream)

(4) momentul in care te uiti in oglinda te vezi cu ochi tai cu mintea ta, vezi lucrurile prin universul tau si cu acest set de 3 imagini am incercat sa arat ca la un momendat vei fi "inghitit" de propiul tau egou

(5) ajungerea in alta lume(lume a drogului) pentru ca o persoana care a trecut pragul catre imagine tie este ajutata de nebunia sa sau de alti factori externi(bautura, droguri...). in acest caz hainele sunt drogul care l-a adus aici

(6) aparitia subconstientului, care ii vorbeste

(7) incercarea subconstientului de a al ajuta, il conduce catre taramul alegerii de aici el singur trebuie sa aleaga daca este dispus sa continue drumul spre eliberare si maturitate

(8)cele patru taramuri, de alegere, al frici, al intelepciuni si cel plin de magie. primul taram al alegerii este un pas foarte importat de facut pentru ca pare atat de vast si nu crede ca va reusi. dar toate lucrurile in viata incep cu primul pas. in taramul frici se opreste sa analizeze pe unde sa ajunga mai repede si sa scape nevazut. inotand prin marea intelepciunii are de ales din vointa de a merge mai departe chiar daca este obosit si mereu invatand din greseli sau sa se inece in a lui prostie. ultimul taram cel al magiei cu culori vii,vesele.

(9) este prezenta poarta maturitati, care se deschide doar in momentul in care si-a invatat lectia in aceasta lume imaginara

(10) a 2 oara cand trece prin aceast taram, frica ii creste si incepe sa observe lucruri din ce in ce mai inspaimantatoare cu cat se apropie mai mult de asi infrunta frica. caprioara care semnifica rafinamentul este lasata sa putrezeasca iar porcul mistret care reprezinta gusturile barbare este pus la loc de cinste

(11) ajungand fata in fata cu frica lui. imbracamintea din armura. haina care este incomoda. haina care trebuie sa cari multa greutate cand te deplasezi(iti cari povara, iti cari destinul in spate).

(12) invinge doar in momentul in care este dispus sa arunce o haina de al lui

(13) ajungand la poarta care este deschisa(si-a invatat aceasta lectie) drept dovada ajuns inapoi in lumea s-a reala arunca toate hainele care a investit atata fericire cand le-a cumparat. si ramane el(in color de aceasta data) cu constientul si subconstientul pentru o viata mult mai fericita fara ajutorul influentelor exterioare(haine, bani, lucruri materiale)
"

Vai pula noastra..
In fine.Trec peste retarzeniile ruminului..si cetesc mai jos.Am ramas masca cind vazui ce pupaturi pe virfu pulii ii trag trepanatzii de acolo.Citeva exemple:

Admira Rada: "excelent!felicitari si vot apasat!"

Costea Andrei: "nu pot sa spun decat ca ai ff multa imaginatie...si asta nu e rau...spor"

Adrian R.: ""op art" acesta este curentul in care lucrezi.Este o pozitie de apreciat.Felicitari!"

Mirela Momanu: "Imi place deschiderea ta si dorinta de a incerca mereu ceva nou, precum si de a solicita pareri, sugestii, cu bune, cu rele..
Multa imaginatie si rabdare...nu e usor sa lucrezi colaje!
Nu pot decat sa iti tin pumnii, sa nu uiti sa citesti si sa exersezi, dar asta sa nu te limiteze si sa iti lasi mereu ochii deschisi si curajosi!
Bravo!"

...si lobotomia continua....

Concluzie: Un site de cretini, facut cu..si pentru cretini.
Strigator la cer e cum "marele conducator" ,manipulator de creeaturi virtuale, pupator de puli si "radiator" de comenturi, poate accepta ca orice prost ce se trezeste cu un aparat la git si citiva neuroni scurtcircuitatzi in bostan, sa posteze fix ce-l taie capu pulii.In fine..nu mai zic nimik.Va las pe voi sa judecati.
Sucesuri multe trepanatilor !

Multumesc pretinului virtual H.T. pentru semnalarea ororii. :)

P.S. Din seria excremente digitale cu miros de levantzica mai recomand

Si in general..daca aveti rabdarea si frunzaritzi oleac` situl o sa vedeti numa` trompete.
Cota de taraba: cinci poze bune la suta de bubuitori.
.

39 comments:

  1. man..el cu totu` se chinuie.. :))

    ReplyDelete
  2. buna ziua domnu, eu sunt "anormalul" autor (lugeer), cel care a creat aceast "cretinism". imi pare bine ca a atras atata atentie cum am mai primit un coment:
    "ai starnit o gramada de comentarii, asta spune ceva, fotografile slabe nu prea sunt comentate,nu inseamna ca aceasta serie e neaparat buna, dar cel putin este ceva nou pe BOG . Normal cu timpul vei deveni mai matur in munca ta si stilul se va mai rafina.

    Felicitari pentru munca depusa si imaginatie.
    "

    eu cred ca acest blog care l-ai facut este facut dintr-o gelozie, ca o serie atat de copilaroasa sau "seria de excremente digitale" a adunat mai multe pareri decat o poza care este cu adevarat buna.

    iti multumesc pentru timpul acordat commentarii proiectului meu

    ReplyDelete
  3. :D :D :D :D :D :D :D ceva control la tartacuta? Lugger, esti si narcisist? Nu se poate sa crezi ca elucubratia aia este ceva bun. Hai sa fim seriosi. Tipul asta de "decupeaza si lipeste" se invata deja la grupa mijlocie :D :D :D
    Mai Horhhe, recunoaste ca esti gelos :D :D :D ca de aia ai facut blogu'. Gelos ca mintea ta nu atinge stadiul ala cu elefantei roz si ciup-ciup-ciupercute caracteristic consumatorilor de hasis si marijuana. Sa-ti fie ciuda. :D :D :D
    Vad ca in ultima vreme apar tot mai multi "vizionari" din astia. S-o fi deschis la Balaceanca vreun curs foto?

    ReplyDelete
  4. ba cuaie.esti mai .ou decit decit normlele unanim acceptate prin ordonantza parlamentara.La fel ca tine si aia de acolo..
    Cum poti ooa sa crezi ca ala e un PROIECT ?!!
    Copile..pune mana si munceste, nu abera intr-un mediu in care toti trepanatii cad pe spate "la nou si colorat".Nou?, nou in ce? nou in bostan la tine poate.
    Si bai coitza ce esti..blogu` e facut sa mai arunc pe el cite o fotografie..si sa mai scriu despre cretinii cu scula de git.asa ca tine.Nu sunt inca atit de gelos .. sa-mi fuck blog din gelozie.Sau sa intele...ca ma provoci si tu la o alaturare de portofolii ?! :)) A mai incercat unu..Teodaor Pantea pe numele lui.
    Eu unul nu-ti pot multumi pt socul olfactiv pricinuit adinc zglobilor mei binoculari.pentru voi "srtistilor" ca multi sunteti o sa am tot timpul din lume.
    Apropo..stii bancul cu timpu` ?!

    ReplyDelete
  5. Locul 1. Baleanu. Acceptat, premiat, pupat undeva
    Locul 2. Teodor Pantea. Asta sare direct la functia de profesor. E pupat numai de elevii proprii. Premii nu ii mai trebuie.
    Locul 3. "Lugger" - asta inca nu e nici acceptat pe la saloane, nici premiat, nici pupat, dar e pe calea cea promitatoare.

    Toate bune.

    ReplyDelete
  6. ne place tare cu goagal asta de kakat sterge din comentarii..ca sigur ochi albastri nu-mi privesc blogutza

    ReplyDelete
  7. Mirela parca avea o poza mishto pe 1x.com, insa pe blogul ei nu m-au incatat celalate. Totusi, nu ma asteptam sa o vad scriind asa ceva despre articolu' mentionat. Bafta!

    ReplyDelete
  8. Crezi ca daca ai poze pe 1x esti skula pe bascula ?.Si acolo se voteaza si se pupa intre ei ca pe orice alt site.Pt mine nu e un reper a valorii.Eu am 50 acolo.Si ? Fix pix.Fotografia buna e aia pe care o privesti ori de cite ori ai ocazia cu placere.Nu musai aia supercomentata, sau expusa pe ici pe colo.Mersi de vizita anonime

    ReplyDelete
  9. Horhhe, tu chiar ai avut rabdarea si puterea sa citesti toata tampenia aia? Mie mi s-a sterpezit sangele pe la sfert.

    ReplyDelete
  10. Pai se cerea..nu ? :D nu ma pot lua de kuku lu tovarasu fara sa fi citit lectia pina la capat..:))
    Oricum..am invatat ceva nou. Ca eczista OP-ART u`.O noua forma de abordare a inesteticului si a incapacitatii tehnice de a gindi ceva in imagini.
    De amu` gata..o sa se mai nasca o generatie de artisti.Si anume oparitzii..hahahahahah vai ce-mi mai plac glumele mele. :))
    ..stiti voi.

    ReplyDelete
  11. Se pare ca explicatia pt. aceasta serie extrem de reusita exista... Domnul Lugeer a recunoscut ca a stat mult timp in soare.

    ReplyDelete
  12. Cre'ca stie el, uordu, ceva, cand zice din prima: "Normal 0 14 false false false IT X-NONE X-NONE" !!

    ReplyDelete
  13. Za kuoi moi se aventureaza sub basinile postate de ineptia sa si zice acolo:
    "

    a da si vreau sa vad pe cineva de aici care este capabil sa isi foloseasca doar pozele sale fara nici o poza de pe net sau stock de poze. cu photoshop si sa faca o mica poveste fantastica in 17 ore de munca adunate. dintre care 5 ore pentru a face pozele

    aruncati cuvinte fara sa va ganditi daca ati putea si voi sa faceti macar jumate din ce am facut eu aici.

    sunt multi care au pozele pe 1x care au doar o poza sau 2 facute de iei restu luate de pe stocurile de fotografie. si la munca da cu cat stai mai mult sa editezi o poza cu atat iti iesa mai bine. dar sincer nu am nici un castig daca stau 3 ore pentru o poza ca sa o fac cum ar trebui. nu ma plateste nimeni. am incercat sa fac cat am putut intr-un timp cat mai scurt, sunt 40 de poze care au fost folosite.
    si le-am pus sa vad pareri pentru care va multumesc ca mi le-ati oferit"
    Voi raspunde foarte scurt si politicos:
    Eu, eu si alte citeva sute de mii.
    Deranj mare ? :)

    ReplyDelete
  14. da... maaare deranj.. la cap :)))))
    vedeti voi, baleanu nu e mort, baleanu se transforma...

    ReplyDelete
  15. :)))))))))))))))))))))))))) tare faza cu transformatu...

    ReplyDelete
  16. HORHHE, postez pentru prima oara aici - imi plac mult fotografiile tale si nu prea imi plac comentariile tale, insa descoperirea astuia este intr-adevar momentul saptamanii. Nu am mai ras atat de multa vreme si-ti multumesc.

    Totodata, te anunt ca imi datorezi, in urma citirii acestui sir de posturi:
    - 1 tastatura Logitech (scapat cafeaua printre dinti)
    - 1 pereche boxeri + 1 pereche pantaloni stofa (scapat pe mine printre buci)

    Cele bune! :)
    Bogdan.

    ReplyDelete
  17. Am sa incerc si eu sa Dau explicatie Avanlansei de Comentarii la Prostia numita PROIECT...si a pupaturilor pe care le-a primit LUGGER acolo unde i-a placut lui mai mult...

    Mister Lugger un beep ... care se plictiseste RAU de tot... sta de acum 3-4 luni pe BoG .. si ce face?? LA FIECARE POZA POSIBILA SI IMPOSIBILA... Comenteazaa... Dar la toate Frate nu stiu cum reuseste... la orice ma uit acolo dedesubt hop si comentul aka LUGGER...( bun. foarte bun imi place. vot, etc etc)

    Acum este si normal ca din cele cateva sute de utilizatorii BOG periati de lugerr zi de zii...cateva zeci sa ii intoarca favorul... si DIN POLITETE SA ridice in slavi o prostie... dar na...ce sa ii faci...

    Dar ce este si mai Trist este FAptul ca este penibil si nu isi da Seama...
    efectiv nici nu ar merita sa imi irosesc timpul cu lmister L cu doi e la mijloc:)) Dar na m-am gandit sa ca explic ce se intampla acolo;))

    ReplyDelete
  18. este adevarat, ma plictisesc rau. si cand nu am ce face ma uit pe poze si cele care imi plac spun, cele la care cred ca as putea ajuta cu o sugestie o fac cu cea mai mare placere. nu comentez toate pozele, dar majoritatea da. mai ales cele care exprima ceva.
    si vezi ca se scrie numele meu asa: lugeer
    iar de rank ce naiba sa fac cu el? imi ofera ceva? bani? ca eu nu stiu.

    si apropo BaDorGood este un site facut pentru a comenta imaginile, tuturor. a spune gresele sau felicitarile. nu este un site doar pentru acei 30 de fotografi in adevaratul sens al cuvantului

    ReplyDelete
  19. horhhe... lasa vrajeaja si gelozia si nu te mai lua de tinerii artisti... daca o sa te chinui putin o sa inveti si tu adobele ca marele luger.
    P.S. mare e gradina domnului... si miiiiici de tot gardurile

    ReplyDelete
  20. :))))))))))))))) chiar prea tare asta cu gardurile.. :)))))

    ReplyDelete
  21. :)) no comment. doar rasete. un morman :))

    ReplyDelete
  22. Te stiu de ani de zile si la fel de invidios erai pe mine cand mi-ai gasit pozele pe hi5 cu chilotii mei Armanii.
    Horhhe, lasa-te de magarii de genu` si apuca-te de poza, nu de criticat tinere talente. Apuca-te de un goblen daca vezi ca nu se prinde fotografia de tine si lasa-l pe fotograf sa ne mai arate creatii de genu` si pe viitor.


    Te salut,
    Michael Jackson
    "ihiiiii"

    ReplyDelete
  23. Breeeeee, Horhhelu, mor ma, da mooor rau, me tin cu mainile da burta, curg lacremele mele maaaaa si am crampe =))))))))))))))))))))) la stomace =)))))))))
    Deci: - oparitii, generatia noua de artisti
    - Baleanu nu e mort, Baleanu se transforma
    - statul in soare dauneaza rau aparatului(de orice fel)
    Iar aici fac copipeist ca ma dor falcile maica
    "Totodata, te anunt ca imi datorezi, in urma citirii acestui sir de posturi:
    - 1 tastatura Logitech (scapat cafeaua printre dinti)
    - 1 pereche boxeri + 1 pereche pantaloni stofa (scapat pe mine printre buci)"

    Ma duc sa-mi schimb ata din cur, ca m-am cacat pi mini =))))))))

    Lu artistu-i scrisei la fata locului! :)

    ReplyDelete
  24. ''Un site de cretini, facut cu..si pentru cretini'' http://badorgood.com/membri/mihaela%20cojocariu !?

    ReplyDelete
  25. Ne pare rau ca nu-ti putem da pulele de rigoare in gitul fara cap in modul cel mai personal.Din pacate nu sunt acasa,de aceea, acum, pentru tine voi fi un ..anonim.
    BA CUAIE VINETE..ITI ACCEPT SI ACCEPT DE LA ORICINE ORICE, MAI PUTIN UN LUCRU.SA TE LEGI IN MOD PERSONAL DE NEVASTA-MEA SAU DE UNULDIN MEMBRII FAMILIEI MELE. Esti o pula bleaga, un retard ce se vrea pozar cu veleitati artistice.Daca esti tare in pula si in portofoliu te invit sa ma injuri personal, PE MINEnu pe altcineva.Si cuaie de fier ce esti..si eu am cont pe situl unde tu iti postezi aberatiile pozografice, si Sorin Onisor are, si Vlad Dumitrescu, si Ioana Moldovan si o suta de alti inadaptati ca mine dar de-o mie de ori mai buni ca tine si ca restu mortaciunilor artistice prezente acolo.Si ?! Imi pastrez sincera parere.UN SITE DE CRETINI FACUT CU SI PENTRU CRETINI.Si pula bleaga de balenian, nu e vina lor ca multi dintre ei vor sa-si rada definitiv conturile de pe situl timpitzeilor dar nu au nici o posibilitate sa faca asta.Daca te deranjeaza ceva anume poti discuta cu alt "bubuitor" pe initialele lui G.S. si aghiotantul V.E. sa faca in pula mea ceva sa dea posibilitatea celor ce se simt jenati de faptul ca numele lor apar acolo, sa-si stearga conturile singurei.Esti un cacat cu ochi...si de cacatii cu ochi ce se leaga de familia mea in loc sa ma injure pe mine, ma ocup in mod direct si personal.Muie cretinule !
    Cu multa sinceritate, George Gradinaru.

    ReplyDelete
  26. ohooo...ce zi...!!!
    :))

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  28. Iosife, daca nu ai oo sa te iei in gura cu Horhhe, te legi de nevasta lui....cat de mandru pe poti "simte" in pielea ta.... esti barbat, o simti? nu, ca ai pierdut tichetul de Viagra gratis si promotional...

    ReplyDelete
  29. "...il ridica si il infipse in pamant pana la brau. Apoi cu sabia ii taie capul..."

    ReplyDelete
  30. Salut, putem spune ca nu este profesionist si de mare valoare ceea ce face el. Intelesul acestui articol este normal, in sinele sau un artist ori un individ care isi face lucrurile cu profesionalism, are capacitatea de a trata subiectiv si minutios ceilalti incepatori, neprofesionalisti cu riscul de a-si pata imaginea. Nu cred ca e tocmai potrivit sa ii dai atentia necesara, deoarece fiecare lume se invarte in jurul cercului ei(patrat uneori), metaforic vorbind aceste ramuri uscate si fara muguri trebuie taiate de tot inainte ca alte ramuri verzi sa il acopere si sa faca parte din acelasi copac. Mi s-a intamplat si mie sa fiu criticat, ceva de genul asta, insa cea care a facut asta nu era in deplina capacitate de a face asta, mai ales ca dupa cuvinte se ascund idei cu mare intensitate sentimentala, dupa fotografii se ascunde o alta lume, o lume a perceptiei ce filtreaza sentimentele si le modeleaza dupa bunul plac. Sa nu ne oripilam iar de chestiile stridente de care da dovada junele, probabil ca in abisul caracterului sau se ascund dupa colt, idei despre acel concept, mai bine sa le scoata de acolo si sa le dea ceva de mancare. Mai metaforic de atat nu cred ca se putea. :)
    Fotografiile tale de azi sunt mai bune decat cele de ieri.
    toate bune(si mie tot horhe imi spun amicii)

    ReplyDelete
  31. Niste mitocani! Toti! De la un cap la altul!

    ReplyDelete
  32. cand nu cunosti ciuperca, pula iti beleste mintea!

    ReplyDelete
  33. SI-A FACUT LUGEER O GROAZA DE FANI VAD :)) SI PUBLICITATEA NEGATIVA E TOT PUBLICITATE

    ReplyDelete