Monday, August 31, 2009

SUB PUALA POPII



Deeeci, pentu postu asta cred ca imi voi inscrie multe pacate la catastif, multe pule prin gura voi lua si frigideru`mi se va burdusi de cairnacioarii prea cuviosilor. Sfantu Petru imi va inchide portile raiului in muie si ma va trimite jos..linga tatuca al de il omoriram noi pe la opshnoua.
Auzi tu natiune peste ce imi cazura ochii.. :
"ÎPS Teodosie este cercetat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru abuz în serviciu în formă calificată, înşelăciune şi trafic de influenţă, potrivit unui document intrat în posesia NewsIn."
Pai ma nene.. daca sub PUALA astora ne spovedim noi pacatele.. si le pupam labele manjite de "donatiile" rumanului cretin cu frica de Dumnezeu.. apoi atunci ne putem fute in ea biserica si mai bine merem oameni buni la crisma din colt, unde printre ciocanele si suduilei ne mai spunem pasurile si pacatele unii altora. E bine ca ciumpalacii astia de pochi merg din poarta`n poarta cu cerutu ..poate mai fac jigodiile bani de-un mertz si de-o juma de biserica. Ba frate.. sa te insori ii platesti..pen ce nus, sa pui nume la puradel, platesti..pen ce..iar nus, sa mori si sa te bage in pamint iar tre sa arunci cu lovele. De Craciun dai bani, de Paste dai bani, de sfintit dai bani, de sfintu sulii si a pulii iar mai dai nus ce bani..pai ma nene..daca e sa ne socotim la finele anului..lasam "vrajitorilor din ORZ" aproape 2 salarii. Ei nu platesc nus ce la stat, ei sunt scutiti de nus ce si nus pe unde, ei au voie sa futa in gura justitia, ei se judeca intre ei si la fel, intre ei, isi dau si sub coada..
De cite ori ati auzit voi ca biesrica sa ajute un amarit ? , o familie ce are intradevar nevoie de ajutor ? Sa construiasca o casa, o scoala, sau un orfelinat ? Eu unul nu prea am auzit de asta..da bani iti iau pentru orice.
Toti prea cuviosii si jemarii crescuti in sinul bisericii se dau in limuzine de lux, raspund la cite 4 mobile odata, soptesc vorbe de amor surorilor ce ingenunheaza "smerite" sub poala "ortodocsilor" sau in confesionarele catolicilor, astepata ca amaritul de la tara sa le deschida usa cu capul.. sa le puna in prag bucate si bautura MOKA. Ei o sa zica.. domle da noi nu ii obligam cu nimik..e optiunea lor, dorinta si bucuria lor. Fix pula! Religia, biserica in general a fost si este unul dintre cele mai eficiente mecanisme de manipulare si control al populatie, in special populatia din mediul rural, majoritara de altfel, in cacatu asta de tara.
Parlamentul, presidentia, senatul, finantele, biserica, gropi ale pierzaniei economice, cuiburi de serpi si paraziti ce devasteaza si paralizeaza anual tara asta de cacat, in care pochii ne dau binecuvintari, ceilalti promisiuni si intr-un final ne trezim de la toti cu pule-n dinti si urari de sanatate.
Ce e biserica pina la urma ? Haznaua infecta a duhului sfint ? Mina de aur pentru barbatii in fuste ? Modalitate de stirpire a nevoii de cunoastere ? Drumul scurt si garantat spre pricopsire ?
Poate aveti voi raspunsurile.. eu unul ma rezum la o lamaie si mult zahar.Mai trece greatza.
Jos aveti loc de bagat pula. Ca de obicei. Sub puala sau in curul popii (oricum unii sunt amatori).

IMPORTANT DE CITIT 1
IMPORTANT DE CITIT 2

15 comments:

  1. Adevar graiesti, ca absolvent de teologie pot sa spun ca multe magarii si porcarii sunt ascunse de hainele preotesti, incepand de la sfanta mita pana la preacurvia cu elevi de seminar. E prea murdar, chiar si pentru un pacatos. Trebuie sa ai stofa pentru asa ceva. Eu le-am spus "La revedere" dupa licenta.

    ReplyDelete
  2. da, se intampla asemenea lucruri...si e trist ca de cele mai multe ori nici macar nu putem lua atitudine. Chiar si asa, nu mi se pare cinstit sa ii bagam pe toti preotii in aceasi oala...ciuperci gasesti acum peste tot, si nu cred ca o reusim prea curand sa le starpim, important e sa gasim printre ele oamenii aia buni...despre care poti inca sa vorbesti cu demnitate ca sunt din neamul tau.

    ReplyDelete
  3. Despre oamenii buni nu se vorbeste, dupa cum stim cu totii, pe prima pagina a ziarelor e nu stiu ce manelist(ca vorba aia, mai nou maneaua e noua noastra muzica populara-sec), sau nu stiu ce pitipoanca, sau orice cacat alta problema din asta de interes national.
    Nu suport biserica si ipocrizia de care aceasta da dovada. Este intradevar cea mai buna metoda de manipulare in masa a PROSTIMII CU FRICA DE DUMNEZEU. Macar atat, bine ca prostii au frica de dumnezeu, ca altfel... haos si anarhie ar fi fost, ar fi disparut rasa umana de 10 ori in doua mii de ani.
    Sunt multe dedesubturi pe care romanul de rand nu le stie, pentru ca e prea preocupat cu subiectele cretine de pe prima pagina a ziarelor. Si pe multi pana la urma nici nu-i prea intereseaza, pentru ca sunt asemenea hienelor din conducere. Lor sa le mearga bine, restu... Si pe aia pe care ii intereseaza...hmm..probabil sunt prea mici pentru a putea face o diferenta, sau dupa atata timp probabil s-au resemnat si gasesc toate cacaturile ce se intampla in tara asta, ca fiind chestii normale.

    Poate pe unii va deranjeaza limbajul porcos, insa incercati sa treceti peste asta, si sa intelegeti esenta. Nu treceti cu vederea ce a scris George, aratati ca inca va preocupa ce se intampla in tara asta, spuneti opinia voastra!

    ReplyDelete
  4. marea majoritate a preotilor sunt pusi pe jegmanit prostii, asta e clar....rar se ridica din randul preotilor unul cu har, la care sa te uiti smerit si de la care sa cauti, alinare, un sfat, o vorba buna.....dupa caz
    am avut la randul meu cateva experiente minunate cu precucernicii popi ai Romaniei si nu pot decat sa fiu in asentimentul lui George....niste labe triste!!!

    in Moldova, la inmormantari si parastasuri, preotului i se pregateste o gaina de casa, prajita sau inghetata, dupa cum da comanda doamna preoteasa.....pai sa nu ii futi una cu gaina peste botul buhait de vin, coliva si mese sfintite ?
    se gandeste preasfintia sa, popa pulii ca poate oamenii aia sunt amarati si nu au dupa ce bea apa?
    alte exemple:

    preoti care dau coliva la porci
    preoti care dau colacii la porci
    preoti care se dau la femeile din comunitate
    preoti care sunt homosexuali
    preoti care sunt pedofili
    preoti care cer spaga pentru diverse servicii

    samd...din pacate....

    atata timp cat conducerea bisericii romane, se plimba in masini scumpe,se amesteca in politica si uita care e scopul lor pe acest pamant, romanii se vor indeparta din ce in ce mai mult de biserica.....
    drept urmare, George, fa-mi si mie un loc la bodega din colt, ca sa bem o bere si sa ne spovedim unul altuia . AMIN!!

    ReplyDelete
  5. Foarte bine punctat Gigi !. Amin

    ReplyDelete
  6. inca odata bine tintit.
    Am si eu un of si o sa il spun aici ca sa isi faca lumea o parere mai generala decat e acuma.
    E vorba de orasul Turda, Potaissa veche si locul unde isi doarme trupul lui Mihai Viteazul, somnul cel de veci. Bai fratilor s-a trezit unu desta in fuste si cruce mare la gat sa ne faca o manastire aici. Fix pe umaru lui Miahi Voda de nu poate sufla bietul de el. Dar dehh e replica dupa biserica Mihai Voda ridicata de insusi marele domn la Bucuresti. Pai bine domnilor in Orasul asta in care industria era singura care ii tinea in picioare pe oameni si care acuma e la pamant, de biserici avem noi nevoie. Batranii vand flori si seminte in piata ca sa-si plateasca intretinerea, clasa muncitoare face naveta la Cluj-Napoca pentru un salariu decent cu care sa tina un copil la scoala, si sa nu mai vorbesc de someri o gramada.

    ReplyDelete
  7. revin...ca tot a deschis George Cutia Pandorei preotesti....
    imi aduc aminte...aveam 8 ani, mama era moarta in casa si preotul, mare boier, negocia pretul slujbei cu taica-miu in bucatarie...se pare ca nu era suficinta prima oferta.......
    ma intreb ce facea preotul daca taica-miu nu ii dadea toti banii...se oprea in mijlocul frazei la : Miluieste-o doamne pe roaba ta......Dascale, hai acasa ca amaratii astia nu au bani de toata osteneala noastra sfanta !

    alt episod....la alta inmormantate, preotul a bagat banii in buzunar si a solicitat alti bani ptr dascal.....cu un tupeu de m-a lasat masca cu coliva intre gingii..

    am botezat un baiat....sa imi traiasca finul!...dupa botez....preotul, dascalul si inca un mascarici, aspeptau in altar, nasii, ca sa le inmaneze certificatul de botez....100 lei la popa, 50 la dascal..si normal 50 la mascarici....caruia nu i-am mai dat nimic...
    doar un zambet dragalas in coltul gurii si o strangere de mana....

    ce dumnezei si cristosi imi trec pe buze cand aud si de unii si de altii, e lesne de inteles.....

    nu imi e sila mai mare pe lumea asta ca de popii amintiti mai sus si de medicii care dau amaratii afara din spitale ptr ca nu au bani suficienti ptr spaga.

    din pacate, noi ii invatam prost, ba ca ne rade lumea, ba ca se supara domn parinte, ba sa nu il suparam pe cel de sus...prostii suntem noi ca le acceptam aceste mizerii...
    promit cu mana pe biblie ca, daca imi mai apare un specimen in fata, macar in fac de kakao cu apa sfintita...ca sa aiba macar pe viitor frica de necuratul..adica de unul ca mine....

    sper sa mai apara cate un "prost" de preot sau medic care sa confirme regula...cate unul macar, care sa incerce sa faca ceea ce trebuie sa faca, cu har si iubire fata de aproapele sau......
    speranta moare ultima, nu?

    ReplyDelete
  8. hmm..multe faradelegi cu aere de duh sfint ne-ai prezentat tu aici Gigi..

    ReplyDelete
  9. Hmmm...perfect adevarat de la un capat la altul,simabile.Fotografia merge unsa cu textul.

    ReplyDelete
  10. Vorba aia.. "eu pup puala popii, popa pupa puala mea" cititi ceva mai repede si vedeti ce iese.
    Si despre foto..super, aduce a Hitman si Assassin's Creed :)

    ReplyDelete
  11. Coane Horhhe, intr-adevar, multe pacate ti-ai adunat. Ca si antevorbitorii mei. O sa ardeti in talpa iadului cel negru si fara de margini, o sa inghititi smoala incinsa si o sa va intepe dracii cu tridentul ori da cate ori ridicati privirea macar. Iar eu o sa rad de voi de peste gard, din Rai. Ce pula mea! Voi reveni ca is multe de zis

    ReplyDelete
  12. Man-ilor! In orice profesie pe lumea asta is si curisti si sugatori de pula. Problema este ca popii ar trebui sa fie ai mai buni si mai smeriti, care sa conduca turma de credinciosi spre un trai frumos, spre cinste si bunatate. Minune, de la Dumnezeu, dar am cunoscut si 1-2 popi cu har, care credeau intr-adevar in D-zeu si incercau sa se tina de cele 10 porunci, asa, upa cum pot oamenii.Insa restul de 99% is niste curve. Din cauza popilor eu merg la biserica odata la an. Religia in sine, sau mai bine zis credinta, nu constituie nimic rau. Interpretarea si orientarea pe care i-au dat-o popii (rabini, predicatori si cum s-or mai numi la alte natii), precum si urgiile facute in numele credintei, astea is relele. Acum sa mai stiti ca sunt si parohii sarace, unde cade biserica peste enoriasi. Unde oamenii se duc la preotul jegos, care ii asculta si ii ajuta, care e singura "autoritate" caruia ii pasa de ei. Si nu gasesc deplasat sa ii duca 3 oua si un cozaonac de craciun. Da' is pasari rare, man-ilor. Una peste alta, (imi pun si eu o bila neagra la Sf. Petru)cred ca in afara de avocati, preotii sunt cele mai fatarnice vietuitoare de pa fata Pamantului. Paradoxul e ca desi religia propovaduieste cele mai bune lucruri, le face pe cele mai rele. Dupa parerea mea, daca n-ar fi existat religia si biserica, in astia 2-3000 de ani omenirea era mult mai departe. Dar vezi-Doamne, triburile care traiau in armonie cu natura si venerau padurea, animalele, erau pagane si trebuiau convertite ori exterminate. Asa cum s-a facut cu incasii, cu amerindienii, cum s-a incercat cu cruciadele, cum s-au macelarit intre ei CRESTINII catolici si protestanti in noaptea SF. Bartolomeu in Franta si Anglia anilor 1600. Cele mai mari crime s-au infaptuit in numele religiei. Cele mai crunte razboaie s-au dus tot in numele ei. Si in continuare, cea mai mare amnintare tot religia o constituie (Jihadul care e pe vine). Asa stapan, asa slujitori. Pt. ca eu nu cred ca astia sunt slujitorii Domnului, ci al religiei. Dar bucurati-va: chiar de o sa va fiarba si o sa va intepe dracii cu furcile, macar cativa popi tot o sa va fie colegi de cazan.

    ReplyDelete
  13. hmm.. bine spus domnule scriitor. salutari.

    ReplyDelete
  14. Toata lumea stie ca nu exista padure fara uscaciuni iar padurea continua sa traiasca de sute de ani. Aceste fapte se pare ca se intampla de mult timp dar nu au fost mediatizate. Ma gandesc ca este totusi un subiect sensibil. Suntem legati de biserica prin slujitorii sai - PREOTII. Ei boteaza,cununa si ingroapa. Isus a zis: CINE DINTRE VOI ESTE FARA PACAT SA ARUNCE PRIMUL PIATRA. Sa nu uitam ca si medicii recomanda sa nu fumeze pacientii dar ei care cunosc efectele nocive ale tigarii fumeaza tigara dupa tigara. Se pot discuta multe pe aceasta tema dar eu ma opresc aici. NUMAI BINE TUTUROR !

    ReplyDelete