Sunday, August 30, 2009

SALVAREA NATIUNII




Adăugaţi o imagine




Oare de ce avem nevoie, pentru a scapa din situatia asta de cacat in care se afla tara si fiecare locuitor al ei ? Avem nevoie de arme ? mmm..nu, nu avem de unde sa le luam. Alea s-au furat acu ceva vreme. Avem nevoie de un caracter mai diferit fatza de ce se perinda acum pe scena politica si sociala a Romaniei ? hmm..nici de asta nu cred ca avem nevoie. Caracterele sunt predispuse la "infectare" rapida. Avem nevoie de conexiuni ? , de relatii ?, de un telefon..rosu cumva ?..nici de asta nu cred ca ducem lipsa. E o intreaga increngatura de relatii, bisericute, combinatii..si multe telefoane. Ascultate sa nu.
Eu unu..ma gindesc ca avem nevoie de un personaj in care sa regasim tot ce e spus mai sus..dar fireste.. in varianta nealterata. Unii zic ca ar fi nevoie de legionari..altii de comunisti..monarhie sau anarhie. Dumnezeu mai stie de ce avem noi nevoie..
Sa facem Front..dar front unde, la ce, cu cine ? Comun..? hmm..nu e o solutie.. Haiducie..? , nici asta. Sa ne salvam..ca al salvarii e frontu pulii..dar cum poti salva pe cei ce nu mai sunt demult ?
In fine..ma opresc aici. Cred ca avem nevoie de liniste si pace in casele noastre.
"De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris si pentru noi,
Bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i razboi. "

8 comments:

  1. Ma gandesc cu tristete si la faptul ca Basarabia nu va mai face parte probabil niciodata din Romania...dar asta cred ca e cu totul alta poveste(miscarea "basarabia, pamant romanesc"). La subiect: PC, PSD, FSN...aceiasi comunisti ca in trecut, alt regim de manevrare si minciuna. Despre fotografii: ok realizat, cu mentionarea ca modelul mi se pare putin rigid.

    Numai bine!

    ReplyDelete
  2. e normal sa fie rigid si e chiar studiata aceasta rigiditate.nu uita si nu scoate modelul din contextul actiunii si a scenei. :)
    cu un mp-40 in mana nu ai cum sa fi degajat.crede-ma. :)
    mersi de vizita si cuvinte

    ReplyDelete
  3. faine toate! sper ca nu asa te astepata Miha acasa....cand vii de la bere! succese!

    ReplyDelete
  4. Bai, pozele imi plac tare mult. Tare tare mult.

    ReplyDelete
  5. Am zis ca nu ma mai bag pe bloguri, da uite ca nu ma pot abtine. Natiunea asta nu poate fi salvata. Asta trebuie acceptat, pt ca e implacabil ca destinul. Poate o sa motivez alta data ca deja m-a luat cu valuri de caldura, ma enervez si nu imi face bine la ten. Scuze!

    ReplyDelete