Tuesday, August 25, 2009

ROMANIA.. TARA PULII



Tzara de kakat, condusa de hoti, mafioti, demagogi si incompetenti.
Udrea, curva blonda a tarimului ales ne fute turismul, ne fute rabdarea, ne fute la cap, dar.. unde esti tu Tzepes Doamne..si cind e s-o prindem noi narodul, sa-i dam la fofoloanca pina i-or sari flocii de la pizda ca paiele la batoza.
Basescu si a lui pitipoanca de Brucseles ne da muie ca la curvele de pe centura tzarii, inchizind ochii aia imbuibati de alcool la furaciunile si excrocheriile lu fraisu.., alt incompetent avutit peste noapte, prins cu gloantele-n buzunare si kalasnikovul blegit intre picioare.
Opozitia isi ride in mustatzi si beleste pula pe la telivizoare asteptind konducerea sa fie dekapitata si inecata in propria voma. Isi continua morbidul joc de-a miutza cu mitza moarta dintr-o CURte in alta.
Presa ne trage de kuaie, ii trage de kuaie..si de cele mai multe ori, se trage singura de kuaie. Atunci cind le are si cind nu le doseste Nastase.Ei se ocupa de rating.. ca de rate, evident ca nu le pasa.
Berceanu ne beleste si ne praduieste de fiecare metru de asfalt ce a mai ramas intreg pe pamintul asta al nimanui.
Ecaterina bubulina, taie din ore, taie din materii, taie din salariile dascalilor pregatind astfel terenul perfect pt o noua generatie de cretini cu diploma.
Pogea ne ingroapa leul, ca apoi sa-si poata dezgropa si urca linistit in carutza averile.
Abia traim de azi pe maine, dar..asa suntem noi mai muisti si mai dobitoci de le permitem rahatilor astora cu ochi sa ne-o traga la ochiu maro pina ne cacam pelin si singe.
Vorba unui coleg de munca: "Noi suntem cei ce ne meritam soarta si trebuie sa murim, pentru ca ei, din cauza noastra traiesc" (Alex Gubariu)
SUS COMUNISMUL !
JOS CAPITALISMUL !




12 comments:

  1. Legat de traiul asta in societatea moderna as putea sa iti reproduc o replica pe care am primit-o de la un var de-al meu lovit puternic de realitate:

    "In viata iei multa muie, toti luam muie, si singurul lucru care este important, e sa dai mai multa decat iei".

    ReplyDelete
  2. Man, multa dreptate ai, insa muie se lua la greu si in comunism. Si tot cei de jos o luau.

    ReplyDelete
  3. nu cred man..nu isi permiteau ei atunci sa bage mina pina la cot, pe fatza si sfidind in fatza.
    se fura, normal..ca oriunde, orcind...dar ce se intimpla acum cu noi in rominica, tzara pulii cred ca este inacceptabil.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Stimabile...despre foto nu am ce comenta...esti tare ! Ma surprinde taria cu care critici STAREA NATIUNII. Dar zici bine ceea ce zici. Nevoia ce mai mare a noastra care este ? HRANA...care este aproape toata din import. Avem teren arabil dar sta parloaga. Apa avem...dar e poluata si sistemul de irigatie facut cu sudoare de parintii nostri e distrus de mafia din agricultura. Cu taiatul padurilor care asigurau aerul curat are cine sa se ocupe(au vile de construit in statiuni montane). Securitate avem...suntem membri NATO. Nu avem securitate personala...a crescut numarul accidentelor auto,a crescut numarul infractorilor,violatorilor,pedofililor. Sistemul medical e la pamant...la fel si invatamantul. Nu avem siguranta locului de munca. Suntem o natiune care ne rupem de tara,ne dezintegram. Am vazut la stiri ca a scazut natalitatea. La ce sa ne asteptam ? La alegeri ? Vor putea alesii sa faca ceva ? Ramane de vazut...Pe prima pagina ai scris FOTOGRAFIE.SI ATAT. dar vad ca mai este si altceva...ura si dispret. Ma alatur si eu acelor care au comentat inaintea mea fara sa fac politica. Numai bine tuturor !!!

    ReplyDelete
  6. Hmmm! e ciudat cum confunda unii bunatatea cu slabiciunea si nu in ultimul rand e ciudat cum majoritatea isi baga pula in ea de tara in loc sa-si bage pula doar in cei care le fura demnitatea de a fi roman.

    Simplu fapt ca toti ne-am bagat pula si am luat sau am dat la muie, ne-a adus in situatia in care suntem azi. O natiune de plangaciosi care viseaza inca venirea americanilor, niste oameni care asteapta sa faca altii in locul lor ceea ce trebuie facut pentru o viata mai buna.
    Hoti au fost si vor fi intotdeauna, dar ca sa fii roman si sa te plangi ca nu ti-e bine e ca si cum te-ai urca in autobuz cu banii iesiti din buzunare si la coborare sa te plangi ca ti-au disparut din ei.

    Tara nu are nici o vina, locuitorii sunt de rahat! Pentru foarte multi romani Romania e casa de care nu le pasa!
    Imaginati-va Romania ca o echipa de fotbal,motivul pentru care nu castigam e simplu fapt ca suntem "echipa" doar in acte.

    ReplyDelete
  7. Eu sunt convins ca exista o solutie pt. tara: ras tot, arat tot si adusi alti oameni.

    ReplyDelete
  8. Man, știi că ai dreptate. Îmi aduc aminte de un documentar de pe National Geographic in care nu știu ce neam de pasări necrofage, cu gât golaș si ceva mai frumoase decât caricaturile astea de politicieni "propulişti" de iți îmbuibă capul cu balivernele lor pe care doar mintea lor bolnava le mai crede, se înfruptau dintru cadavru, pana rămâneau doar oasele, la fel de albe ca foaia de istorie ce așteaptă a fi scrisă... In caz ca nu te-ai prins de analogie acel cadavru e "Națiunea Română", iar despre cei ce devorează cadavrul.... sunt aleșii noștii, adică cei dinaintea leșului... Stau sa mă gândesc cum dracu am ajuns in halul asta? Şi nu vreau să intru in polologii de genul că "dacă românul nu şi-o trage cu turcii (sau știu eu ce alte neamuri cotropitoare) si-o trage singur" (vezi exemple din istorie). Mă ia cu tremuratu' când îi aud pe unii că din răul cel mare l-a ales pe cel mai mic. Păi cum pula mea sa zici ca l-ai ales pe Băsescu care iți zâmbește impertinent in timp ce duce ţara de râpă cu a lui gloata de mafioți, în locul altuia care poate zicea ca o să conducă ţara cu mitraliera, sau in locul unui cioban analfabet, sau știu eu ce alte "n" variante?! Da ce naiba, în ţara asta chiar nu mai sunt oameni, capabili, să candideze? E clar ca un om sănătos la cap si cu verticalitate nu se bagă in jocurile politice, precum la fel de clar e că indiferent care dintre "circarii" din iarmarocul politic, cum se vede la putere cum dă cu șmanglitul şi işi împart ciolanul intre ei, că de, de fapt asta însemna sa faci politica "mioritica": să iți umpli burdihanul, să iți faci vile şi să ai conturi şi jeepuri si câte si mai câte din banul public, că ăla nu se termina niciodată, chiar dacă restul sistemului e în pulă. Stau sa mă gândesc cât pula mea mai "doarme" națiunea asta, câ sunt prea mulți monștrii si dacă ar fi sa tai un cap, să tai doua, poate al 3-lea s-ar gândi: "bă poate mai e un cretin în ţara asta care e pregătit să se jertfească ca restul să o duca mai bine şi ne face si nou de hac ca celor dinaintea noastră". Vorba imnului pe care fac playback amnezicii din fruntea gloatei: "acum ori niciodată"!

    ReplyDelete
  9. ba, io fac rascoala, da cine se duce sa lupte? ca io is la servici zilnic

    ReplyDelete
  10. vreau sa spun ca basecu shi totzi cei ce conduc tara lui pula voda sunt niste satanisti , este dovedit stiintific , nu cred in nimic numa in cacat , ca tot cacat mananca shi cred ca se vor transforma incet in cacat de ala cand iti merge burta!! boc este cel cu furca in mana si udrea este muista lui basescu adica cel cu coarne mari , totzi impreuna formeaza echipa (muie ROMANIA) asa ca ce atitudine sa luam ca am luat-o ca fraieri acum 20 ani shi neam luat-o mai rau la muie de aia suferim acum c-am facut revolutie (TIN SA ZIC CA AM 28ANI SHI MI PLINA PULA DE TARA ASTA) in viatza mea nam crezut ca se poate intampla asa ceva in tara mea !! imi pare pur shi simplu rau ca nu plecam totzi din tara asha ar trebuii sa se intzeleaga tot poporul roman shi sa paraseasca tara sai lasam sashi dea muie singuri totzi din parlament am uitat dupa noi sanchidem usha sashi suga singuri pula unu la altu!!! muie conducatorilor de sperma plini ca nici sa futetzi nu putetzi de burti shi prostime! va futem noi femeile fraierilor!!! la rand la pula stau toate !!

    ReplyDelete
  11. imi pula in mormantul vostru bai ratatilor!

    ReplyDelete