Thursday, August 27, 2009

MINORI DE CRIZA, PEDOFILI DE LUX




Futui criza lu masa..ca uite domle..ramasera cretinii astia de modistii si stilistii pulii fara cururi proaspete si tinere de futut. Ba frate.. specie mai cretina ca poponarii si infumuratii astia din moda eu nu mai vazusi ever. Auzi domle.. nemaiavind cascaval si ei de niste penale din Dorobanti isi redusera "bugetu" papagalii, de ii ademenesc pe saracii orfani cu acadele ieftine si telefoane de 2 lei. Cind ii vezi pe cocalarii astia cu fulare de neam prost la git, ochelarii de tot kakatu, cu toate organele la vedere bortite si intesate de cercei si bile, iti vine sa le futi maciuci in cur pina le iese cacatu pe gurile alea incapabile sa articuleze 2 fraze cap coada. Traiesc animalele astea pe picior mare.. da stau cu geana pe orfelinate poate poate pica ceva prospatura moka de acolo, kururi inocente de gaurit si guri strimte unde sa isi ejaculeze prostia si incompetenta.Si ce zic ei..las ba..ca pe amaritii astia de la casa de copii nici dreaq nu ii baga in seama..apoi sa ii mai caute si sa ii intrebe cine le da sub coada.
Mana in mana cu multe din institutiile statului..sau pula-n cur cu ele mai degraba..traiesc, fura si fut in simbioza perfecta.
Vorbesc de haimanalele astea de MARIAN DARTA, NAOMI SI MISU NICULAE care "imprumuta" minori sa-si bage in ei pulele infecte, sa-i atinga cu mainile minjite de prafuri albe si sa-si bucure ochii injectati de poponarism in timp ce privesc "spectacolul vietii".
Pai ba nene..pe vremea lu tatuca Nicu..nu aveau ei tupeu de fentele astea, asta daca nu vroiau musai sa dea cu pula la CANAL ca picamaru prin asfaltu din centru gropii Bucuresti. Le taia nea Nicu kuaiele si i le montau in loc de oki.
In incheiere..am auzit de o miscare prin romania intitulata "Noua Dreapta". Apoi daca ei imi promit un kalasnikov si un camion de carutse..ma inscriu in miscarea lor chiar maine.
Deci.. dirtule, misule, naomi, atentie "baieti", si de acum beliti bine ochii ca sa nu beliti voi pula !

P.S. Pentru toate fumeile inconstiente din romania: Mai bine avortati cretinelor decit sa fatati unu dupa altu o echipa de fotbal, ca apoi sa ii abandonati prin canale sau prin casele de copii. Cumparati-va un Colt si impucati-va in creierii aia terci.

AICI cititi mai multe despre cainii astia lasati dezlegati prin Bucalele pulii.
Nu ezitati sa va exprimati si voi opiniile cum ar zice "deuntologii" sau mai pe romaneste aveti voie sa va bagati pula cit vreti. In capu lor. Evident. Ca in minori vedem ca are cine.

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Valabil pentru toata lumea nu numai pentru specia asta de oameni numita homosexuali, poponari, curisti sau cum vreti sa le mai ziceti: nu-ti baga pula frate, sau nu abuza de inocenta unui copil. Daca tu esti dus cu pluta lasa macar pe altii sa fie normali si fa-ti de cap cu cei care au ales sa fie ca tine. Minti bolnave astia ar trebui pusi sa faca laba la cacat rece.
    Obsedati destia si deviati sexual exista decand lumea, cantari romane din vremea lui Caesar il acuza pe imparatul roman Iulius Caesar de abuzuri sexuale asupra femeilor si copiilor, deci ni se trage din mosi stramosi. Sa ne amintim totusi ca traim intr-o parte "civilizata" a lumii .

    ReplyDelete