Thursday, October 1, 2009

Romania .. te ubesc.



Sfantul Petru da anunt de licitatie pentru executarea unui gard imprejmuitor pentru Gradina Raiului.
Primul liciteaza un constructor african care solicita 5.000 Euro.
Justifica: 3.000 Euro materialele si 2.000 Euro manopera.
Al doilea liciteaza un constructor italian care solicita 8.000 Euro si justifica: 3.000 Euro materialele si 5.000 Euro manopera pentru ca el este un constructor foarte cunoscut.
Al treilea liciteaza un constructor roman care cere 25.000 Euro.
El justifica Sfantului Petru: 10.000 Euro pentru tine, 10.000 Euro pentru mine si 5.000 Euro pentru african sa faca lucrarea!

8 comments:

  1. :)))))

    ar fi de ras daca n-ar fi de plans de fapt

    ReplyDelete
  2. Si se alege ultima varianta..:)) made in romania;) ..sincer, eu urasc Romania !

    ReplyDelete
  3. alina n., pentru ce să urăşti România? Sunt multe lucruri de care poţi fi mândru(ă) că aparţii ei, atât din istorie (oameni mari de cultură, oameni de caracter) cât şi din viaţa de zi cu zi. E drept că nu sunt foarte mulţi, dar important e că există, iar printr-o astfel de atitudine îi negăm şi-i batjocorim adică facem rău celor ce servesc drept exemplu pozitiv. Cu alte cuvinte, devenind hulitorii acestor oameni ne transformăm în acei oameni care prin acţiunile şi moralitatea lor aduc ocară ţării. Ţara e ca o familie mai mare. Eu unul nu mă consider un patriot în adevăratul sens al cuvântului, dar nici nu pot sta deoparte la unele treburi.

    ReplyDelete
  4. sa imi spui draga Alina, daca mai urasti Romania dupa ce o zi intreaga zici : Doamne Iarta-ma!
    Ce am facut noi pentru tara asta? Ce au facut cei diniantea noastra pentru ea.Nu stim pentru ca nu cautam sa aflam.
    Afla cu ajutorul Lui Dumnezeu, numai acolo este ,, calea , adevarul si viata``

    au avut grija revistele , ziarele si televiziunile si sectele sa ne indeparteze pe noi si pe cei mai tineri ca noi de valorile romanesti si de Dumnezeu...dar, ,,asa ne trebuie``cum zicea Sfantul Parinte Arsenie Boca... degeaba aratam cu degetul la altii , sa ne uitam in noi intai.

    mergi la Aiud, mergi la Memorialul de la Sighet , mergi la Manastirea Prislop... si dupa sa-mi spui cata ura ai fata de tara ta.

    Acu` pentru ca tot nu te vede nimeni, trageti o palma:)

    ReplyDelete
  5. Hmmmm...pt cei ce critica pe cei ce urasc tara asta..amintiti'va un lucru. Cel care a avut paduchi si a uitat..va mai avea. Pt ca a uitat.

    ReplyDelete
  6. Popcorn careva? Hai sa fim seriosi. E mult sa spui ca "urasti Romania", asta implica multe. Mie imi place tara asta chiar daca abia astept o ocazie sa plec. Insa urasc indolenta, prostia, incultura, etc. Urasc lipsa de modestie, urasc lipsa coloanei vertebrale, urasc lipsa curajului, urasc pe cei care se bat cu pumnul in piept afirmand ca sunt mandri de natiunea lor, agatandu-se de relicve, oameni mari si faptele lor istorice. Hai sa vorbim de prezent si lasati trecutul, ala nu mai ajuta pe nimeni. Haideti sa ne trezim, sa ne scuturam si sa renuntam la amintiri. Ce facem acum? Ai cui suntem? De ce nu da nimeni cu pumnul in masa?

    ReplyDelete
  7. romania si pizda sunt la fel..in ambele-ti vine sa-ti bagi pula

    ReplyDelete
  8. Mamamamama ce mor pe astia care isi baga pula in ea de tara, vezi domne' ei nu's de aici! ei sunt din inalta societate de pe undeva din tarile de lux si in Romania cand au venit si-au murdarit rochitele! Hai coaaaane fi serios! tarisoara noastra are o multime de probleme dar stii ceva? Noi am facut problemele astea si in loc sa ne bagam pula in "problematici" ne-am bagat pula in ea de tara. Daca e ceva de kkt aici, aceia sunt unii oameni,o majoritate cu mentalitate de jungla.Pardon! de kkt!

    ReplyDelete